Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Има предвид правилник за преместването в друга специалност (който благодаря, че издири). Разгърнат план прием миналата година някъде края на юни, началото на юли се е появил но няма как да се знае от кандидат-студентите или повечето студенти как и къде ще се появи.aman написа:Какъв нов правилник? Нали си има вече такъв, по който тече КСК?
Ти кажи по-добре за разгърнатия план-прием, кога ще се публикуват местата?
Би трябвало и в училището ти (освен на сайта на МОМН) да се появи инфо накраяBeeJuis написа:Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но знаете ли къде можем да следим за евентуални резултати от матурите? Знам, че казаха до 06.06., но все пак ДО, така че може на някои да им излязат и по-рано.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Онлайн регистрирането става ли всеки ден и след 17;00, или само на 30ти остана? 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Не се сещам причина, поради която да не можеш да се регистрираш онлайн в един след полунощ. Все пак системата затова е измислена - всеки да може да кандидатства без значение къде по света е и в колко часа има възможност да си попълни формуляра
Дано е вярно!svetlio.varna написа:Не се сещам причина, поради която да не можеш да се регистрираш онлайн в един след полунощ. Все пак системата затова е измислена - всеки да може да кандидатства без значение къде по света е и в колко часа има възможност да си попълни формуляра![]()
Мерси за бързия отговор!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Да, това имам предвид. Правилникът, към който дадох линк на предната страница е за миналото лято той действа в момента, но след два месеца ще приемат нов, който ще бъде достъпен отново през същия линк.Георги Герасимов написа:Има предвид правилник за преместването в друга специалност (който благодаря, че издири). Разгърнат план прием миналата година някъде края на юни, началото на юли се е появил но няма как да се знае от кандидат-студентите или повечето студенти как и къде ще се появи.aman написа:Какъв нов правилник? Нали си има вече такъв, по който тече КСК?
Ти кажи по-добре за разгърнатия план-прием, кога ще се публикуват местата?
Разгърнатият план ще го качат тук: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... aniya_2011 Миналата година това се случи на 18 юни, вероятно и тази година ще бъде някъде по същото време.
Светльо, я кажи плащането как точно става при това онлайн записване? 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Както всяко друго онлай плащане в Интернет
Няма разлика.
-
wilde
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Прекарах цял ден в опити да се запиша за изпитите онлайн....или нямам късмет и при мен не се случват нещата или просто тази система не функционира правилно!?
Ще помоля,ако все пак някой успешно се е записал за изпитите онлайн за каже каква карта е ползвал? Опитах с 2 различни карти и все нещо не е както трябва?! Започвам да губя надежда и все повече да мисля как утре ще си хвана един влак и ще се запиша.И все пак,чакам някой,който е успял да го направи без това излишно разкарване.
Ще помоля,ако все пак някой успешно се е записал за изпитите онлайн за каже каква карта е ползвал? Опитах с 2 различни карти и все нещо не е както трябва?! Започвам да губя надежда и все повече да мисля как утре ще си хвана един влак и ще се запиша.И все пак,чакам някой,който е успял да го направи без това излишно разкарване.
-
cerbera
- От дъжд на вятър
Ако искаш на лично може да споделиш къде ти възникват проблеми, за да се опитам да ти помогна, без да оспамим темата, а аз току-що си свърших работата със записването и мисля, че успешно...wilde написа:Прекарах цял ден в опити да се запиша за изпитите онлайн....или нямам късмет и при мен не се случват нещата или просто тази система не функционира правилно!?

- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
Абе днес платих и получих картона с входящия номер. Жената от касата ми каза че трябва да се запиша за класиране от 27 юни до 8 юли, а пък изпитът ми е на 3 юли. Правилно ли съм чул, защото си мисля че трябва първо резултатите да излязат пък тогава се подават документи за класиране о.О Говорим за втора изпитна сесия.
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Правилно си разбрал, документи за класиране се подават преди изпитите
- _sonrisa_
- Флъдзила
Освен, че на сайта на СУ пише, че системата е отворена за регистрации всеки ден до 17:00 часа..svetlio.varna написа:Не се сещам причина, поради която да не можеш да се регистрираш онлайн в един след полунощ. Все пак системата затова е измислена - всеки да може да кандидатства без значение къде по света е и в колко часа има възможност да си попълни формуляра![]()
-
cerbera
- От дъжд на вятър
Всъщност пише, че срока за записванията онлайн изтича в 17.00 часа на 30-ти май, а записванията в центровете в различните градове изтече вчера и пак по същото време..._sonrisa_ написа:Освен, че на сайта на СУ пише, че системата е отворена за регистрации всеки ден до 17:00 часа..svetlio.varna написа:Не се сещам причина, поради която да не можеш да се регистрираш онлайн в един след полунощ. Все пак системата затова е измислена - всеки да може да кандидатства без значение къде по света е и в колко часа има възможност да си попълни формуляра![]()

- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
А дали ще мога да ги подам в деня на изпита? След като го приключа да кажем. Защото не ми се разкарва до София по 50 пъти. А това подаване на документи за класиране пак ли се заплаща ?svetlio.varna написа:Правилно си разбрал, документи за класиране се подават преди изпитите![]()
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory