inc
1. Язе да питам за всички останали фестивали, гостувания и тн, които идват в близката половин година: ще ходиш ли, ако да - къде, ако не - защо?
Не знам да ти кажа, това лято се очертава да ми е адски натоварено.
2. Явно, че има тенденция къде влизаш и пишеш. А къде влизаш и предимно четеш? И къде изобщо не влизаш? Защо?
Ами зависи. Ако вляза и има писано в твърде много теми, преглеждам само тия, които са ми интересни. Ако не са толкова много, гледам какво са писали чнм-тата и чсм-тата.
3. И малко стари питанки.

Кое е най-голямото/значимото МАТЕРИАЛНО нещо, което си давала като подарък, услуга, благотворителност или каквото още се сетиш?...
Ами аз по принцип много обичам да правя подаръци и никога не избирам просто за избиване на номера. Старая се на човека да му хареса, да му се зарадва, което пък радва и мен. Но конкретно най-голямо не мога да определя кое е.
4. Пушила ли си някога? (И какво)
Лула, пура и наргиле. От цигара съм си дърпала, но цяла никога не съм изпушила. Мразя цигарения дим.
5. Кое е най-щурото нещо, което си правила?
Предпочитам да го запазя в тайна, че ме е срам.
6. Пътувала ли си на стоп?
Не, никога.
7. Пробвала ли си някой екстремен спорт? Мелета по стадиони не се броят.

и как обясняваш цялата агресия по мачове?
Не съм. А и в мелета не участвам.
Колкото до агресията по мачове - много хора отиват не за да гледат футбол или да подкрепят любимия отбор, а да се сбият. Като единици са пълни с комплекси, но в група се чувстват силни и гледат да ги избият.
8. Как гледаш на аферите за по 1 нощ? А за 1... седмица примерно - някоя морска почивна идилия (или нещо такова)?
Никога не съм ги приемала. Явно съм голяма сухарка. :Р
9. Посочи ми предпочитан цвят за:
- дреха (твоя)
Светлосиня.
- дреха (на рандъм човек - естествено, съобразно визията; първият, за когото се сетиш. импулсивно)
Цветна.
- стени на стая (твоята)
Бледо лилави.
- стени на обществена сграда - каква и защо?
Някакъв топъл коралов цвят. Направо ми става лошо от родните сиви блокове...
10. Харесваш ли стайни разтения?
Мда. Особено азалии, стрептокарпуси и едно, което майка ми нарича "Мъката на художника", защото никой не можел да го нарисува. :Р
11. Във връзка с моя мързел да ровя в темите назад: любима детска книжка?
"Пипи Дългото чорапче", "Емил от Льонеберя" и "Двойната Лотхен". Обичам много и "Братята с лъвски сърца", но ми е адски тежка и всеки път, в който съм я чела, съм плакала.
12. Вярваш ли в зодии, асценденти, хороскопи, нумерология, рейки, фън шуй и тям подобни?
Да, донякъде, има някои верни неща в зодиите. Но тия хороскопи, с които запълват вестниците, са пълна пародия. "Днес Козирозите ще ги сгази самосвал"...
13. Кого от форумци познаваш лично и на живо? А с кого би искала да се запознаеш?

И така де... да повторя Светльо - кога ще дойдеш на форумна?
Познавам се с Noctis. И с още няколко човека, ама те вече не пишат. Както казах, има доста интересни хора и бих се запознала на драго сърце с тях. А за форумна - когато имам възможност, обещавам да дойда. :Р
14. Покажи ни 3 бр. емотиконки от форума, на които се кефиш много. А кои 3 ни липсват?
О, не знам, използвам само няколко от тях, най-простичките.
В повече ми идват. :Р
15. Изгрев или залез?
Залез. Обичам да съм навън и да гледам как слънцето бавно се стопява. Изгрева рядко го виждам.
16. Планина или море няма да питам.

Вместо това - СГ или на квартира?
О, задължително квартира.
17. Кино или театър?
И двете, но обичам театъра повече.
18. Бира или твърд алкохол? А коктейл?
Бира не пия. Уиски, коняк, бейлис са ми фаворитите. А за коктейл - нещо простичко - Cuba Libre
19. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш?
Шт, те не бива да знаят, че ги уважавам, въпреки че не им симпатизирам.
20. Какво пропускаме да те попитаме?
Не знам дали остана нещо.
Може би с какъв прах за пране пера. :Р
21. А какво не искаш да те питаме?
Не искам да ме питате какво не искам да ме питате, защото после ще ме питате точно това. :Р
22. На какво последно се възмути?
На хората в градския транспорт, които упорито отказват да се изкъпят.
23. Бразилия, екзотика... Разкажи ни къде си пътувала извън България, какво най-много те е впечатлило, кое не ти е харесало?... Като цяло обичаш ли да пътуваш?
Италия, Испания, Франция, Монако, Швейцария, малко в Гърция и... Румъния. Италия беше страната, която обичах още преди да посетя, а посещението ми там ме накара да я обикна още повече. Впечатлих се от слънчевите и приветливи Ница и Кан. Неприятно ме изненада навъсената Марсилия. Шашнах се от Монако. А в Румъния нямам желание да стъпвам повече.
24. Защо не щя да пуснеш снимка?
Problem solved.
25. По колко време грубо преценено прекарваш във Фейсбук?
И сега идва страшното признание: аз съм едно от 7-те клети създания на тази земя, които още не са си направили Фейсбук.
Не изпитвам нужда просто.
26. Твориш ли? Какво? Сподели нещо свое (ако имаш). Изобщо... Считаш ли се за артистична натура?
Пиша поезия, като творчеството ми (о, Боже
) е разделено на три цикъла: романтичен, депресарски и просташки. Ще пусна едно по-кратичко:
Само ако имах сила,
всички сълзи бих изтрила.
Бих посяла в сърцата
зрънце обич, лъч от светлината.
Бих простряла своите ръце
към всяко тъжно и отчаяно лице.
Бих изпяла песен на надежда
за всеки, що към нея не поглежда.
С целувка бих лекувала тез рани,
които в душите са събрани.
Бих дарила своето сърце
на всяко болно страдащо дете.
Иначе приятелите ми постоянно ме карат да имитирам различни хора и да разигравам дебилни сценки. Това по-скоро са маймунджилъци, отколкото артистизъм, ама карай.
27. Вижда се, че си човек с чувство за хумор. Къде простотията, в смисъл гавра и лигня, прекрачват границата?
Не бих могла да отговоря. Аз самата май прекрачвам границата често...
28. Умееш ли да готвиш? А да гладиш? А да сечеш дърва?
Мога да готвя. :Р Да гладя - също, но мразя, затова избягвам дрехи, които изискват това. Да сека дърва не съм опитвала, но ако моят горски стопанин го изисква, ще се науча.
29. Форумна задачка

: избери 10ина форумци и опиши всекиго с дреха, каквато си представяш да носи (и не си подсказвай с темата за снимки

). След това ги напасни по 2-ки, така че да си отиват цветово.

Въпросът е - мислиш ли, че резултатите издават реални симпатии?
Хм, това звучи интересно. Ще се опитам. :Р Ще започна от теб, защото е твоя идеята: дънки, кецове, лилава блузка и значки; Crippled Alice: къса рокля, червени обувки и червено червило; Zahariev: фрак, цилиндър и лачени обувки; ники: фланелка на ЦСКА; invisible: боксерки на моторчета и каска; MidwinterSun: дълга тъмна рокля с флорални мотиви; Jamesmagno: червена мантия, корона и жезъл; FloWersOfEvil: дълга рокля, но задължително с голи рамене и небрежно цвете в косата; Noctis: вратарски ръкавици и тренировъчен екип; Maeve: бяла ефирна рокличка и шапка с широка периферия. Сега как да ги напасна... Crippled Alice и Ники няма как да ги разделям, пък и двамата са в червено в описанието ми. :Р Maeve и Noctis - също, макар неговите ръкавици да не отиват на шапката й.
James е "magno" и си търси кралица, затова е докаран с мантия. За него е MidwinterSun, защото е "лейди", макар и британска котка, а на кралете им трябват дами от сой. Теб, inc, няма как да те пратя с тия значки при Zahariev, 'щото е твърде изтупан, затова ти се качваш на мотора на invisible и отпрашвате. Последната двойка е FloWers и Zahariev, затова той да си лъсне... лачените обувки, да слага фрака и да я води на Бала на цветята. :Р
30. Какво не те питахме? А ти какво искаш да те питаме още? И какво не?
Виж 20 и 21. :Р
Zahariev
Как би пътувала до Бразилия?
Значи, градски, хващам 14-ката от ЛК "Тракия" и директно потеглям. Тя и без това ходи навсякъде, колко му е да ме хвърли до Бразилия.