Меркантилни ли са жените в България?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: Меркантилни ли са жените в България?
Жените са смятани за меркантилни единствено то мъже, които се (само)доказват чрез парите си.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
а не е ли на които им се иска обаче нямат парите да си го позволят .. някакви псевдо моралисти които ако имаха с класа щяха да лющят манекенки вместо да пишат възмутени в блогове
щото аз един чичка с кинти не съм чул/прочел да се оплаква неговата ква е меркантилна 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Нищо не й трябва? Ако е така, нямам какво да й предложа, а и не искам. Добре, че няма такива жени в истинския свят.inc написа:Вие всичките чувствителни и интлектуални мъже, я кажете: щом търсите оправна, независима, хубава, обичлива, работна,... достойна жена, какво аджеба бихте и предложили? На нея нищо не и трябва. Тя се справя сама, защото не изпитва необходимост да се доказва, да търси нечие одобрение.
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Значи като се започнат обобщенията и ми се повръща
" Мъжете се прасета " , " Жените са меркантилни " , " Всички са еднакви " и прочие,и прочие.
Има сигурно.Никой не е правил статистика.Не виждам това какво ви бърка и възмущава.
Има сигурно.Никой не е правил статистика.Не виждам това какво ви бърка и възмущава.

Ми да, мъжете са прасета. Ми да, жените са меркантилни. Особено в западното общество, към което с гордост се числим.
Но все пак споменатото общество някак си функционира с мъже-прасета и меркантилни жени. Значи има смисъл да са такива. Няма лошо.
Но все пак споменатото общество някак си функционира с мъже-прасета и меркантилни жени. Значи има смисъл да са такива. Няма лошо.

- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
Всеки си знае сам за себе си.Не може да се казва " Този е такъв,онзи е онакъв ". Да не говорим,че само заради разочарованието от един-двама, се присъжда номинацията прасе на всички мъже по света.Същото е и с меркантилните жени.

- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
'ма принципно е 'юбаво да правим разграничение между меркантилни жени и тези, които просто искат партньора им да поддържа нормален/средностатистически/добър стандарт на живот - за него, за нея, за евентуалното семейство.
Нали така?
Нали така?
@inc, полу-офтопик - няма и как инак да е, елитните компаньонки (поне истинските такива) трябва да са много, много изискана работа. Винаги съм искал да прекарам някакво време с една - не заради секса, а заради интелектуалния разговор. : )Пф... А в отсрещния ми блок живее една от най-елитните компаньонки на София. Невероятно стилна и елегантна жена
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ама ако ти се предлага, ще го откажеш ли?Equilibrium написа:Винаги съм искал да прекарам някакво време с една - не заради секса, а заради интелектуалния разговор. : )

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Е, това е зависимо от фактори.
Поначало примерно ако съм във връзка, едва ли ще викна въобще такава (освен финансовите възможности, това е clear), ясно защо.
Иначе доколкото са ми споделяли, ти си плащаш тарифата за секса, но в нея НЕ влиза времето за разговор/предразполагане (като е в разумни граници, естествено). Т.е. си чукаш отделно и си говориш отделно, 2 в 1. Едва ли някой праща компаньонки само за диалога, така че ще се очаква това с предлагането, даже ще е закономерно.
Директен отговор на въпроса ти - зависи от разговора и интензивността му. Звучи предполагаемо немъжко, но има разговори, които надхвърлят значимостта на достатъчно други неща. Хипотетично говорейки.
Поначало примерно ако съм във връзка, едва ли ще викна въобще такава (освен финансовите възможности, това е clear), ясно защо.
Иначе доколкото са ми споделяли, ти си плащаш тарифата за секса, но в нея НЕ влиза времето за разговор/предразполагане (като е в разумни граници, естествено). Т.е. си чукаш отделно и си говориш отделно, 2 в 1. Едва ли някой праща компаньонки само за диалога, така че ще се очаква това с предлагането, даже ще е закономерно.
Директен отговор на въпроса ти - зависи от разговора и интензивността му. Звучи предполагаемо немъжко, но има разговори, които надхвърлят значимостта на достатъчно други неща. Хипотетично говорейки.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не виждам какво немъжко има в това. Факт е, че всички интересни неща в отношенията между хората започват първо в главатаEquilibrium написа:Звучи предполагаемо немъжко, но има разговори, които надхвърлят значимостта на достатъчно други неща. Хипотетично говорейки.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
Тру дат. Говорете си за финансовата криза. И за плановете за затягане на бюджета (частни и правителствени). 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Румяна
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Всички жени искат пари, а всички мъже - само секс.
Споко.
Споко.
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Добър поглед над нещатаРумяна написа:Всички жени искат пари, а всички мъже - само секс.
Споко.