Прехвърляне ?!? Истина или лъжа ?!?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Прехвърляне ?!? Истина или лъжа ?!?
Наскоро мои колежки са отишли в ректората, ние сме от педагогиката, вярно ли че за да се преместиш освен общия успех от първата студентска година, например за да отидеш Публична Администрация, трябва да си имал 5 на изпита по История на България ?!? А как тогава, толкова много хора се прехвърлиха Право, някой ще ми обясни ли системата.
Предварително се извинявам, ако тази тема е била повдигната преди...
Предварително се извинявам, ако тази тема е била повдигната преди...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз не знаех за товаgot написа:Мисля, че е така, защото прочетох нещо такова като гледах изискванията за прехвърляне.Само за публичната администрация има това изискване и то от тази година, преди го нямаше...![]()

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
И не само за ПА ,ами и за правото пък и за останалите.^PrincessA^ написа:Аз не знаех за товаgot написа:Мисля, че е така, защото прочетох нещо такова като гледах изискванията за прехвърляне.Само за публичната администрация има това изискване и то от тази година, преди го нямаше...![]()
Ама нормално все пак- в моя курс (ПА) има 1000 човека, дето са се прехвърлили от Педагогика и мисля, че не е лоша идея да се ограничи малко тоя процес
- Morning Star
- От дъжд на вятър
То още е рано според мен да питаш...Като свърши годината тогава може вече да са изнесли нещо...Обикновено е така...
А за телефоните...сигурно можеш да звъннеш в учебен отдел, но ти препоръчвам да си провериш лично, и на няколко пъти, защото могат и да те подведат тия секретарки...Те гледат да отрежат повечето кандидати за прехвърляне, за да се откажат... все пак колко хора искат да се местят... 
Здравейте
Искам и аз да питам за прехвърлянето в СУ.Уча Информатика в Икономически университет-Варна,първи курс.Задължително ли е успехът ми от следването да е поне 5.00 или може да е по-малко.Искам да се прехвърля Информатика,но може и нещо друго във ФМИ.Важно е да разбера дали мога да се пробвам с 4.90 успех.
Ще бъда благодарен на всеки,който отговори.
Искам и аз да питам за прехвърлянето в СУ.Уча Информатика в Икономически университет-Варна,първи курс.Задължително ли е успехът ми от следването да е поне 5.00 или може да е по-малко.Искам да се прехвърля Информатика,но може и нещо друго във ФМИ.Важно е да разбера дали мога да се пробвам с 4.90 успех.
Ще бъда благодарен на всеки,който отговори.