Самоубийствена толерантност - 6 април/Ст. Националисти/
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Самоубийствена толерантност - 6 април/Ст. Националисти/
АТАКА бавно но славно полагат основите за изграждане на бъдеща радикална мюсюлманска групировка в страната, която да взривява дискотеки, църкви и прочее...
Скоро ще има бариери за влизане в софия и танкове, дето ще пазят кръстовищата...
иронията е, че без да искаме след 20г. може да сме като Израел... и всичко тва от омраза към мюсюлманите...
Скоро ще има бариери за влизане в софия и танкове, дето ще пазят кръстовищата...
иронията е, че без да искаме след 20г. може да сме като Израел... и всичко тва от омраза към мюсюлманите...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вие тук не бяхте ли привърженици на това, да се спазват правилата? Или те не са важни, когато не ви изнасят? А защо ли може да не ви изнасят?
Ето нещо за размисъл: http://focus-news.bg/?id=n1526479
Защо ли правилата не се прилагат еднакво към всички? А това повод ли е за протест?
Очаква всякакви коментари, но, естествено, не очаквам отговори на въпросите тук. Те повече приличат на отговори, наистина...
Ето нещо за размисъл: http://focus-news.bg/?id=n1526479
Защо ли правилата не се прилагат еднакво към всички? А това повод ли е за протест?
Очаква всякакви коментари, но, естествено, не очаквам отговори на въпросите тук. Те повече приличат на отговори, наистина...
Into the endless we ride... 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е точно за наредбата го има написано - при нарушение, кмета решава дали да наложи санкции... Кое не му е спазеното?
Да не говорим, че хората са твърде нетърпеливи и вместо по законния ред да се борят с разни неща, които ги дразнят, те прибягват до най-първичното - насилия, протести, конфронтации... Ама то така е при селяците, аз кво ли им се учудвам....
Да не говорим, че хората са твърде нетърпеливи и вместо по законния ред да се борят с разни неща, които ги дразнят, те прибягват до най-първичното - насилия, протести, конфронтации... Ама то така е при селяците, аз кво ли им се учудвам....
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти видя ли на първата страница на вестинк Атака от вчера има снимка на ръкопляскащ молещ се...
А може ли да ми поясниш, дали аз имам право да блокирам движението на обществено място в центъра на София? На същото нещо, когато се случва в Париж, казаха, че приличало на нацистката окупация. И го каза участник във френската съпротива
Ноктис, приятелю, ти да не беше там? Аз не успях...
А може ли да ми поясниш, дали аз имам право да блокирам движението на обществено място в центъра на София? На същото нещо, когато се случва в Париж, казаха, че приличало на нацистката окупация. И го каза участник във френската съпротива
Ноктис, приятелю, ти да не беше там? Аз не успях...
Не съм ходил .. щото атака са ми противни.. ----- Изтрито: лични нападки ----- Bagatur
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кристо, стига си говорил глупости, че заради теб се петни репутацията на китния ни роден край така--------
Тук е времето да спомена, че братовчедка ми, която е социален работник в Бургас, се занимава точно с тоя сорт проекти в организацията, за която работи. Помагах й с преводите и така ми попадаха случайно някои от тия проекти пред очите, много от тях ужасно безумни - финансиране, за да могат ромчета да се учат да свирят на музикални инструменти като цигулка (

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Самата религия, която се изповядва в тази джамия, е проблем. Фактът, че достатъчно много хора не знаят какво точно пише в корана (и особено в хадитите) и са промити от постоянно набиващата им се в главите хуманистична реторика е нещото, което позволява на естествените врагове на мнозинството (все още) хора в тази държава да си разиграват коня както си искат.Baggins написа:Чакам супер-ариийците патриоти да обяснят защо най-големия проблем в момента са колоните на джамията в София и как атакистите са пичове.
Humanism is death disguised as life.
В случая изобщо не става въпрос за религия, а за евтин популизъм.steamer написа:Самата религия, която се изповядва в тази джамия, е проблем. Фактът, че достатъчно много хора не знаят какво точно пише в корана (и особено в хадитите) и са промити от постоянно набиващата им се в главите хуманистична реторика е нещото, което позволява на естествените врагове на мнозинството (все още) хора в тази държава да си разиграват коня както си искат.

Ти ли говориш за евтин популизъм бе ? Не те е срам ! 
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Сподели какво те мъчи.Noctis написа:Ти ли говориш за евтин популизъм бе ? Не те е срам !

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това ме мъчи: http://www.vbox7.com/play:16154b30 
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Това, че Волен е олигофрен, по никакъв начин не променя факта, че ако нямахме най-продажния политически "елит" изобщо (както на национално, така и на европейско ниво), най-приоритетната политическа цел нямаше да бъдат разни малоумни квоти за зелена енергия или излишна политическа интеграция, а окончателното изхвърляне на исляма като религия от Европа.Baggins написа:В случая изобщо не става въпрос за религия, а за евтин популизъм.steamer написа:Самата религия, която се изповядва в тази джамия, е проблем. Фактът, че достатъчно много хора не знаят какво точно пише в корана (и особено в хадитите) и са промити от постоянно набиващата им се в главите хуманистична реторика е нещото, което позволява на естествените врагове на мнозинството (все още) хора в тази държава да си разиграват коня както си искат.
Humanism is death disguised as life.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Самоубийствена НЕтолерантност indeed...
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
steamer написа:а окончателното изхвърляне на исляма като религия от Европа.
Лесно ще си намериш съмишленици.
http://www.vbox7.com/play:109ac4d2?r=google
The names of the future are stamping of impatience.