Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Все пак, след много опити, се свързах с Учебния отдел и ми казаха, че нещата били ок така, както съм ги напавила, демек за предварителния не се дават пари... Имало го тук: http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... si+bg.html
Ама както е написано, хората май имат широко поле за интерпретация, днеска го четяха тва и не можеха да решат какво точно значи След днеска малко се чудя къде отивам... идвам от най-неорганизираното училище в света и май отивам и в подобно Уни...
Вчера си подадох документите за Софийския - всичко става много бързо. Може би защото на повечето кандидатстуденти още не са им дали дипломите. Ходих и до УНСС - там са открили специално бюро за прием на документи и пак става много бързо. Единствено не допускайте грешката да си плащате таксите в банка ДСК ,която се намира в УНСС - служителките са изключително мудни и кисели и опашката е огромна. Да не говорим , че си излизат и в обедна почивка.
Всъщност за УНСС вече съм разпределена - там на място ти дават лист с разпределението. А иначе съм в Западното крило на УНСС. За софийкия по -нататък. Ей няма да направят реформи в СУ и това си е. Отивам там и всички, които ти приемат документите, пишат на ръка и цялата система е доста примитивна. Отивам в УНСС - там изградили огромен модерен център за прием на документи. Всяка служителка работи с компютър, веднага ти вадят разпечатка къде си разпределен. Иначе качеството на образованието в СУ със сигурност е по-добро ама дотам ли са се докарали да нямат компютри.....
За тези, които вече са си подали документи в СУ и са се явили на предварителните. На вас нов входящ номер ли ви написаха на молбата и картончето? Защото на мен служителката ми въведе нов входящ номер и каза, че уж по ЕГН-то намирали инфо колко си изкарал на предварителните. Обаче сега като влизам в базата данни да си въведа ЕГН-то и новия входящ номер ми излиза грешка. Това как да го разбирам?
Edno_momi4e написа:За тези, които вече са си подали документи в СУ и са се явили на предварителните. На вас нов входящ номер ли ви написаха на молбата и картончето? Защото на мен служителката ми въведе нов входящ номер и каза, че уж по ЕГН-то намирали инфо колко си изкарал на предварителните. Обаче сега като влизам в базата данни да си въведа ЕГН-то и новия входящ номер ми излиза грешка. Това как да го разбирам?
Дам, нов входящ номер дават... и на мен ми го обясниха по същия начин, така че мисля, че не може да стане гаф с оценките от предварителния. А иначе според мен ти дава грешка, защото инфото все още е за предварителните изпити.. първо ще изчакат да свърши подаването на документите и чак тогава ще можеш да си влезеш в сайта на СУ в личните си данни с новия входящ номер, поне така мисля.
Edno_momi4e написа:За тези, които вече са си подали документи в СУ и са се явили на предварителните. На вас нов входящ номер ли ви написаха на молбата и картончето? Защото на мен служителката ми въведе нов входящ номер и каза, че уж по ЕГН-то намирали инфо колко си изкарал на предварителните. Обаче сега като влизам в базата данни да си въведа ЕГН-то и новия входящ номер ми излиза грешка. Това как да го разбирам?
Дам, нов входящ номер дават... и на мен ми го обясниха по същия начин, така че мисля, че не може да стане гаф с оценките от предварителния. А иначе според мен ти дава грешка, защото инфото все още е за предварителните изпити.. първо ще изчакат да свърши подаването на документите и чак тогава ще можеш да си влезеш в сайта на СУ в личните си данни с новия входящ номер, поне така мисля.
Така е. Няма смисъл да въвеждат новите данни ден за ден. Мисля, че дори с предварителните беше така, но тогава се записах предпоследния ден и не знам.