P.S. Как ти стигнаха страниците?
[КСК 2011] География (Туризъм)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Кандидатстване с География (Туризъм)
Хехехех..., браво, assault!!!
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Изписах почти 4 страници, но все пак е казано, че е желателно да се ограничим в 3 страници, иначе е ясно, че можех да напиша доста повече (макар и от обща култура
).По всичките им опорни точки съм писал, така че максимум 1-2 точки би трябвало да ми вземат, всичко си е точно и ясно. 
Ти що не питаш Мануела за тоя изпит.. нали така и така и тя е влезнала с География 
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- zen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Сестра ми ни6то не ми казва...ама то 6те се 4уе като излязат резултатите XD
be yourself
facebook - Zen Leviant Alforo
- people_know
- Да живей словото
- Специалност: GGF
Дано да са хубави и резултатите. Стига вече с тая тенденция със слабите матури по география 
Do The Creep xD
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Откъде разбра, че е хубаво да се ограничим в 3 страници?assault написа:Изписах почти 4 страници, но все пак е казано, че е желателно да се ограничим в 3 страници, иначе е ясно, че можех да напиша доста повече (макар и от обща култура).По всичките им опорни точки съм писал, така че максимум 1-2 точки би трябвало да ми вземат, всичко си е точно и ясно.
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
100% ги мярнах някъде.Няма логика да ти е позволено да пишеш 20 страници, все пак представи си кво ще стане, ако по БЕЛ 60 хиляди човека изпишат 20 страници.Darina_Yavorova написа:Откъде разбра, че е хубаво да се ограничим в 3 страници?assault написа:Изписах почти 4 страници, но все пак е казано, че е желателно да се ограничим в 3 страници, иначе е ясно, че можех да напиша доста повече (макар и от обща култура).По всичките им опорни точки съм писал, така че максимум 1-2 точки би трябвало да ми вземат, всичко си е точно и ясно.
Аз това не го знаех...
И сега, аз като ги изписах всичките? И те даже ми бяха малко, не ми стигнаха за Населението като хората?
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
Селяни е доста грубо обръщение,просто не са знаели темата.. 
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Не, бяха си само цигани и селяни.white_cat написа:Селяни е доста грубо обръщение,просто не са знаели темата..
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Глупости, важно е да засегнеш всички точки, дали 3 или 20 страници няма значение. А и на малките формати рядко пишат високи оценки, поне миналата година беше така. Аз мога да ви кажа , че по история например бях написа 25 страници и имам 5, 38, сестра ми по география беше написала 10 страници и има 5,50. А да засегнеш цяла тема , без пропуски независимо по география или история в 3 страници ми е струва невъзможно.
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Говорим за матура, не за кандидатстване.Нали и на олимпиадата по история изрично се казва до 3 странициyanislava_kirilova написа:Глупости, важно е да засегнеш всички точки, дали 3 или 20 страници няма значение. А и на малките формати рядко пишат високи оценки, поне миналата година беше така. Аз мога да ви кажа , че по история например бях написа 25 страници и имам 5, 38, сестра ми по география беше написала 10 страници и има 5,50. А да засегнеш цяла тема , без пропуски независимо по география или история в 3 страници ми е струва невъзможно.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
И при мен беше така! Селяни и цигани... Стрессссс... Накрая останах сама, защото по темата бяха писали само още двама, за които тази страница, която бяха изписали, бе предостатъчна!assault написа:Не, бяха си само цигани и селяни.white_cat написа:Селяни е доста грубо обръщение,просто не са знаели темата..Щом за темата искаха да пишат за някакво село в региона, от което са, наистина си говорим за яко селяни.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Матурите в никакъв случай не са на нивото на КСИ. От друга страна ако сте изписали повече от упоменатото не е чак такъв проблем, стига да не сте се разхвърляли наистина в доста подробности. По АЕ има ограничен брой думи и там нещата са приблизително определени, но на изпити като БЕЛ, история и вашия предполагам страниците са по-скоро препоръчителни отколкото задължителни.assault написа:100% ги мярнах някъде.Няма логика да ти е позволено да пишеш 20 страници, все пак представи си кво ще стане, ако по БЕЛ 60 хиляди човека изпишат 20 страници.![]()
Освен това тая матура не би трябвало да е на нивото на кандидатстудентски изпит, така че би трябвало 3-4 страници да е макс. позволеното.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- zen
- В началото бе словото
Проблем!!!!
Искам да кандидатствам с един изпит и една оценка от матура.
Интересува ме дали трябва да се записвам сега за единият изпит , а от 28 за този с оценката от матурата или сега трябва да се запиша и за двата като уточня , че вторият ще бъде с оценка от матура?
Питам защото ходих до Университета , но беше пълно с хора , а аз закъснявах за работа , а по телефона не знам защо ме помислиха за луд и повече не ми вдигнаха.
Казаха ми единствено , че за редовен изпит се записва, а за оценка от матура се записва от 28 до 7 другият месец....и опитвайки се да и обясня на служителката ,че ще кандидатствам с 2 изпита и ме интересува поотделно ли да се записвам ....тя млъкна и телефона започва да издава разни странни звуци....и след минута аз затворих. :@
HELP????
Искам да кандидатствам с един изпит и една оценка от матура.
Интересува ме дали трябва да се записвам сега за единият изпит , а от 28 за този с оценката от матурата или сега трябва да се запиша и за двата като уточня , че вторият ще бъде с оценка от матура?
Питам защото ходих до Университета , но беше пълно с хора , а аз закъснявах за работа , а по телефона не знам защо ме помислиха за луд и повече не ми вдигнаха.
Казаха ми единствено , че за редовен изпит се записва, а за оценка от матура се записва от 28 до 7 другият месец....и опитвайки се да и обясня на служителката ,че ще кандидатствам с 2 изпита и ме интересува поотделно ли да се записвам ....тя млъкна и телефона започва да издава разни странни звуци....и след минута аз затворих. :@
HELP????
be yourself