Подаване на документи

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Ети
В началото бе словото

Мнение от Ети »

Все пак, след много опити, се свързах с Учебния отдел и ми казаха, че нещата били ок така, както съм ги напавила, демек за предварителния не се дават пари... Имало го тук: http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... si+bg.html
Ама както е написано, хората май имат широко поле за интерпретация, днеска го четяха тва и не можеха да решат какво точно значи :evil: След днеска малко се чудя къде отивам... идвам от най-неорганизираното училище в света и май отивам и в подобно Уни...

Мерси много за помощта на всички :wink:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Случааайно да идваш от 1аег София :shock:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Ети
В началото бе словото

Мнение от Ети »

Stark написа:Случааайно да идваш от 1аег София :shock:
Хаха, нем, идвам от 91 НЕГ ;)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Ети написа:
Stark написа:Случааайно да идваш от 1аег София :shock:
Хаха, нем, идвам от 91 НЕГ ;)
Пу,за малко :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Вчера си подадох документите за Софийския - всичко става много бързо. Може би защото на повечето кандидатстуденти още не са им дали дипломите. Ходих и до УНСС - там са открили специално бюро за прием на документи и пак става много бързо. Единствено не допускайте грешката да си плащате таксите в банка ДСК ,която се намира в УНСС - служителките са изключително мудни и кисели и опашката е огромна. Да не говорим , че си излизат и в обедна почивка.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Маймунка, и къде си разпределена на изпитите през юли,като си си подала документите вчера?
Toto-I will remember
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Ice_Spirit написа:Маймунка, и къде си разпределена на изпитите през юли,като си си подала документите вчера?
Разпределенията не са излязли още,нали .. много бързате ..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Всъщност за УНСС вече съм разпределена - там на място ти дават лист с разпределението. А иначе съм в Западното крило на УНСС. За софийкия по -нататък. Ей няма да направят реформи в СУ и това си е. Отивам там и всички, които ти приемат документите, пишат на ръка и цялата система е доста примитивна. Отивам в УНСС - там изградили огромен модерен център за прием на документи. Всяка служителка работи с компютър, веднага ти вадят разпечатка къде си разпределен. Иначе качеството на образованието в СУ със сигурност е по-добро ама дотам ли са се докарали да нямат компютри.....
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

Извинявайте за малоумния въпрос,но къде се подават кандидатстудентските документи-в Ректората ли? :roll: [/b]
Може да вървя бавно, но никога назад!
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

Elektra написа:Извинявайте за малоумния въпрос,но къде се подават кандидатстудентските документи-в Ректората ли? :roll: [/b]
В северното крило на Ректората :wink:
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

За тези, които вече са си подали документи в СУ и са се явили на предварителните. На вас нов входящ номер ли ви написаха на молбата и картончето? Защото на мен служителката ми въведе нов входящ номер и каза, че уж по ЕГН-то намирали инфо колко си изкарал на предварителните. Обаче сега като влизам в базата данни да си въведа ЕГН-то и новия входящ номер ми излиза грешка. Това как да го разбирам?
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

cloud_9 написа:
Elektra написа:Извинявайте за малоумния въпрос,но къде се подават кандидатстудентските документи-в Ректората ли? :roll: [/b]
В северното крило на Ректората :wink:

Мерси :wink: А можеш ли да ми кажеш,в кой кабинет,за да може по-лесно да го открия?
Може да вървя бавно, но никога назад!
Ети
В началото бе словото

Мнение от Ети »

Edno_momi4e написа:За тези, които вече са си подали документи в СУ и са се явили на предварителните. На вас нов входящ номер ли ви написаха на молбата и картончето? Защото на мен служителката ми въведе нов входящ номер и каза, че уж по ЕГН-то намирали инфо колко си изкарал на предварителните. Обаче сега като влизам в базата данни да си въведа ЕГН-то и новия входящ номер ми излиза грешка. Това как да го разбирам?
Дам, нов входящ номер дават... и на мен ми го обясниха по същия начин, така че мисля, че не може да стане гаф с оценките от предварителния. А иначе според мен ти дава грешка, защото инфото все още е за предварителните изпити.. първо ще изчакат да свърши подаването на документите и чак тогава ще можеш да си влезеш в сайта на СУ в личните си данни с новия входящ номер, поне така мисля.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Ети написа:
Edno_momi4e написа:За тези, които вече са си подали документи в СУ и са се явили на предварителните. На вас нов входящ номер ли ви написаха на молбата и картончето? Защото на мен служителката ми въведе нов входящ номер и каза, че уж по ЕГН-то намирали инфо колко си изкарал на предварителните. Обаче сега като влизам в базата данни да си въведа ЕГН-то и новия входящ номер ми излиза грешка. Това как да го разбирам?
Дам, нов входящ номер дават... и на мен ми го обясниха по същия начин, така че мисля, че не може да стане гаф с оценките от предварителния. А иначе според мен ти дава грешка, защото инфото все още е за предварителните изпити.. първо ще изчакат да свърши подаването на документите и чак тогава ще можеш да си влезеш в сайта на СУ в личните си данни с новия входящ номер, поне така мисля.
Така е. Няма смисъл да въвеждат новите данни ден за ден. Мисля, че дори с предварителните беше така, но тогава се записах предпоследния ден и не знам.
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Elektra написа:
А можеш ли да ми кажеш,в кой кабинет,за да може по-лесно да го открия?
255 и 256- Северно крило, 2 етаж
Май имаше и още един, ама не съм сигурна за номера.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”