[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от thegirl »

-Във ФМИ задочно има само специалност "Математика и информатика".
-В СУ можеш да учиш втора специалност след като завършиш 2 курс на първата специалност.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от YavkaT »

При две специалности, не е ли много натоварване. А специалността "Математика и Информатика" не е ли с учителски характер :roll: Или има разлика между специалноста при редовно и при задочно ?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Натоварване си е, но е личен избор.
Разликата е в часовете и това, че задочното е 5 години, а редовното 4.
И да педагигическа е, но се учи и Java, компютърни мрежи... и може и изборни да записваш.
Но ако искаш нещо с повече програмиране - другите специалности са за това :wink:
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Наясно съм с това какво казват по телевизията - въпросът е доколко е вярно, при положение, че масово хората бягат навън и е логично броя на местата да се увеличи. Очевидно налице е другата логика - всеки, който е останал в България, да стане задължително студент - така хем ще има висше, хем универистета ще у вземе парите.
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Хора, един приятел не е записал още за изпита. Въпросът ми е може ли още да се запише в ЦКПИ или НАП, Бургас утре (не пише до кога е срокът) или ще се наложи онлайн. Просто няма възможност да отиде до София....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Може :)

(3) За кандидатстудентските изпити може да се регистрирате и онлайн на адрес: http://www.ebg.bg/su-admissions/. Регистрирането онлайн се прекратява в 17,00 часа на следните дати:
- на 30.05.2011 г. за втората кандидатстудентска изпитна сесия.

(4) Документи могат да се подават и в офисите на фирми в страната (приложения № 4 и № 5) със следните срокове:
2. до 27.05.2011 г. за втората кандидатстудентска изпитна сесия.

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... itni_sesii
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

thegirl написа:Може :)

(3) За кандидатстудентските изпити може да се регистрирате и онлайн на адрес: http://www.ebg.bg/su-admissions/. Регистрирането онлайн се прекратява в 17,00 часа на следните дати:
- на 30.05.2011 г. за втората кандидатстудентска изпитна сесия.

(4) Документи могат да се подават и в офисите на фирми в страната (приложения № 4 и № 5) със следните срокове:
2. до 27.05.2011 г. за втората кандидатстудентска изпитна сесия.

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... itni_sesii
Дано да е включително 27 :lol:
Благодаря, не го видях
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

Спокойно, и аз още не съм се записала |( Това онлайн записване ми изигра лоша шега.. на картите трябвало да се активира опция интернет плащане, не знам си какво, пак някакви грешки ми дава и най-вероятно ще се записвам от рег. бюро. А регионалните бюра до колко часа работят?? Защото имам спомен, че бяха до 12... оф
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Е не, за първата сесия ходехме с приятели и следобяд работеше.
КН правеж

Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

По-добре е да отидете сутринта, защото не се знае колко хора ще има преди вас и дали ще успеете да минете всички :roll:, а и е последен ден :roll:
Hexadecimal
В началото бе словото

Мнение от Hexadecimal »

Здравейте, аз се записах и платих за изпита по математика онлайн, в съответния сайт. Получил съм си входящ номер. Сега, необходимо е да си подам и диплома/лична карта/копие от плащането в сайта в Ректората или?
"He asked us "Be you angels?" and we said "NAY!" We are but men. Rawk!"
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Hexadecimal написа:Здравейте, аз се записах и платих за изпита по математика онлайн, в съответния сайт. Получил съм си входящ номер. Сега, необходимо е да си подам и диплома/лична карта/копие от плащането в сайта в Ректората или?
Не, готов си вече за изпита, само принтирай номера си. :bounce:
Диплома и прочие се подават, когато ходиш да подреждаш по желание специалностите.
КН правеж

Hexadecimal
В началото бе словото

Мнение от Hexadecimal »

brasence написа:
Hexadecimal написа:Здравейте, аз се записах и платих за изпита по математика онлайн, в съответния сайт. Получил съм си входящ номер. Сега, необходимо е да си подам и диплома/лична карта/копие от плащането в сайта в Ректората или?
Не, готов си вече за изпита, само принтирай номера си. :bounce:
Диплома и прочие се подават, когато ходиш да подреждаш по желание специалностите.
Ха! Живеем в бъдещето, заеби. Къде ми е телепортатора.
"He asked us "Be you angels?" and we said "NAY!" We are but men. Rawk!"
hfu
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от hfu »

Тази година няма ли да може да се подава в ректората след сроковете ?
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Кога очаквате да се въведат данните в интернет (тази от регистрацията за изпита) и докога ще се чака за разпределение кой къде ще държи изпита ?
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”