Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Че то не е задължително да си ходил на уроци, за да успееш
Гаранцията е единствено твоята воля и съвест да седнеш и да учиш.Друг никой не може ти помогна
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
Aerven написа:Че то не е задължително да си ходил на уроци, за да успееш
Гаранцията е единствено твоята воля и съвест да седнеш и да учиш.Друг никой не може ти помогна
Ми общо взето аз на т'ва разчитам, само че е малко плашеща мисалта, че не знаеш дали правиш нещата правилно.
Оф, не знам за вас, ама аз вече изперквам с тая история... Направо е време вече някой да ми тегли един куршум и да ме избави от мъките ми Шегата на страна,ама аз верно съм взела да се сдухвам. Да минава тоя 19 вече и да ми се маха всичко от главата. (само дано да мине успешно,че иначе...)
Мдаам, представа си нямаш колко добре те разбирам. Като седна да уча и имам чувството, че всичката ми мотивация се изпарява. Ноооо - поне се мъча там.
А каква ти е оценката от предварителния,ако не е тайна?
Ами оценката не е тайна - изкарах 5.50 в СУ. А най-големият майтап беше в ПУ-то, където без подготвка, преговори и др. изкарах 4.40 като Раковски не го бях преговарял.....ама сега ще трябва да го преговоря
Ами оценката не е тайна - изкарах 5.50 в СУ. А най-големият майтап беше в ПУ-то, където без подготвка, преговори и др. изкарах 4.40 като Раковски не го бях преговарял.....ама сега ще трябва да го преговоря
И с тази оценка на предварителния, ще ходиш на редовния?????