Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Re: Шантави сънища

Мнение от chaplata »

Влизам да се къпя. Всичко чудесно, насапунисвам се, ама водата църцор-църцор и спира. Ядосвам се здравата, връткам кранчетата наляво-надясно, псувам, по едно време от душа потича смес от кал и ла*на(!), при което се сещате какъв вид придобивам :mrgreen: Излизам в този вид навън - пред блока копае Софийска вода - и викам "Какво пак копаете бе, ще ви *** мамата ще ви ***" :lol: А отговорът на един от работниците: "Трябваше да разровим, че шефът си изтървал Ай-фона в някакъв кенеф, и сега си го търси" :lol: :lol: Викам "Аз вашта мама ще *** и на вас и на шефа и на Ай-фона и на скапаната държава..." бла-бла-бла и тръгвам да се къпя при баба си - направо се озовах в банята й всъщност :) Пускам водата (има :P ), обаче нещо странно ми мирише... Изведнъж от душа върху плочките изпада малко плъхче. ИЙААААААРХХ :pukeright: По едно време душа започва да се тресе и изпадат всякакви боклуци - мръсни чорапи, кенчета "Ред бул", презервативи, броня от кола :) парцали... и един Ай-фон :mrgreen: Връщам го веднага на шефа, а той много доволен казва, че ме освобождава от всякакви сметки за вода пожизнено :cheers: :cheers:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Ей нa това му се казва хепи-енд :mrgreen:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от Scorpion »

На доста висока цена обаче :lol:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

'Баси. Къде такава кохерентност в моите сънища :lol: :lol: :lol:
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Не знам как е при другите, обаче винаги като сънувам осъзнавам че нещата не са истина, понякога ми е жал, понякога не, ама знам че като се събудя и всичко ще си отиде...
Тая нощ сънувах някакви тролейбусни шофьорки... :mrgreen: :oops: :mrgreen:
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Имаме концерт на Английската гимназия. И идвам аз, със синтезатора, компютъра, диджейския пулт, кубето, колонки (по към 600 вата едната :mrgreen: ) обачееее... концерта се оказва странен - първолаци пеят тъпи песни от рода на "Партио велика, ти си наш пътеводен лъч". "Няма ли", викам, "нещо тука да включим, да пуснем на хората да чуят хаус малко". "Ами няма да може", ми отговаря една учителка-организаторка, "защото просветния министър забрани да се пуска ХАУС НА ОТКРИТО :lol: "
Тръгвам си (странно защо - с колело), по пътя си намирам някакъв калник от БМВ 525и, и си викам, "абе дай тоя калник да си го монтирам на кормилото, че да пази да не ме вали (а то дъжд, та се не трае :) ) При което се озовавам в Техническия университет, по не помня каква причина, и спирам под една арка между две сгради. Кога гледам - вляво от мен купчинка с трамвайни табелииииии :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Значи ето какво му липсвало на колелото! А то някакви странни линии - 61, 275, 87 и подобни. Почвам да пъхам в една торба, обаче до мен се чува дрезгав лай. Обръщам се - да е*а и ротвайлера - стои отвързан на половин метър и ме лае :lol: По едно време идва още един - зелен на цвят! :mrgreen: "добрее" викам си, хвърлям една табела по зеления ротвайлер и хуквам към колелото... обаче ме догониха и се събудих - без табели, без колело, без концерт... :(
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ама и без (зелен) ротвайлер :lol:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Сънувах абсолютно всички жени в живота си с други лица, тела, дрехи и поведение, но знаех коя, коя е?!
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Дори и зелените феи? :mrgreen: Ако не, Дарко ш'те черпи един пес.
Ама к'во ми е спамърско днес???
Creating memories...
Nankuranaisa.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Аз сънувах една форумка... Пак. Уиъъърд.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Извадено от съновника: Химн
Ако слушаш музика или пеене на химн, ще поправиш направени от теб грешки и ще укрепиш авторитета си в очите на обкръжението си.
Друго тълкуване - очаква те голяма скука.
А какво значи, ако те карат да пееш националния химн и ти се чудиш как да се скатаеш, за да не се излагаш :lol: :lol: Сигурно значи, че днес ще се опитам да се скатая от голямата скука - учене по финансово право :lol:

Другата глупост, която сънувах беше абсолютна простотийка. Сестра ми казваше, че иска да превърне гардероба в шкаф, тоест да си има вътре етажерки и всяка да си има вратичка, "както е при Силвето (Midwintersun)". Питам аз Силвето какво да направя по въпроса и тя ми казва да хвана една клавиатура и да натисна F15 :lol: :lol: Хващам аз една клавиатура, разнасям си я до стаята, натискам F15 и във въздуха се появава един "прозорец", където избирам желаната конфигурация на гардероба - шкаф с много вратички :lol: :lol: Малко кривичко се получи, де, вратичките бяха леко провиснали, но пак си беше яко :lol: :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Вървя си към Ректората по Стамболийски и изведнъж в ръцете ми някак попада една найлонова торбичка. Доста е плътна и в нея има нещо. Когато я отварям, виждам пликче с 1млн евро. Не ги броих, просто знаех че са толкова. Веднага изчислих, че ако не развивам никакъв бизнес, а ги внеса, ще си живея живота от лихвите - по 60 хил евро годишно се падаше и реших, че най-напред ще замина на почивка с масажи в Тайланд. :wink: Точно пред мен имаше туристическа агенция, там ми обясниха колко ще е гот и веднага ме качиха в едно такси към летището. Когато таксито спря, се събудих от зор... :cyclopsani:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Сънувах, че съм на риболов с наш'те и докато те се мъчат там, аз хванах цели три рибока, след което разбих някакво шарено дървено великденско яйце (!?!?!?!?!?) в една стена и тате реши, че заради това вече не заслужавам да остана на риболова и ме изгони.

Пф!
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Ти си си виновна, има и по-тихи начини да се радваш след успешен улов. :lol:

Аз сънувах, че съм в Ректората, но вътре изглеждаше като църква, имаше икони и свещи, присъстваше патриарх Максим. Връчваха дипломите на горния курс. Всички бяха в тоги, ректорът държа продължителна реч, след което започнаха да раздават дипломите. Изведнъж аз станах от стола си и започнах да крещя: "Догодина сме ние, догодина сме ние!", след което изпях "What a Feeling" от "Флашданс". Точно когато искаха да ме арестуват, се събудих. :lol:
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Тази вечер сънувах, че съм на лекция в ЦИЕК и гост на лекцията е Давид Вия.. УТФ ... лафех си с момчето на английски.. голям пич.. снимахме се .. автограф ми даде.. и общо взето това помня.. колегите гледаха шашнато. Общо взето само аз се чуствах в свои води :lol: :lol: :lol:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”