Уроци по ведин предмет - в твоя случай химия - струват 900 лв, в които се включват и всички учебници и помагала, които ще ти дадат, както и достъп да базата данни на сайта им. Курсът продължава през цялата година до редовните изпит ( не знам дали по химия има предварителен), т.е. до юни-юли.
Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Аз лично не знам да има разлика в цените за различните градове, затова ти казвам как са по прицнип :
Уроци по ведин предмет - в твоя случай химия - струват 900 лв, в които се включват и всички учебници и помагала, които ще ти дадат, както и достъп да базата данни на сайта им. Курсът продължава през цялата година до редовните изпит ( не знам дали по химия има предварителен), т.е. до юни-юли.
Нарушение на точка 5 от Правилника на раздел КСК.
5. В раздел КСК теми и помагала не се продават. За целта използвайте раздел "Купувам-продавам".
svetlio.varna
5. В раздел КСК теми и помагала не се продават. За целта използвайте раздел "Купувам-продавам".
svetlio.varna
- la_mystic_au_jazz
- В началото бе словото
А кога започва самият курс.?
Късно ли е ако тепърва се запиша(защото едва ли ще ме върнат
)
Каква е програмата на ОТ?Колко пъти в седмицата се провеждат уроците?
В сайта не открих достатъчно информация.Ще се радвам да ми отговорите
Късно ли е ако тепърва се запиша(защото едва ли ще ме върнат
Каква е програмата на ОТ?Колко пъти в седмицата се провеждат уроците?
В сайта не открих достатъчно информация.Ще се радвам да ми отговорите
Занятията са веднъж седмично (поне по БЕЛ и история). Едва ли ще те върнат, по-скоро ще се занимават с теб индивидуално, докато настигнеш групата. Занятията започнаха от около 26 септември, така че си само месец назад
.
- la_mystic_au_jazz
- В началото бе словото
Благодаря за мнението , scared!
Тези дни ще проверя какво е положението...
Тези дни ще проверя какво е положението...
Нарушение на точка 5 от Правилника на раздел КСК.
svetlio.varna
svetlio.varna
- Abraxas
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Зов за помощ :)
Здравейте. За много години! Пожелавам на всички много здраве, щастие и успехи през цялата година! Възнамерявам да кандидатствам в СУ с философия тази година, но нямам представа към кой преподавател да се обърна за подготовка преди изпита(дано не съм закъснял много). Ще съм изключително благодарен, ако някой ме посъветва към кого да се обърна. Благодаря ви предварително! 
Мнението е преместено в подходящата тема.
svetlio.varna
Мнението е преместено в подходящата тема.
svetlio.varna
Здравейте!
Бих искал да попитам дали ОТ имат курсове от 8-ми до 12-ти клас по история, литература, география, биология и химия? Провеждат ли се такива курсове както в страната така и в София?
И също така, ако такива курсове се организират, как протичат те - дават се учебници (разбрах че специално за историята имат) или се дават листи с темите и планове?
Предварително благодаря
Бих искал да попитам дали ОТ имат курсове от 8-ми до 12-ти клас по история, литература, география, биология и химия? Провеждат ли се такива курсове както в страната така и в София?
И също така, ако такива курсове се организират, как протичат те - дават се учебници (разбрах че специално за историята имат) или се дават листи с темите и планове?
Предварително благодаря
- _sonrisa_
- Флъдзила
В какъв смисъл от 8-12 клас? ОТ готвят за кандидатстудентски изпити, в които обикновено е включен материалът от 11 и 12 клас 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
За биологията и химията влиза материалът от 8./9. до 12. клас, предполагам това има предвид
- _sonrisa_
- Флъдзила
Е, добре
Значи, ако все пак говорим за кандидатстудентска подготовка - да, има такива уроци 
-
Amaretti
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Здравейте! Горещо препоръчвам ОТ. Но фирмата я правят преподавателите в нея, а те не са еднакви, разбира се. Така че е важно при кого ще учите.
Мога да се похваля, че вече съм студентка в СУ с блестящата оценка от 5.25 още на предварителния от 3 април. Никога нямаше да се справя без моята прекрасна учителка в Образователни, която е и моя приятелка вече.
Млада, амбициозна, грижовна, прекрасна!!!
Ако някой се интересува, ще му дам телефона й на лично съобщение за другата година. Най-доброто, което може да ви се случи! Стискайте палци за матурите, аз лично се надявам на отлична оценка
Успех на всички!
Мога да се похваля, че вече съм студентка в СУ с блестящата оценка от 5.25 още на предварителния от 3 април. Никога нямаше да се справя без моята прекрасна учителка в Образователни, която е и моя приятелка вече.
- Румяна
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Образователни технологии е секта. 
- alice.
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Цвети?Amaretti написа:Здравейте! Горещо препоръчвам ОТ. Но фирмата я правят преподавателите в нея, а те не са еднакви, разбира се. Така че е важно при кого ще учите.
Мога да се похваля, че вече съм студентка в СУ с блестящата оценка от 5.25 още на предварителния от 3 април. Никога нямаше да се справя без моята прекрасна учителка в Образователни, която е и моя приятелка вече.![]()
Млада, амбициозна, грижовна, прекрасна!!!
Ако някой се интересува, ще му дам телефона й на лично съобщение за другата година. Най-доброто, което може да ви се случи! Стискайте палци за матурите, аз лично се надявам на отлична оценка
Успех на всички!
хаха мен само тва с водосвета ми се стори странно, иначе и аз съм си много доволна специално от госпожата по литература
-
Amaretti
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Дааа
Е то друг в Образователнитене отговаря на това описание!

Е то друг в Образователнитене отговаря на това описание!