Относно специалността Италианска филология

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

disperata
В началото бе словото

Относно специалността Италианска филология

Мнение от disperata »

Някой знае ли колко човека са кандидатствали за тази специалност миналата година и дали ще има някаква статистика за тази?
joppy
В началото бе словото

Мнение от joppy »

преди имаше,но мисля че я махнаха...
по принцип малко хора кандидатсват тази специалност..на теб какво ти е нивото на италианския?
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

малко, щото може само с италиански и само от италианския лицей могат да кандидатстват, защото изискват доста високо ниво. а, май и с френски и английски можеше, не съм сигурна, просто едно време гледах и се ядосвах, че с немски мога да кандидатствам даже за арабистика, но не и за италианска филология, а исках да я пиша :roll: :evil:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

Ми нямям представа какво ми е нивото като за изпит, не сам от лицея... и точно конкуренцията от там ме притеснява защото в моето даскало не беше много на ниво обучението последните години. Имам известна практика, ама едва ли ще е толкова лесно :?
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

nrggirl написа:малко, щото може само с италиански и само от италианския лицей могат да кандидатстват, защото изискват доста високо ниво. а, май и с френски и английски можеше, не съм сигурна, просто едно време гледах и се ядосвах, че с немски мога да кандидатствам даже за арабистика, но не и за италианска филология, а исках да я пиша :roll: :evil:...
Може само с италиански език.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

малко хора от лицея кандидатстват по-скоро от друото училище с италиански 105 ли е не знам точно...
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

twiggy написа:малко хора от лицея кандидатстват по-скоро от друото училище с италиански 105 ли е не знам точно...
Аз съм от там и нивото не е много високо :D , а и са само две езиковите паралелки тая година....
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

А дали има някой от форума който е влезнал с тоя изпит? :P :P :P
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

и в лицея паралелките са 2 но масово се ходи в италия така че няма голям наплив на филологията [/i]
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

disperata написа:А дали има някой от форума който е влезнал с тоя изпит? :P :P :P
една девойка,но тя влиза рядко, пиши и ЛС, за да влезе - susel
Обаче аз да си кажа - ФКНФ и особено катедра Романистика не си е работа.Трябват железни нерви и стабилна психика :roll:
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

Crematory написа:
disperata написа:А дали има някой от форума който е влезнал с тоя изпит? :P :P :P
една девойка,но тя влиза рядко, пиши и ЛС, за да влезе - susel
Обаче аз да си кажа - ФКНФ и особено катедра Романистика не си е работа.Трябват железни нерви и стабилна психика :roll:
В какъв смисъл не си е работа? Много ли се учи?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Мда. И много се чете. И правят всичко възможно да ти е по-гаден престоят в СУ. За италианската специално не знам дали е така, но като сме в една катедра, сигурно положението е подобно. Питай съсела най-добре :lol:
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

Crematory написа:Мда. И много се чете. И правят всичко възможно да ти е по-гаден престоят в СУ. За италианската специално не знам дали е така, но като сме в една катедра, сигурно положението е подобно. Питай съсела най-добре :lol:
много благодаря за помощта
tsveti
В началото бе словото

Мнение от tsveti »

Аз също ще кандидатствам с италиански а съм от 23то така сме 3 гимназии плус единици които са се подготвяли отделно
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

tsveti написа:Аз също ще кандидатствам с италиански а съм от 23то така сме 3 гимназии плус единици които са се подготвяли отделно
а дали знаеш нещо относно сложността на изпита и колко хора горе долу от твойто училище ще кандидатстват с ит. език, каква ви е подготовката там?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”