Относно специалността Италианска филология
Модератор: Boromir
Относно специалността Италианска филология
Някой знае ли колко човека са кандидатствали за тази специалност миналата година и дали ще има някаква статистика за тази?
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
малко, щото може само с италиански и само от италианския лицей могат да кандидатстват, защото изискват доста високо ниво. а, май и с френски и английски можеше, не съм сигурна, просто едно време гледах и се ядосвах, че с немски мога да кандидатствам даже за арабистика, но не и за италианска филология, а исках да я пиша
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Може само с италиански език.nrggirl написа:малко, щото може само с италиански и само от италианския лицей могат да кандидатстват, защото изискват доста високо ниво. а, май и с френски и английски можеше, не съм сигурна, просто едно време гледах и се ядосвах, че с немски мога да кандидатствам даже за арабистика, но не и за италианска филология, а исках да я пиша![]()
...
В какъв смисъл не си е работа? Много ли се учи?Crematory написа:една девойка,но тя влиза рядко, пиши и ЛС, за да влезе - suseldisperata написа:А дали има някой от форума който е влезнал с тоя изпит?![]()
![]()
Обаче аз да си кажа - ФКНФ и особено катедра Романистика не си е работа.Трябват железни нерви и стабилна психика