[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
То нищо не ти пречеше да пробваш, все пак си беше предварителен.
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Мен до голяма степен от липсата на смелост пострада и оценката ми . Точно за това ме е яд, сигурен съм , че можеше поне една стимулираща тройка да изкарам , ако бях написал , това което ми хрумна ..Judas написа:То нищо не ти пречеше да пробваш, все пак си беше предварителен.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
На предварителните винаги трябва да се рискува и да не се притеснявате, за да изкарате по-голяма оценка и да бъдете по-спокойни на редовните. Няма нищо, тогава всички ще изкарате по-високи оценки! 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Смятам, че на изпитът по журналистика няма такова нещо като "риск"
Това, както много от вас услужливо изтъкват, е може би най-субективният изпит. Затова аз лично ви подкрепям да напишете "глупостите", които ви хрумнат - ако са добре представени и звучат поне малко смислено няма причина да не ви ги харесат 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да де , но това нещо го разбрах , едва след изпита :@ Просто не мога да си намеря място от яд , че така пропилях един изпит ..Георги Герасимов написа:Смятам, че на изпитът по журналистика няма такова нещо като "риск"Това, както много от вас услужливо изтъкват, е може би най-субективният изпит. Затова аз лично ви подкрепям да напишете "глупостите", които ви хрумнат - ако са добре представени и звучат поне малко смислено няма причина да не ви ги харесат
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Няма място за нерви, просто сега трябва да се подготвиш по-добре и да компенсираш загубата от първия
Между другото, приятно прекарване на бала на всички!
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Точно това е коварното на журналистиката . Няма толкова точен начин да се подготвиш ..Bestcho написа:Да де , но това нещо го разбрах , едва след изпита :@ Просто не мога да си намеря място от яд , че така пропилях един изпит ..Георги Герасимов написа:Смятам, че на изпитът по журналистика няма такова нещо като "риск"Това, както много от вас услужливо изтъкват, е може би най-субективният изпит. Затова аз лично ви подкрепям да напишете "глупостите", които ви хрумнат - ако са добре представени и звучат поне малко смислено няма причина да не ви ги харесат
- Silviiiiii
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Записването за редовния изпит е на същото място, както и за предварителния, нали ? 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Да
1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10... 11... 12 !!!
1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10... 11... 12 !!!
- sugar_geri
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Не ми се вярва и донякъде не ми се и иска, но определено "животът" ни като ученици приключва (да не казвам, че вече свърши). Желая на всички весело изкарване на изпращането и бала и още по-хубави моменти занапред.

"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw
Журналистика - I курс, редовно
Журналистика - I курс, редовно
- Ивелин Пеева
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте,хора! Обмисляли ли сте,че може да се падне и тема свързана с Facebook. Доста нашумяло явление напоследък... 
Някой хора виждат нещата такива каквито са и питат - Защо?! Други виждат нещата такива,каквито искат да бъдат и питат - Защо пък не !?
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
Ах , този фейсбук .. ХАХАХАХАХ !
Public relations and Advertising..
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Доколкото знам, контролната тема на предварителния изпит беше ''интернет революция'' и с нея са имали предвид нещо за фейсбук предполагам. Възможно е отново да формулират подобна за редовния.Ивелин Пеева написа:Здравейте,хора! Обмисляли ли сте,че може да се падне и тема свързана с Facebook. Доста нашумяло явление напоследък...
I love TraNce
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Да, на първата сесия контролната тема беше "Интернет революция". Основното, което смятам, че искаха от ФЖМК да обхванат е факта, че събитията на изток се случиха както никога до сега чрез засилващото се влияние на интернет. Същото се наблюдава и в България покрай протестите за цените на бензина - за пръв път хората се организираха сами (най-вече чрез интернет) без явната намеса на политически партии и НПО
Също така е факт, че сред темите, които се теглят от ФЖМК винаги включват и нещо за влиянието на съвременните технологии в развитието на медиите - чувал съм за тема "Лицето от стената", включваща в себе си идеята Facebook. 
От друга страна това явление (Facebook) вече сякаш започна да губи своята сензационна популярност от последните години. Вярно е, че потребителите непрекъснато растат, както и възможностите за влияние на социалните мрежи. Просто те вече не са сензацията, която бяха. Ще дам пример от падалите се теми, които гледах от минали години - Господари на ефира - резервна тема през 2003 г. Това предаване все още е актуално и служи като коректив на действителността, но вече не е сензацията, която беше при първоначалното си тръгване по телевизията
От друга страна това явление (Facebook) вече сякаш започна да губи своята сензационна популярност от последните години. Вярно е, че потребителите непрекъснато растат, както и възможностите за влияние на социалните мрежи. Просто те вече не са сензацията, която бяха. Ще дам пример от падалите се теми, които гледах от минали години - Господари на ефира - резервна тема през 2003 г. Това предаване все още е актуално и служи като коректив на действителността, но вече не е сензацията, която беше при първоначалното си тръгване по телевизията
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Facebook вече не е сензация, а част от живота просто 
I love TraNce