Crippled Alice написа:абе, болката не спирала. друг път.
+1
Болка, болка, ама рано или късно теглиш една майна.
Правилно То ако цял живот живееш в минали отношения и "ах какво щеше да е, ако...", ще я докараш до кривата круша. Продължаваш напред и това е. Има си причина този човек да не е искал да е с теб и толкова Next one, please...
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Jamesmagno написа:Их, че сте неромантични, значи...
Това защо го каза сякаш е недостатък?
И аз обичам романтични връзки, ама в аниметата... В реалния живот нещата стоят различно
black_lady написа:И аз обичам романтични връзки, ама в аниметата... В реалния живот нещата стоят различно
А защо?
Защото хората не са като в аниметата. Ако кажа имената на всички обвързани мъже на форума, които са ми предлагали някакви неща, ще разбия много връзки И като гледам какви неща правят хората зад гърба на гаджето си, това хич не ме вдъхновява нито да си увелича доверието в мъжете, нито да тръгна да искам такава връзка... С времето романтиката ми взе да поотмира.
black_lady написа:Ако кажа имената на всички обвързани мъже на форума, които са ми предлагали някакви неща, ще разбия много връзки И като гледам какви неща правят хората зад гърба на гаджето си, това хич не ме вдъхновява нито да си увелича доверието в мъжете, нито да тръгна да искам такава връзка... С времето романтиката ми взе да поотмира.
А възможно ли е точно тези, които ти предлагат, да са от не най-неромантичния тип?
Jamesmagno написа: А възможно ли е точно тези, които ти предлагат, да са от не най-неромантичния тип?
Те повечето почват романтично Всичко е мега романтично, докато не го видиш как си вдига романтичния задник от леглото, пуска си скайп и пише на някаква в скайп "Да знаеш как ми липсваш мило..." Точно днес го обсъждахме това със Стеф
Това все пак не опровергава допускането ми. Представи си... кой, кой... Боби Носферату в такава ситуация. Можеш ли? Аз не мога.
И Боби Носферату е идеалният ти пример за романтичен мъж?
Това все пак не опровергава допускането ми. Представи си... кой, кой... Боби Носферату в такава ситуация. Можеш ли? Аз не мога.
И Боби Носферату е идеалният ти пример за романтичен мъж?
Не, случаен пример е, просто той ми дойде на ума. Но пък е идеален пример за не-неромантичен. Кой е твоят пример, Вал? Или романтични мъже няма, защото хората не са като в аниметата?
Jamesmagno написа: Не, случаен пример е, просто той ми дойде на ума. Но пък е идеален пример за не-неромантичен. Кой е твоят пример, Вал? Или романтични мъже няма, защото хората не са като в аниметата?
Ако Стефани беше мъж, щеше да е идеалният пример И щях да й предложа брак.