[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Мнение от Judas »

То нищо не ти пречеше да пробваш, все пак си беше предварителен.
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Judas написа:То нищо не ти пречеше да пробваш, все пак си беше предварителен.
Мен до голяма степен от липсата на смелост пострада и оценката ми . Точно за това ме е яд, сигурен съм , че можеше поне една стимулираща тройка да изкарам , ако бях написал , това което ми хрумна ..
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

На предварителните винаги трябва да се рискува и да не се притеснявате, за да изкарате по-голяма оценка и да бъдете по-спокойни на редовните. Няма нищо, тогава всички ще изкарате по-високи оценки! :)
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Смятам, че на изпитът по журналистика няма такова нещо като "риск" :) Това, както много от вас услужливо изтъкват, е може би най-субективният изпит. Затова аз лично ви подкрепям да напишете "глупостите", които ви хрумнат - ако са добре представени и звучат поне малко смислено няма причина да не ви ги харесат ;)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Георги Герасимов написа:Смятам, че на изпитът по журналистика няма такова нещо като "риск" :) Това, както много от вас услужливо изтъкват, е може би най-субективният изпит. Затова аз лично ви подкрепям да напишете "глупостите", които ви хрумнат - ако са добре представени и звучат поне малко смислено няма причина да не ви ги харесат ;)
Да де , но това нещо го разбрах , едва след изпита :@ Просто не мога да си намеря място от яд , че така пропилях един изпит ..
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Няма място за нерви, просто сега трябва да се подготвиш по-добре и да компенсираш загубата от първия ;) Между другото, приятно прекарване на бала на всички!
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Bestcho написа:
Георги Герасимов написа:Смятам, че на изпитът по журналистика няма такова нещо като "риск" :) Това, както много от вас услужливо изтъкват, е може би най-субективният изпит. Затова аз лично ви подкрепям да напишете "глупостите", които ви хрумнат - ако са добре представени и звучат поне малко смислено няма причина да не ви ги харесат ;)
Да де , но това нещо го разбрах , едва след изпита :@ Просто не мога да си намеря място от яд , че така пропилях един изпит ..
Точно това е коварното на журналистиката . Няма толкова точен начин да се подготвиш ..
Аватар
Silviiiiii
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Silviiiiii »

Записването за редовния изпит е на същото място, както и за предварителния, нали ? :)
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Да :)

1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10... 11... 12 !!!
Аватар
sugar_geri
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от sugar_geri »

Не ми се вярва и донякъде не ми се и иска, но определено "животът" ни като ученици приключва (да не казвам, че вече свърши). Желая на всички весело изкарване на изпращането и бала и още по-хубави моменти занапред. :sun:s :party:s :sun:s
:cherry:
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw

Журналистика - I курс, редовно
Аватар
Ивелин Пеева
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ивелин Пеева »

Здравейте,хора! Обмисляли ли сте,че може да се падне и тема свързана с Facebook. Доста нашумяло явление напоследък... :?:
Някой хора виждат нещата такива каквито са и питат - Защо?! Други виждат нещата такива,каквито искат да бъдат и питат - Защо пък не !?
Аватар
Christopher
Пишете, о, братя
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Christopher »

Ах , този фейсбук .. ХАХАХАХАХ !
Public relations and Advertising..
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

Ивелин Пеева написа:Здравейте,хора! Обмисляли ли сте,че може да се падне и тема свързана с Facebook. Доста нашумяло явление напоследък... :?:
Доколкото знам, контролната тема на предварителния изпит беше ''интернет революция'' и с нея са имали предвид нещо за фейсбук предполагам. Възможно е отново да формулират подобна за редовния.
I love TraNce
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Да, на първата сесия контролната тема беше "Интернет революция". Основното, което смятам, че искаха от ФЖМК да обхванат е факта, че събитията на изток се случиха както никога до сега чрез засилващото се влияние на интернет. Същото се наблюдава и в България покрай протестите за цените на бензина - за пръв път хората се организираха сами (най-вече чрез интернет) без явната намеса на политически партии и НПО :) Също така е факт, че сред темите, които се теглят от ФЖМК винаги включват и нещо за влиянието на съвременните технологии в развитието на медиите - чувал съм за тема "Лицето от стената", включваща в себе си идеята Facebook. :)

От друга страна това явление (Facebook) вече сякаш започна да губи своята сензационна популярност от последните години. Вярно е, че потребителите непрекъснато растат, както и възможностите за влияние на социалните мрежи. Просто те вече не са сензацията, която бяха. Ще дам пример от падалите се теми, които гледах от минали години - Господари на ефира - резервна тема през 2003 г. Това предаване все още е актуално и служи като коректив на действителността, но вече не е сензацията, която беше при първоначалното си тръгване по телевизията :)
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

Facebook вече не е сензация, а част от живота просто ;)
I love TraNce
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”