Подаване на документи

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Ети
В началото бе словото

Подаване на документи

Мнение от Ети »

Днес отидох да си подам документите за кандидатстване и, както можеше да се очаква, се сблъсках с поредните неуредици в СУ... Така че моля за помощ, ако някой знае нещо повече...
Явих се на предварителния по история, имам 5,75 и логично няма да се явявам на редовния, а само на литература. Първоначално в СУ ми казаха, че трябва да платя 15 лв, за да ми се зачете оценката от предварителния + още 10 лв. за литературата... И няклко минутки след като си платих и си дадох формуляра, решиха, че не трябвало да се плаща за предварителния, а само за литературата и ми върнаха парите... Та сега ми е много интересно как там изобщо ще разберат, че съм била на предварителния и дали могат да ме прецакат и да не ми зачетат оценката... А, ествествно, в учебния отдел никой не вдига телефона :x
Ох, много сложно стана... Айде, ако някой с моите проблеми вече се е записал, да каже как е било при него, че малко ме притеснява тая история... :roll:
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Ако си подаваш документите с регистрациите от предварителния изпит (т.е. номер на кандидатстудента, и каквото има още там, забравил съм) не би трябвало да има проблем. Аз понеже съм влизал по отделна система, и не знам - при нас си имахме документ, на който пишеше оценката от предварителния.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Аз защо си мисля, че изрично на сайта пишеше, че трябва да се заплати, но да кажеш дали ще се явиш или не :?
Ети
В началото бе словото

Мнение от Ети »

Тука няма нищо такова, нито ме питаха за входящия номер от предварителния, нито имаше в бланката място, където да отбележиш, че си се явявал и си искаш оценката... Иначе тези, които ми приемаха документите упорито ме убеждаваха, че то това с оценката автоматично ставало, обаче нещо не бяха много убедителни...
Ети
В началото бе словото

Мнение от Ети »

явор написа:Аз защо си мисля, че изрично на сайта пишеше, че трябва да се заплати, но да кажеш дали ще се явиш или не :?
Дам, и аз първоначално така знаех и в момента, когато подавах, се появи другото решение, което леко (тоест доста) ме притеснява
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Аим наистина трябва да провериш изкъсо нещата. Не им се доверявай на тях, че после ще се оправдаят. Пука им на тях!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОЦЕНКАТА!!! :D
Ети
В началото бе словото

Мнение от Ети »

явор написа:Аим наистина трябва да провериш изкъсо нещата. Не им се доверявай на тях, че после ще се оправдаят. Пука им на тях!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОЦЕНКАТА!!! :D
Мерси... (дано да мога да си я ползвам...)
Проблемът е, че вече си бях подала документите и само с касиерката се разправях после... Ше убия някой, ако са ме прецакали по някакъв начин :x
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Миналата година ставаше автоматично - влизаш си в "Лични данни" или там , както се казваше, и ти фигурира оценката. След като ти излезат резултатите и от другите изпити, си фигурират 2те оценки по история. Няма нужда да се явяваш на втория, за да ти се зачете. Някои познати не ходиха юли на изпита и нямаха проблеми после.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Ети
В началото бе словото

Мнение от Ети »

coup написа:Миналата година ставаше автоматично - влизаш си в "Лични данни" или там , както се казваше, и ти фигурира оценката. След като ти излезат резултатите и от другите изпити, си фигурират 2те оценки по история. Няма нужда да се явяваш на втория, за да ти се зачете. Някои познати не ходиха юли на изпита и нямаха проблеми после.
А миналата година със същия входящ номер ли отиваше и на юлския изпит... Защото на мен сега ми дадоха нов...
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Принципно трябва вече да си вкарана в системата с оценката от предварителния и егн-то,тъй че вярвам,че порблем няма да има :!:

П.С.А ако си тази Ети за която си мисля,е бравооооо,евалааа за оценката :D а на изпита на курса ти подсказвах цццц :lol:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Не,разбира се. :) Нов ти дават. После по новия си търсиш оценките след юли. Там ти фигурира и тази от предварителния :!:
No more turning away?
Ети
В началото бе словото

Мнение от Ети »

coup написа:Не,разбира се. :) Нов ти дават. После по новия си търсиш оценките след юли. Там ти фигурира и тази от предварителния :!:
Мерси много, дано няма проблем, че тва ще е вече уникално - те да не могат да ти обяснят как да си подадеш документите.... :evil:
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Спокойно, няма проблеми. Това ще бъде най-невероятното нещо ... :lol:
Уелкъм :!:
No more turning away?
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз бях чула от някъде, че в справочника ли някъде пишело, че за да се зачете оценката от предварителния трявбало да се явим и на редовния :roll: много тъпо...ама явно не е...само да не прецакат някой, че ще е :evil: Ети, поздравления и от мен :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз бях чула от някъде, че в справочника ли някъде пишело, че за да се зачете оценката от предварителния трявбало да се явим и на редовния :roll: много тъпо...ама явно не е...само да не прецакат някой, че ще е :evil: Ети, поздравления и от мен :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”