Задочно обучение
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
hfu
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Задочно обучение
Здравейте !
Тази година съм 12 клас и искам да уча нещо свързано с програмиране и уеб дизайн. Въпросът ми е кои са тези специалности който предлагат такова обучение и кой от тях имат възможност за задочно?
Тази година съм 12 клас и искам да уча нещо свързано с програмиране и уеб дизайн. Въпросът ми е кои са тези специалности който предлагат такова обучение и кой от тях имат възможност за задочно?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Задочно обучение
В ФМИ задочно е само специалност "Математика и информатика", която е и педагогическа, но все пак се учи и малко програмиране.
А тук виж специалностите във ФМИ редовно и в кои какво точно се учи
А тук виж специалностите във ФМИ редовно и в кои какво точно се учи
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
hfu
- В началото бе словото
А ако се запиша редовно ще имам ли възможност да работя докато уча ?
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Не е невъзможно да работиш и да имаш отличен успех
Но все пак не знам как е във ФМИ.
Но все пак не знам как е във ФМИ.
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
зависи каква заплата ще искаш да вземаш
има фирми в които може да бачкаш на непълен работен ден но и заплатата е като в макдоналдс
има фирми в които може да бачкаш на непълен работен ден но и заплатата е като в макдоналдс
-
мама
- В началото бе словото
- Специалност: право
Има ли ограничения за кандидатите за задочно обучение?
- thegirl
- Легендарен флуудър
Зависи дали дадена специалност има задочно. И по-принцип бройките за прием са по-малко.
Както ти написах в другата тема, всичко останало си е както и за редовните (балообразуване, дати и т.н.).
Както ти написах в другата тема, всичко останало си е както и за редовните (балообразуване, дати и т.н.).
- people_know
- Да живей словото
- Специалност: GGF
Заслужава ли си да запишеш нещо задочно ако не те приемат редовно ( за специалностите, които позволяват това, разбира се ). Смисъл остават ли възможностите за реализация същите след като си завършил задочно в СУ примерно, а не редовно в някой от другите университети в страната ?!
Do The Creep xD
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
За реализация формата на обучение трудно може да ти определи - просто присъстваш по-малко в университета и учиш самостоятелно. Разликата е, че плащаш по-малка такса, нямаш студентски права - на общежитие, карта за СКГТ, както и не ти се плащат осигуровки. Има специалности (PR), които редовно имаш приблизително същите добри възможности както и при задочно за работа. От теб зависи обаче - ако нямаш подсигурена работа или нямаш намерение да работиш, поне за мен лично задочното е загуба.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
искам да по попитам нещо, относно http://uni-sofia.bg/index.php/bul/stude ... n_kalendar семестрите и сесиите на задочното обучение
кога се определят за дадената година ? трябва ли задължително да присъствам в началото на годината .. иии.. как се изтеглят изпити в задочно обучение
- thegirl
- Легендарен флуудър
Семестрите и сесиите всяка година са горе-долу еднакви.
А за изтегляне на изпитите трябва да си говориш с преподавателите и да подадеш молби.
За присъствията също зависи от специалността, но нали се сещаш, че задочното е много натрупано за това е по-добре да не пропускаш според мен
А за изтегляне на изпитите трябва да си говориш с преподавателите и да подадеш молби.
За присъствията също зависи от специалността, но нали се сещаш, че задочното е много натрупано за това е по-добре да не пропускаш според мен
Задочно обучение
Очни занятия
07.09. - 30.09.2010
ето това ми беше интересно за първите очни че са септември месец нали годината уж почва октомври или не съм разбрала пак
Мнението е кирилизирано от модератор.
svetlio.varna
Очни занятия
07.09. - 30.09.2010
ето това ми беше интересно за първите очни че са септември месец нали годината уж почва октомври или не съм разбрала пак
Мнението е кирилизирано от модератор.
svetlio.varna
- thegirl
- Легендарен флуудър
Октомври е за редовното, а задочното имат очни, вместо лекции, които са 1 месец, т.е. датите, които си посочила.
П.П. Писането на кирилица е задължително

П.П. Писането на кирилица е задължително