Относно общежитията

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Относно общежитията

Мнение от svetlio.varna »

Значи може все пак. Но това не би трябвало да важи за администрацията във връзка с въпроса ти.
Facebook
Изображение
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Абе хора, вие наистина ли не сте виждали из студентски град да се разхождат преподаватели и секретарки?!? С пазарски чантички и анцузи и видимо живеещи наоколо? С какво си го обяснявате?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Мани, на талази идат от Лападунди :)
Facebook
Изображение
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

А, какво е Лападунди? Много апетитно звучи....
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Ми едно такова дето правят хубави пържени картофки :oops:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Здрасти,сигурно въпросът ми е бил задаван,но не ми се търси в тези над 100 страници :scratch: и се надявам някой да ми отговори....Въпросът е има ли начин да подам нещо като молба за следващата година(ако се класирам за общежитие) да съм със същите съквартиранти в същата стая :? И още 1 въпрос..може ли да се остава в общежитията през лятото .. и ако 'да',какъв е наемът и каква е процедурата.

п.пБлагодаря предварително!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Ако всички имате успех и сте окей със стаята си, може просто да отбележите, че искате да запазите старта си стая. Тогава това желание следва да бъде изпълнено на 100%. Иначе може да се попълни в молбата, че искаш да си съквартирант с другите, но е възможно това желание да не бъде изпълнено.
За да останеш лятото на общежитие, трябва да имаш успех за първа класация или поне за междинна (но при условие, че дотогава си живял на общежитие). Май ако нямаш успех, може и с молба, но не знам каква е процедурата.
Наемът е нормалният + около 35 лева, които са държавната дотация (дните от месеца * 1,15 лв или колкото беше там), заплаща се и затопляне на водата, което гледам, че за август на мен ми е било 6,10.
Изображение
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”