[КСК 2011] История
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
christianity
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2011] История
Има ли пълни шестици тая година 
при момичетата най-високата е 5.88
- abrr
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: -
5.63 за 15 страници IX век 
интересува ме пред СУ изнасят ли списъци с оценките? моля някой, който знае да ми каже. госпожата ми по история сигурно ще иска да види оценката ми и спрямо това да реши колко да ми остави. аз имам 4.25, но утре, ако ме пита ще кажа, че имам 4.50, но все пак искам да знам дали без входящия ми номер може по някакъв начин да разбере оценката ми?
-
BlagovestHristov
- Драскач
Изнасят се пред химическия и пише именатаseduction написа:интересува ме пред СУ изнасят ли списъци с оценките? моля някой, който знае да ми каже. госпожата ми по история сигурно ще иска да види оценката ми и спрямо това да реши колко да ми остави. аз имам 4.25, но утре, ако ме пита ще кажа, че имам 4.50, но все пак искам да знам дали без входящия ми номер може по някакъв начин да разбере оценката ми?
- Jacka|
- В началото бе словото
Не са точно пред химическия. Трябва да се пита за да се намери въпросната стена 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Има си табела срещу спирката на 94
А по-точно стената е зад Химическия.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Е това е мн. глупаво. Според мен това си е лична информация и тя трябда да бъде запазена такава. Не го казвам само, защото в случая имам личен мотив...
-
BlagovestHristov
- Драскач
Който е поискал я е намерилJacka| написа:Не са точно пред химическия. Трябва да се пита за да се намери въпросната стена
- Jacka|
- В началото бе словото
Прав си
. Между другото спри да се притесняваш за баловете и почвай да релаксираш 
-
BlagovestHristov
- Драскач
Иска ми се ама ме човърка ....Jacka| написа:Прав си. Между другото спри да се притесняваш за баловете и почвай да релаксираш
Решил съм да не ходя на редовния,че не ми се дават пари,но не ми е спокойно и докато не се запиша лятото няма да се успокоя.
Чл. 29. Не образуват състезателен бал и не участват в класирането кандидат-студентите:
1. Издържали успешно конкурсните изпити, но неподали кандидатстудентски документи съгласно регламентираните в чл. 20, ал. (1) срокове.
2. Подали документи онлайн и непредставили за сверяване оригиналната диплома за средно образование в определените в чл. 20, ал. 2, т. 2.1 срокове.
3. На които липсва някоя от балообразуващите оценки в дипломата за средно образование (приложение № 2).
4. Чиято оценка от държавен зрелостен изпит се признава за резултат от конкурсния изпит за специалностите във Факултета по математика и информатика и е по-ниска от мн. добър (4.50).
5. Получили оценка слаб (2.00) или неявили се на който и да е от състезателните изпити за дадена специалност.
Това означава ли, че ако получа 5.50 на предварителния по история на България и 2.00 на редовния по същия предмет (или се запиша и не се явя) не мога да участвам в класирането? Т.е. има изискване да съм взел с поне 3.00 и предварителния, и редовния? Ако не е така, моля някой, който знае, да ми обясни подчертания текст от Правилника!
1. Издържали успешно конкурсните изпити, но неподали кандидатстудентски документи съгласно регламентираните в чл. 20, ал. (1) срокове.
2. Подали документи онлайн и непредставили за сверяване оригиналната диплома за средно образование в определените в чл. 20, ал. 2, т. 2.1 срокове.
3. На които липсва някоя от балообразуващите оценки в дипломата за средно образование (приложение № 2).
4. Чиято оценка от държавен зрелостен изпит се признава за резултат от конкурсния изпит за специалностите във Факултета по математика и информатика и е по-ниска от мн. добър (4.50).
5. Получили оценка слаб (2.00) или неявили се на който и да е от състезателните изпити за дадена специалност.
Това означава ли, че ако получа 5.50 на предварителния по история на България и 2.00 на редовния по същия предмет (или се запиша и не се явя) не мога да участвам в класирането? Т.е. има изискване да съм взел с поне 3.00 и предварителния, и редовния? Ако не е така, моля някой, който знае, да ми обясни подчертания текст от Правилника!
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Участваш, спокойно. Взима се по-виската оценка независимо дали е от първата сесия или от втората. Сестра ми например миналата година на единия има 2-ка,а на втория 5 и 50 и вече е студентака в СУ, тъй че спокойно колкото и да имаш на редовния, щом си изкарал 5 и 50 на предварителния си въртеRuNNeR написа:Чл. 29. Не образуват състезателен бал и не участват в класирането кандидат-студентите:
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- alice.
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
А с изречението от правилника се има предвид, че ако кандидатстваш с двата предмета за една специалност, трябва задължително да имаш поне 3 и на двата, за да участваш в класирането.
- brooks
- В началото бе словото
А ако сме изкарали достатъчно на предварителните и няма да ходим на редовни трябва ли да се записваме на тях? някой ми каза, че трябвало, а правилникът май май не дава информация по въпроса...