[КСК 2011] Кандидати за Право

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Кандидати за Право

Мнение от Кристиян »

Е, какво сте се шашнали толкова? Имате и редовен, на когото по-добре ще се представите ;) Споко!
Deadwing
В началото бе словото
Специалност: Право,Дай боже!

Мнение от Deadwing »

stefann. написа:БЕЛ - 5.00
История - 5.75

Кво прайм? Редовни? :)

Хиляда процента си вътре и с тройки на матурите.Не знам за какво го притеснявате момчето като тази година сигурно има приблизително 400-500 кандидати момчета за право,а и ще увеличават бройките в университета!
Аватар
FlaMe_DarKneSS
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от FlaMe_DarKneSS »

Deadwing написа:
stefann. написа:БЕЛ - 5.00
История - 5.75

Кво прайм? Редовни? :)

Хиляда процента си вътре и с тройки на матурите.Не знам за какво го притеснявате момчето като тази година сигурно има приблизително 400-500 кандидати момчета за право,а и ще увеличават бройките в университета!
100 % е вътре, но с не по-малко от 4.75 на матурата по БЕЛ и също толкова от дипломата по история .. но щом има такива оценки на изпитите едва ли ще има проблем с останалите компоненти, които формират бала :D
Don't walk as if u rule the world. Walk as if u don't care who rules the world...!
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Deadwing написа:приблизително 400-500 кандидати момчета за право,а и ще увеличават бройките в университета!
Не искам да те разочаровам но няма да влязат всичките 400-500 момчета :wink: Миналата година местата за момчета редовно са били около 130, тази година не очаквай да се качат с много повече :) Също така се забелязват доста добри резултати по история, за разлика от БЕЛ :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
stefann.
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от stefann. »

Ясно ми е, че тези оценки са ми предостатъчни, просто се чудих дали има смисъл да ходя и на редовни да си пробвам пак късмета, но средата на юли ми е по-оферта да се потя на някой плаж, отколкото в СУ. :mrgreen:
BlagovestHristov
Драскач

Мнение от BlagovestHristov »

BlagovestHristov написа:Някой може ли да ми даде информация миналата година на Крум колко момчета са имали над 5 и над 5,50 ?
Защото по история на изпита сега имам 5,50 ,а по български 5,13.
Заради матурите ,които карах обаче балът ми прави 26,40 и се чудя дали ше ми стигне с тези високи оценки по история ?
Пак питам....
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Разгледай КСК 2010 и може да намериш някаква информация и чрез търсачката към нея :roll:
Пфф, има много фактори, от които зависи - с какви балове са кандидатите, колко места ще отпуснат тази година, редовните изпити и т.н.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Hunterszone
От дъжд на вятър
Специалност: Право, 7-ма група
Обратна връзка:

Мнение от Hunterszone »

BlagovestHristov написа:
BlagovestHristov написа:Някой може ли да ми даде информация миналата година на Крум колко момчета са имали над 5 и над 5,50 ?
Заради матурите ,които карах обаче балът ми прави 26,40 и се чудя дали ше ми стигне с тези високи оценки по история ?
Пак питам....
С тоя бал си вътре отвсякъде - моят беше 25.75, а мин. бал за Право беше 25.44 на КСК 2010. С 26.40 няма начин да не те приемат. Бтв, ти кога си държал матури?
Право, 2-ри курс, 7-ма група
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
BlagovestHristov
Драскач

Hunterszone написа:
BlagovestHristov написа:
Пак питам....
С тоя бал си вътре отвсякъде - моят беше 25.75, а мин. бал за Право беше 25.44 на КСК 2010. С 26.40 няма начин да не те приемат. Бтв, ти кога си държал матури?
Миналата година.
Абе то зависи от оценките на кандидатите.Ако тази година на Крум са още повече високите оценки няма как да не се качи бала.
Аватар
FlaMe_DarKneSS
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от FlaMe_DarKneSS »

BlagovestHristov написа:
Hunterszone написа:
BlagovestHristov написа:
Пак питам....
Миналата година.
Абе то зависи от оценките на кандидатите.Ако тази година на Крум са още повече високите оценки няма как да не се качи бала.
Ако си подготвен добре пробвай се и на редовните щом се притесняваш ...нищо не губиш.
Don't walk as if u rule the world. Walk as if u don't care who rules the world...!
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

Blagovest, имай предвид, че тази година доста ще скочи бала, не искам да те плаша де, но има доста отлични оценки на изпита по история. И все пак си мисля, че с оценките, които имаш си вътре, но все още нищо не се знае.;

П.С.Моя позната е с 5.13 по литература и 5.38 по история и учителят, при когото ходи й е казал, че ще и се наложи да се яви и на редовния
BlagovestHristov
Драскач

seduction написа:Blagovest, имай предвид, че тази година доста ще скочи бала, не искам да те плаша де, но има доста отлични оценки на изпита по история. И все пак си мисля, че с оценките, които имаш си вътре, но все още нищо не се знае.;

П.С.Моя позната е с 5.13 по литература и 5.38 по история и учителят, при когото ходи й е казал, че ще и се наложи да се яви и на редовния
E тя е момиче естествено,че и се налага. :P
Не мисля,че доста ще скочи .... проверих и миналата година на Крум над 160 момчета са имали над 4,88 ,което значи,че е същата история както сега.
Така,че няма да се явявам.
BlagovestHristov
Драскач

Ако някой се интересува миналата година за момичета история (първа сесия).

5.00-5.49 - 176
5.50-5.99 - 114
Аватар
Jacka|
В началото бе словото

Мнение от Jacka| »

И моят брат миналата година не влезна и сега балът му е 26,69..не мисли да ходи на редовни
avv
В началото бе словото

Мнение от avv »

BlagovestHristov написа:Ако някой се интересува миналата година за момичета история (първа сесия).

5.00-5.49 - 176
5.50-5.99 - 114

ийееееееее, тая година сме много по-малко с такива оценки :cheers:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”