[КСК 2011] Кандидати за Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Кандидати за Право
Е, какво сте се шашнали толкова? Имате и редовен, на когото по-добре ще се представите
Споко!
-
Deadwing
- В началото бе словото
- Специалност: Право,Дай боже!
stefann. написа:БЕЛ - 5.00
История - 5.75
Кво прайм? Редовни?
Хиляда процента си вътре и с тройки на матурите.Не знам за какво го притеснявате момчето като тази година сигурно има приблизително 400-500 кандидати момчета за право,а и ще увеличават бройките в университета!
- FlaMe_DarKneSS
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
100 % е вътре, но с не по-малко от 4.75 на матурата по БЕЛ и също толкова от дипломата по история .. но щом има такива оценки на изпитите едва ли ще има проблем с останалите компоненти, които формират балаDeadwing написа:stefann. написа:БЕЛ - 5.00
История - 5.75
Кво прайм? Редовни?
Хиляда процента си вътре и с тройки на матурите.Не знам за какво го притеснявате момчето като тази година сигурно има приблизително 400-500 кандидати момчета за право,а и ще увеличават бройките в университета!
Don't walk as if u rule the world. Walk as if u don't care who rules the world...!
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Не искам да те разочаровам но няма да влязат всичките 400-500 момчетаDeadwing написа:приблизително 400-500 кандидати момчета за право,а и ще увеличават бройките в университета!
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- stefann.
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ясно ми е, че тези оценки са ми предостатъчни, просто се чудих дали има смисъл да ходя и на редовни да си пробвам пак късмета, но средата на юли ми е по-оферта да се потя на някой плаж, отколкото в СУ. 
-
BlagovestHristov
- Драскач
Пак питам....BlagovestHristov написа:Някой може ли да ми даде информация миналата година на Крум колко момчета са имали над 5 и над 5,50 ?
Защото по история на изпита сега имам 5,50 ,а по български 5,13.
Заради матурите ,които карах обаче балът ми прави 26,40 и се чудя дали ше ми стигне с тези високи оценки по история ?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Разгледай КСК 2010 и може да намериш някаква информация и чрез търсачката към нея
Пфф, има много фактори, от които зависи - с какви балове са кандидатите, колко места ще отпуснат тази година, редовните изпити и т.н.
Пфф, има много фактори, от които зависи - с какви балове са кандидатите, колко места ще отпуснат тази година, редовните изпити и т.н.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Hunterszone
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7-ма група
- Обратна връзка:
С тоя бал си вътре отвсякъде - моят беше 25.75, а мин. бал за Право беше 25.44 на КСК 2010. С 26.40 няма начин да не те приемат. Бтв, ти кога си държал матури?BlagovestHristov написа:Пак питам....BlagovestHristov написа:Някой може ли да ми даде информация миналата година на Крум колко момчета са имали над 5 и над 5,50 ?
Заради матурите ,които карах обаче балът ми прави 26,40 и се чудя дали ше ми стигне с тези високи оценки по история ?
Право, 2-ри курс, 7-ма група
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
-
BlagovestHristov
- Драскач
Миналата година.Hunterszone написа:С тоя бал си вътре отвсякъде - моят беше 25.75, а мин. бал за Право беше 25.44 на КСК 2010. С 26.40 няма начин да не те приемат. Бтв, ти кога си държал матури?BlagovestHristov написа:Пак питам....BlagovestHristov написа:Някой може ли да ми даде информация миналата година на Крум колко момчета са имали над 5 и над 5,50 ?
Абе то зависи от оценките на кандидатите.Ако тази година на Крум са още повече високите оценки няма как да не се качи бала.
- FlaMe_DarKneSS
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Ако си подготвен добре пробвай се и на редовните щом се притесняваш ...нищо не губиш.BlagovestHristov написа:Миналата година.Hunterszone написа:С тоя бал си вътре отвсякъде - моят беше 25.75, а мин. бал за Право беше 25.44 на КСК 2010. С 26.40 няма начин да не те приемат. Бтв, ти кога си държал матури?BlagovestHristov написа:Пак питам....BlagovestHristov написа:Някой може ли да ми даде информация миналата година на Крум колко момчета са имали над 5 и над 5,50 ?
Абе то зависи от оценките на кандидатите.Ако тази година на Крум са още повече високите оценки няма как да не се качи бала.
Don't walk as if u rule the world. Walk as if u don't care who rules the world...!
Blagovest, имай предвид, че тази година доста ще скочи бала, не искам да те плаша де, но има доста отлични оценки на изпита по история. И все пак си мисля, че с оценките, които имаш си вътре, но все още нищо не се знае.;
П.С.Моя позната е с 5.13 по литература и 5.38 по история и учителят, при когото ходи й е казал, че ще и се наложи да се яви и на редовния
П.С.Моя позната е с 5.13 по литература и 5.38 по история и учителят, при когото ходи й е казал, че ще и се наложи да се яви и на редовния
-
BlagovestHristov
- Драскач
E тя е момиче естествено,че и се налага.seduction написа:Blagovest, имай предвид, че тази година доста ще скочи бала, не искам да те плаша де, но има доста отлични оценки на изпита по история. И все пак си мисля, че с оценките, които имаш си вътре, но все още нищо не се знае.;
Не мисля,че доста ще скочи .... проверих и миналата година на Крум над 160 момчета са имали над 4,88 ,което значи,че е същата история както сега.
Така,че няма да се явявам.
-
BlagovestHristov
- Драскач
Ако някой се интересува миналата година за момичета история (първа сесия).
5.00-5.49 - 176
5.50-5.99 - 114
5.00-5.49 - 176
5.50-5.99 - 114
- Jacka|
- В началото бе словото
И моят брат миналата година не влезна и сега балът му е 26,69..не мисли да ходи на редовни
BlagovestHristov написа:Ако някой се интересува миналата година за момичета история (първа сесия).
5.00-5.49 - 176
5.50-5.99 - 114
ийееееееее, тая година сме много по-малко с такива оценки