[КСК 2011] География (Туризъм)

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
fabsss
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Кандидатстване с География (Туризъм)

Мнение от fabsss »

people_know написа:Една позната има 5.75 на ДР. Темата е учена от учебник на ОТ ... Оказва се, че те са най-добрата възможна подготовка ...
Дунавска равнина и Черно море ги няма в учебниците на ОТ... :wink: моята госпожа ми ги даваше отделно от някакъв учебник (за СУ) :)
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури
Курс: първи

Мнение от white_cat »

Фабс,а какъв беше този учебник? И може ли да дадеш статистиката в % , където е при оценката ти да се ориентирам горе-долу колко хора имат високи оценки. :)
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Специалност: Регионално развитие и политика
Обратна връзка:

Мнение от Darina_Yavorova »

people_know написа:Доколкото разбрах обаче тя няма да ни е кой знае каква конкуренция, защото се насочва към УНСС и Варна повече - надявам се поне това да е една успокояваща новина за тези, които не са се справили толкова добре :)
И айде по ведро стига само с отрицателните нагласи. Човек,който е уверен в себе си няма как да не пожъне успех във всяко едно начинание ;) ;) ;)
Една моя съученичка ходи в Образователни технологии на география и също ще кандидатства във Варна и УНСС, егати! :lol: Всички, учащи там, ли са се насочили в тези два университета?!! :shock:

А и друго, което знам за обучението в ОТ, понеже ходя там на немски език, има си отделни книжки (по немски те са общо 3-една от които е специално за подготовка за СУ)... Предполагам и по гография е така... :alien:
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
fabsss
В началото бе словото

Мнение от fabsss »

не,не е така-там има книжки,които са доста подробни като информация,но са под формата на таблици и тн.,което прави доста трудно ученето им за тема :) Както и да е,с желание всичко се постига 8)

white_cat,
оценка 5.88
Оценка по-висока 2 ( 0.8 %)
оценка равна 4 ( 1.7 %)
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Специалност: Регионално развитие и политика
Обратна връзка:

Мнение от Darina_Yavorova »

Има по-висока оценка от твоята?! :shock: Не вярвах... :albino:
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Аватар
people_know
Да живей словото
Специалност: GGF

Мнение от people_know »

Фабс не знам ти точно по какъв учебник си учила, но видях тези учебници и не пишеше нищо по особено на тях, то беше нещо съвсем тъничко с трите теми вътре - ДР, ЧМ и Растениевъдство... Твоят дали не е същия ;)
Do The Creep xD
Аватар
zen
В началото бе словото

Мнение от zen »

Хууу :drunken: !
Току що минах "вторият си предварителен изпит" :)
Писах върху Климат , и ако взема като база за 6 , темата от учебника по който се готвя (незнам доколко се препокрива със изискванията на СУ) то мисля че имам 5 :P
be yourself

facebook - Zen Leviant Alforo
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

people_know написа:Фабс не знам ти точно по какъв учебник си учила, но видях тези учебници и не пишеше нищо по особено на тях, то беше нещо съвсем тъничко с трите теми вътре - ДР, ЧМ и Растениевъдство... Твоят дали не е същия ;)
Кои учебници си прегледал ти?
Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

Мнение от michelle.supertramp »

И аз ходих да си проверя работата. Веднага влязох и вътре беше един от квесторите ми от изпита на 17-ти. Много е готин, май се подвизава като вечен студент във форума, ама не съм сигурна :oops: . Почти никвакви грешки нямам, но описанието на границите не е достатъчно подробно. Общо взето, каквото очаквах. :)
Аватар
people_know
Да живей словото
Специалност: GGF

Мнение от people_know »

white cat - става дума за учебниците на ОТ :)
Do The Creep xD
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

Днес търсих учебника на Славейков и попаднах на изключително глупави продавачки,заявиха ми че този учебник го нямало в наличност и искаха да ми пробутат на сиела и булвест някакви учебници и помагала :shock: казаха мии щом там го няма, няма го никъде в наличност и направо не знам какво да правя ... кажете от къде мога да си го взема, мога да си го снабдя и от някои, който е влезнал и не му трябва ... :roll: :x :|
fabsss
В началото бе словото

Мнение от fabsss »

white_cat написа:Днес търсих учебника на Славейков и попаднах на изключително глупави продавачки,заявиха ми че този учебник го нямало в наличност и искаха да ми пробутат на сиела и булвест някакви учебници и помагала :shock: казаха мии щом там го няма, няма го никъде в наличност и направо не знам какво да правя ... кажете от къде мога да си го взема, мога да си го снабдя и от някои, който е влезнал и не му трябва ... :roll: :x :|
темите от учебника ги има в нета
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

fabsss написа:
white_cat написа:Днес търсих учебника на Славейков и попаднах на изключително глупави продавачки,заявиха ми че този учебник го нямало в наличност и искаха да ми пробутат на сиела и булвест някакви учебници и помагала :shock: казаха мии щом там го няма, няма го никъде в наличност и направо не знам какво да правя ... кажете от къде мога да си го взема, мога да си го снабдя и от някои, който е влезнал и не му трябва ... :roll: :x :|

Сега пък в нета ги имало...може да се побърка човек. Нали искам учебника за дигна нивото :cyclops: точно от тези теми учих и оценката ми е средна работа... Какво да правя? :cry:
fabsss
В началото бе словото

Мнение от fabsss »

white_cat написа:
fabsss написа:

Сега пък в нета ги имало...може да се побърка човек. Нали искам учебника за дигна нивото :cyclops: точно от тези теми учих и оценката ми е средна работа... Какво да правя? :cry:
ти по какъв учебник учиш??
Stotii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Stotii »

fabsss написа:
Kъде !??
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”