[КСК 2011] География (Туризъм)

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Кандидатстване с География (Туризъм)

Мнение от Darina_Yavorova »

Днес ходих да си видя работата. Съветвам тези, които също искат да го направят, да предвидят доста време за чакане, тъй като пускат само един по един, отнема доста време...
В рецензията ми пишеше, че не съм спазила плана...?!! Видях критериите, там фигурира съвсем различен от дадения по моите учебници и помагала план за ДР, като включвам и учебника си по география от 10-ти клас в това число...
Май и аз ще си го купя този на Славейков...
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

Darina_Yavorova написа:Днес ходих да си видя работата. Съветвам тези, които също искат да го направят, да предвидят доста време за чакане, тъй като пускат само един по един, отнема доста време...
В рецензията ми пишеше, че не съм спазила плана...?!! Видях критериите, там фигурира съвсем различен от дадения по моите учебници и помагала план за ДР, като включвам и учебника си по география от 10-ти клас в това число...
Май и аз ще си го купя този на Славейков...
Този за 10-ти клас е ужасен и изобщо няма нищо общо с изискванията на СУ.Искат да се спазва плана им то е ясно,но както друго ти казаха :?
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Дарина виж от сайта плана, за да ти е всичко както трябва на редовния изпит :wink:
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... _b_lgariya
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

The girl, мерси! ;) Но аз този план го бях видяла в справочника... 8) Объркала съм подредбата на природните компоненти... Започнала съм с климат, а не с релеф, както те искат... после съм продължила с води и чак след това съм намерила място за релефa... :D Нататък ми е както трябва... :bounce:
White cat, другото са ми чисти грешки-най-вече фактологични... :? Както преди казах: средната януарска температура, едно от находищата (каменната сол съм я пратила в Плевен, вместо в Провадия :Х) и ей такива прости, адски тъпи грешки... Оценката на природногеографската област ми казаха, че не е пълна; в рецензията пишеше, че едва ли не са празни приказки (даже върху текста ми имаше въпросителни( и други странни-приличащи на усмихната личица :shock: ) знаци?!!!)... :lol: :)
Втората сесия ме зове! :salute:
Последно промяна от Darina_Yavorova на 29 Апр 2011, 17:44, променено общо 1 път.
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

Мнение от michelle.supertramp »

Аз в крайна сметка не разбрах, или никой не каза по-скоро, в кой учебник има актуална информация (от 2007ма натам).
А, Дари, колко време г/д чака?!
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Ами, около 1 час и половина... Като имаш предвид, че предредих четирима човека, които си говореха адски разгорещено и дори не разбраха, че съм отишла след тях на опашката, тъй като се заговорих с едни момичета, които бяха по-напред... И след час и нещо забравяш кой след кого е... :D

Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Кви учебнции за 10 клас... малее :shock: Учебник, в който климат е преди релеф може да служи само за тоалетна хартия :D Ако не друго, вземете си тоя учебник на Славейков само и само да гледате плана - вземете цифрите от другаде, ако искате. За него гарантирам на 100%, че е писан по изискванията и структурата е идеална, а на нея най-много държат. И е крайно време да ме послушайте. :P
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Добре, Краси, добре!!! :salute: Явно трябва повече да те слушаме наистина, защото все пак си влязъл в желаната от теб ( и нас :pirate: ) специалност с отлична оценка по география! :roll: :geek:
Последно промяна от Darina_Yavorova на 29 Апр 2011, 19:03, променено общо 2 пъти.

Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Иначе аналогията за тоалетната хартия ми хареса! :lol:

Аватар
zen
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от zen »

Като ви "слушам" се чудя дали ще се разберете някога... :shock:
Я всеки да си вземе каквото иска ,за да се подготви и след изпита ще говорим кой учебник е най-добър :lol:
Та ако ви е ентересно , аз уча по този на Пенин и Мариана Султанова и още Тони Трайков...
Специално уж за кандидат-студенти и учители бил...ъпдейтнато издание 2008-2009 ...малко старичк ама става.
Както бях писал, много леко се чете (така и леко се забравя :colors: )
Благодаря на Стаси и М-р легендален флуудър от Варна за избора...те ме насочиха да търся нещо на Пенин. :P
be yourself

facebook - Zen Leviant Alforo
Аватар
people_know
Да живей словото
Специалност: GGF

Мнение от people_know »

Една позната има 5.75 на ДР. Темата е учена от учебник на ОТ ... Оказва се, че те са най-добрата възможна подготовка ...
Do The Creep xD
Аватар
zen
В началото бе словото

Мнение от zen »

Evala 6te i kaja :cheers:
be yourself

facebook - Zen Leviant Alforo
Аватар
people_know
Да живей словото
Специалност: GGF

Мнение от people_know »

Доколкото разбрах обаче тя няма да ни е кой знае каква конкуренция, защото се насочва към УНСС и Варна повече - надявам се поне това да е една успокояваща новина за тези, които не са се справили толкова добре :)
И айде по ведро стига само с отрицателните нагласи. Човек,който е уверен в себе си няма как да не пожъне успех във всяко едно начинание ;) ;) ;)
Do The Creep xD
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

Ами нормално е да има 5,75, като е посещавала ОТ и е дала близо 1000лв. за уроци :) И наистина браво, когато човек вярва в себе си ще се справи! :cheers:
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

zen написа:Evala 6te i kaja :cheers:
Кирилица :!:
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”