white_cat написа:стига да си упорит и имаш връзки мисля,че все ще успееш...
Пробвай само с.. "стига да имаш връзки ЩЕ успееш". Упоритостта в случая няма да ти трябва, за да приложиш специалността си, а за да си намериш връзките, които от самосебе си ще я приложат в сферата на кариерата хаха.
"Така че да поемем дълбоко въздух, да преглътнем неуспеха (неудовлетворението от оценката) и да се стегнем за втората сесия (тези, на които ни се налага)!" - вече съм в процес на стягане, пиша ви с тема в ръка
Stotii написа:
Смисъл такъв имаше статия в Телеграф, в която пишеше, че стесняват приема с 18% (близо 900 места) от 2011... не съм сигурен колко е истина или колко не,,, но е факт че го има в преста, а и отделно от това напливът миналата година е бил доста малък в сравнение с предишни години, което донякъде обяснява това...
Не е невъзможно. Специално за Туризъм гледах, че 2007/2008 местата за жени са били 35, а към 2010/2011 са 33, или май нещо такова беше. Вчера го гледах, ама не мога да намеря статията, но съм почти сигурна, че се отнасяше за 2007/2008. Тази година да очакваме да се намалят до 31 xD.