[КСК 2011] География (Туризъм)

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Re: Кандидатстване с География (Туризъм)

Мнение от Lithium »

people_know написа:"G.Gerasimov" Хората са странни същества, имам познати които се набутаха в Публична администрация, защото им прозвуча добре и мисля, че я объркаха с ПР, за това на кой какво му звучи не е най правилният подход за това какво ще кандидатства :)
Ако някой може да обърка ПР с Публична Администрация , мястото му не е в Университета, още повече в СУ. Те меко казано нямат нищо общо.
И не само звучи готино, ПА е готина специалност :wink:
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
people_know
Да живей словото
Специалност: GGF
Курс: кандидат-студент

Мнение от people_know »

Иди им кажи :D
Do The Creep xD
Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

Мнение от michelle.supertramp »

white_cat написа:стига да си упорит и имаш връзки мисля,че все ще успееш...
Пробвай само с.. "стига да имаш връзки ЩЕ успееш". Упоритостта в случая няма да ти трябва, за да приложиш специалността си, а за да си намериш връзките, които от самосебе си ще я приложат в сферата на кариерата хаха.

"Така че да поемем дълбоко въздух, да преглътнем неуспеха (неудовлетворението от оценката) и да се стегнем за втората сесия (тези, на които ни се налага)!" - вече съм в процес на стягане, пиша ви с тема в ръка :mrgreen:
Stotii написа: Смисъл такъв имаше статия в Телеграф, в която пишеше, че стесняват приема с 18% (близо 900 места) от 2011... не съм сигурен колко е истина или колко не,,, но е факт че го има в преста, а и отделно от това напливът миналата година е бил доста малък в сравнение с предишни години, което донякъде обяснява това...
Не е невъзможно. Специално за Туризъм гледах, че 2007/2008 местата за жени са били 35, а към 2010/2011 са 33, или май нещо такова беше. Вчера го гледах, ама не мога да намеря статията, но съм почти сигурна, че се отнасяше за 2007/2008. Тази година да очакваме да се намалят до 31 xD.
Последно промяна от michelle.supertramp на 28 Апр 2011, 11:39, променено общо 1 път.
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Darina_Yavorova »

Мишел, ирония ли долавям :?: :!: Не се гаври! :lol: :mrgreen: :bounce: :wink:
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

Нее, сериозна съм, пф. Настройвам се психически в момента ,даже, за по-лесно усвояване на поредните 35735475 страници с думи и цифри. ;С
Аватар
people_know
Да живей словото

Мнение от people_know »

Вас още не са ви приели взехте да мислите за връзки при намирането на работа, я се успокойте малко, нероден петко :D
Do The Creep xD
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

Хора,кои говори за връзки щото си прост... Исках да кажа, че като си учил и определено знаеш и можеш, само остава да си намериш хубава престижна работа за което понякога се изисква да имаш тук-там някои доверени хора,които вече са се уредили....вие направо какви изводи почнахте да си водите..по спокойно :shaking2: :x
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
people_know
Да живей словото

Мнение от people_know »

И ти по- спокойно, не с убиди, това че си изкарала слаба оценка на изпита не значи че трябва да си бълваш злобата срещу мене :) :) :)
Do The Creep xD
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

people_know написа:И ти по- спокойно, не с убиди, това че си изкарала слаба оценка на изпита не значи че трябва да си бълваш злобата срещу мене :) :) :)

Къде видя, че обиждам някои...няма такова нещо :P и оценката ми не е чак толкова зле, и повярвай ми никаква злоба няма ,просто като не си наясно какво искам в предвид не си вади погрешни заключения :wink:
Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

Имам въпрос за ХП - имате ли данни за основните производства на органичната, неорганичната и леката химия след 2006, от 2007ма натам демек, и ако сте ги нямали, а вече ги имате, откъде ги намерихте? Аз прерових интернеДа, ама нищо не откривам.
saviiinceto
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от saviiinceto »

Аз пък искам да попитам миналата година колко са били местата за момичетата за РРП :?:
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

michelle.supertramp написа:Имам въпрос за ХП - имате ли данни за основните производства на органичната, неорганичната и леката химия след 2006, от 2007ма натам демек, и ако сте ги нямали, а вече ги имате, откъде ги намерихте? Аз прерових интернеДа, ама нищо не откривам.

ХП ли ще учиш? Днес точно я преглеждах ... :pukeright: доста е гадничка,но какво да се прави.. в + е това, че знаем няколко теми от изпита :)
Stotii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Stotii »

А мога ли да ти ви попитам откъде точно си свалихте темите в интернет,,, щото намерих няколко места, но не съм сигурен, че са много добри темите
Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/c ... lan-10.doc 40 са местата общо- 15 мъже и 25 жени.

white_cat- ох, знам я вече, ама нещо реших, че ще търся нови данни, но не знам откъде. :cry: Много ми е сдухано такова, хич не ми се учи.
Аватар
people_know
Да живей словото

Мнение от people_know »

Stotii написа:А мога ли да ти ви попитам откъде точно си свалихте темите в интернет,,, щото намерих няколко места, но не съм сигурен, че са много добри темите
Не препоръчвам теми от интернет, ако можеш намери си някой учебник и си свери данните от него защото темите от нет-а са най лесното решение - но не се уважават от проверяващите :wink: :!:
Do The Creep xD
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”