А и не разбирам, защо като отговаряте на предишния пост трябва да го цитирате
Като си напишете поста се разбира, че отговаряте на предишния
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Maлко спам и от мен ... матурите всяка година стават все по-скапани и по-скапани....zen написа:michelle.supertramp написа:Agreed x2 !!! spam is onsaviiinceto написа:Точноwhite_cat написа:saviiinceto написа:Специално по география е доста трудна дажеstasinka написа:Успех тогава! Матурите не са трудни.RaliDimitrova написа:Мерси многов този случай можеш да ми пожелаеш много късмет... защото ще карам матура по география....
ПОвярвай ми трудна си е, хора които ходеха на уроци изкараха 2, а се биеха в гърдите че знаят.
Eто СПАМ...тука раздават ли бан-ани![]()
Препоръчвам матура по английски!
stasinka написа:Решавала съм миналогодишни матури по география, защото до последно мислех втората ми матура да е такава. Не са чааааак толкова трудни. Човек, който се готви старателно за изпита в СУ може да я вземе с отличен без проблем. Иначе за мен ходенето на частни уроци не е критерий или гаранция за успех.
И аз съм прецакан,,,, който не чете навреме ;хwhite_cat написа:Дам,това се отнася до мен!fabsss написа:Hora,защо ви трябваше да пишете матура по география?.... сега вместо да ви вземат 6 от дипломата те ще ви вземат със сигурност по-малко от 6..
Стасинка, олеле, горката![]()
Аз не смятам,че е така само като се има в предвид факта,че на матурата е включеена и световна географияstasinka написа:Решавала съм миналогодишни матури по география, защото до последно мислех втората ми матура да е такава. Не са чааааак толкова трудни. Човек, който се готви старателно за изпита в СУ може да я вземе с отличен без проблем. Иначе за мен ходенето на частни уроци не е критерий или гаранция за успех.
Darina_Yavorova написа:Едно голямо браво и от мен на представилите се успешно!![]()
А за мен и другите, които не са доволни от оценките си- ще се видим преди изпита (да пием по кафе, което някои от вас са предложили в по-горните постове) и да стискаме палци, че пак ще имаме късмет с изтеглянето на темите, защото тези бяха супер (най-добрите, поне аз така мисля)!![]()
![]()
На тези като мен, дето ще държат матура по география и икономика, пожелавам успех, а и не само... Нека всички се представим добре на матурите (по какъвто и да е предмет + задължителната БЕЛ), нека си изкараме баловете супер яко!!! Пък кандидат-студентската кампания ще я мислим от юни нататък!![]()
![]()
![]()
![]()