[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Математика
Честно казано местенето от компютърна в компютърна специалност ми се вижда безсмислено и като цяло едва ли ще мислите да го направите, след като прекарате известно време в дадена специалност.
Освен това, за да се преместиш в компютърна специалност е нужно да имаш поне 5,50, а не 4,50, както някой написа по-горе.
И... ходенето за записване за дадена специалност или за продължаване ан следващ етап на класирането става във ФМИ, а не в Ректората.
Освен това, за да се преместиш в компютърна специалност е нужно да имаш поне 5,50, а не 4,50, както някой написа по-горе.
И... ходенето за записване за дадена специалност или за продължаване ан следващ етап на класирането става във ФМИ, а не в Ректората.

Ясно. Иначе, да няма смисъл местенето от специалност на специалност. Предполагам, че с избираемите дисциплини, нещата се препокриват що годе и 4-те специалности. Аз в момента, като се сета от време на време си размишлявам коя специалност ще ми е най-добре и в последните си размишления стигнах до извода И или ИС, от СИ-то се разколебах някак си, а в КН-то ще се бутам с оценкаджиите според мен, което не е много оферта, а доклкото знам И и КН е г/д еднаква програмата. Има време до юли 
Малко извън темата и свързано по-скоро с престоя повреме на изпита - знаете ли телефони за наемане на стая в някакви общежития, независимо дали са на СУ или на друг университет ?
ПП: На СУ вече са заети за изпита и не знам дали има шанс някой да се откаже.
ПП: На СУ вече са заети за изпита и не знам дали има шанс някой да се откаже.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
За кои дати ти трябва?
П.С. За редовен изпит по-добре хотел. По-скъпо е, но поне имаш шанс да се наспиш...
П.С. За редовен изпит по-добре хотел. По-скъпо е, но поне имаш шанс да се наспиш...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Много извън тематата е
Има цял раздел за Общежитията, квартири...
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewforum.php?f=30
Има цял раздел за Общежитията, квартири...
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewforum.php?f=30
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Ще погледна линка, благодаря. А защо на общетие да не успея да заспя ? На предварителния си беше доста спокойно - хората явно са били по дискотеки, а не по стаите.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Колкото пъти отсядам в студентски град, винаги не мога да се наспя. Още не съм свикнал на шумотевицата там.cReoLiN написа:Ще погледна линка, благодаря. А защо на общетие да не успея да заспя ? На предварителния си беше доста спокойно - хората явно са били по дискотеки, а не по стаите.
На предварителния, да, по-спокойно беше. Но за редовната сесия изпитите са един след друг и ще бъде голяма навалица.
КН правеж
Нямаме избор. Още по-тъпото е, че изпита е с 1 час по-рано и освен с такси не знам с какво може да се стигне до университета.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Предлагам всички на палатки пред ректората или химическия, ще си направим барбекю 
КН правеж
- thegirl
- Легендарен флуудър
С градския транспорт и в 6 може да тръгнете с негоcReoLiN написа:Нямаме избор. Още по-тъпото е, че изпита е с 1 час по-рано и освен с такси не знам с какво може да се стигне до университета.
Преди 2-3 дни платих за 2-рия изпит по Математика по интернет, получих файла с номера и днес реших да го проверя в сайта. Като напиша номера и ЕГН-то си обаче излиза съобщението "Некоректно въведени данни", но ако пробвам със стария номер ( от първия изпит) всичко си е наред. Имате ли идея защо ?
Малко е съмнително - някой друг също щеше да се оплаче, че не са му въведени данните. Освен това мина доста време вече - на колко дни я ъпдейтват тая система ?
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Спокойно @cReoLiN!
Всичко ще си бъде въведено в Персоналната информация, а сигурно проверяващите имат и други изпити да проверяват. Не се притеснявайте, което го казвам и на теб и на останалите кандидати за това!
- thegirl
- Легендарен флуудър
Данните ти ще се въведът след като мине срокът за записване за изпитите, всички по ред на номератаcReoLiN написа:Преди 2-3 дни платих за 2-рия изпит по Математика по интернет, получих файла с номера и днес реших да го проверя в сайта. Като напиша номера и ЕГН-то си обаче излиза съобщението "Некоректно въведени данни", но ако пробвам със стария номер ( от първия изпит) всичко си е наред. Имате ли идея защо ?
Така беше и на 1-та сесия