[КСК 2011] История

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
what_is_love
Драскач
Специалност: Право
Курс: трети

Re: [КСК 2011] История

Мнение от what_is_love »

Brutality написа:
what_is_love написа:Може да си ги очаквате след 6 май, защото сега предстои националната олимпиада по история, а на 6 май се почива- може да са многоо уморени проверяващите ;)
Много са уморени да проверяват, но не и да изнасят бисерите на кандидат-студентите в интернет-пространството, нали? :lol: Дано прогнозите ти не са верни, защото вече ми писна да влизам в сайта на университета по 50 пъти дневно и да ми трепери под лъжичката каква оценка съм изкарала. :alien:

Казвам го така, защото миналата година на предварителния по БЕЛ датата беше 25.04., след това беше олимпиадата по история във Видин, мисля, че и покрай 6 май се насъбраха почивни дни (нямам спомен, защото така или иначе 12 клас завършихме на 5 май :mrgreen: ). Накрая резултатът по БЕЛ излезна 2-3 дни преди матурата ни по БЕЛ и беше си кофти, защото резултатите не бяха от най-хубавите, а ни предстоеше друг важен изпит.
Иначе по история ни излезнаха след 10 дни, както си беше казано. Даже излезнаха в петъка преди изпитът по БЕЛ. ;)
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!

ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
Deadwing
В началото бе словото
Специалност: Право,Дай боже!

Мнение от Deadwing »

Звъннах в ИФ и там ми казаха,че още не са проверени всички работи и има техническа обработка и резултатите ще бъдат готови събота/неделя/понеделник. Да не очакваме нищо днес..
мама
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от мама »

Здравейте, знаете ли дали вече е излязло разпределението на бройките за прием редовно и задочно обучение?
Deadwing
В началото бе словото

Мнение от Deadwing »

Да,120 момчета,130 момичета и 50 задочно(25/25)
мама
В началото бе словото

Мнение от мама »

Благодаря за бързия отговор ! В някаква статия прочетох, че ще приемат 300 редовно, но не виждам официалното разпределение. Знаете ли къде мога да го видя ?
Deadwing
В началото бе словото

Мнение от Deadwing »

мама
В началото бе словото

Мнение от мама »

Мисля, че ми изпрати разпределението на лекциите за 2010/2011
Аватар
white.kitty
В началото бе словото

Мнение от white.kitty »

martina_teodorova написа:Абе стига сте се притеснявали! Животът ви не зависи от този изпит.Успокойте топката :)

Сигурна ли си в това, което казваш, защото на ВСИЧКИ кандидат-студенти именно от изпитите им зависи бъдещето, в това число и от оценките, които са получили. Иначе си права, че трябва търпеливо да се чака :)
"Човек никога не би се примирил да пълзи, ако почувства порив да лети"
мама
В началото бе словото

Мнение от мама »

Всеки ли може да кандидатства за задочно обучение? А после лесно ли можеш да се прехвърлиш задочно?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Не е необходимо да питаш във всички теми :!: :!: :!:
А за прехвърлянето от редовно в задочно ли?
Има си изисквания, така че ако искаш задочно си го пиши на първо място в подредбата на специалностите и се надявай да влезеш направо там :bounce:
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
jaklinnn
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от jaklinnn »

абе на мен ми омръзна да си губя времето постоянно във форума и сайта на СУ , за да чакам да излязат оценките.. независимо каква е - 2 , 3 , 4 , 5 .. просто искам да я знам и толкова .. пък сега само това чакам хахах
просто като излязат вече няма да рефрешвам постояннооооо..
Или съм ти всичко , или съм ти нищо ;]
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

оползотвори го с учене на нещо :) или си почивай. стига сте се побърквали :) няма да излезнат по-бързо като нервничите
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

мама написа:Здравейте, знаете ли дали вече е излязло разпределението на бройките за прием редовно и задочно обучение?
Не, не е излязло все още. Има някакви слухове, че щели да увеличават бройките с още 50, но аз лично не бих разчитал на тях, доколкото съм запознат с това, коя медия ги разпространява. Все пак нищо не е изключено. Миналата година местата бяха 250 редовно и 50 задочно. Разпределението за тази година (т. нар. разгърнат план) ще излезе около юни.

P.S.: Изтрих последните мнения, мисля, че се разбрахте взаимно кой какво е имал предвид.
Facebook
Изображение
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Оценките по география вече са факт, а зависимостта, че излизат заедно с разпределението за идентифициране на работите се потвърди. Така че видите ли информация на сайта за това кога и къде ще можем да си видим работите - чакайте до няколко часа и оценките. Но щом от Инфо центъра са ви казали, че до края на седмицата се очакват да излязат съм склонен да им повярвам. При предаване на работите от проверяващите на тези, които ги качват в нета минават средно ден-два преди да се появят и за вас. Т.е. началото на другата седмица, живот и здраве най-късно ги чакаме :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
Legolassss
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Legolassss »

jaklinnn написа:абе на мен ми омръзна да си губя времето постоянно във форума и сайта на СУ , за да чакам да излязат оценките.. независимо каква е - 2 , 3 , 4 , 5 .. просто искам да я знам и толкова .. пък сега само това чакам хахах
просто като излязат вече няма да рефрешвам постояннооооо..
Някой пусна слуха, че днес ще излязат, ноооо явно няма да се получи точно така... :?
Инак напълно те разбирам. И аз искам да си видя тройката и да се свършва с първата сесия офишъли. :roll:
Where now the horse and the rider? where is the horn that was blowing?...
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”