Имам нужда от помощ при интегрирането на система за плащане в моя уебсайт на ПейПал, но тъй като изисква познания по Apache, perl script и малко кодинг, не мога да го направя. Цялата работа ми е тъмна Индия, така че ако някой компетентен се навие да ми драсне ЛС
Интсталация на ПейПал платен Абонамент (Subscription)
Модератори: Methuselah, thegirl
-
Bogdan
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Интсталация на ПейПал платен Абонамент (Subscription)
Здрасти пичове 
Имам нужда от помощ при интегрирането на система за плащане в моя уебсайт на ПейПал, но тъй като изисква познания по Apache, perl script и малко кодинг, не мога да го направя. Цялата работа ми е тъмна Индия, така че ако някой компетентен се навие да ми драсне ЛС
Ако имате повече въпроси драскайте също ЛС. Заплащане по договаряне. Благодаря 
"Болката е чувството,когато слабоста напуска тялото"
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Re: Интсталация на ПейПал платен Абонамент (Subscription)
Аз мога да се пробвам да помогна. Тъкмо и на мен ми е интересно - занимавал съм се едно време да преглеждам едни такива скриптове, но беше доста отдавна и само сменях доколкото си сменям кой е потребителя. Защо се спря на Пърл скриптове, а не на Пиейчпи?