Пазаруване от Интернет

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Пазарувате ли от Интернет?

1.Да.
21
36%
2.Рядко.
26
44%
3.Не знам изгодни магазини.
0
Няма гласували
4.Не.
12
20%

Общо гласове: 59

invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Пазаруване от Интернет

Мнение от invisible »

sientelo написа:
invisible написа:аа тука бая боклуци за без пари има :lol: като нищо ще си взема няколко джунджурии .. колко е доставката :roll:
Някъде по-напред из темата четох че е 30 лири до България, но не съм проверявала със сигурност в момента как е. Ако е толкова, излиза доста солено :evil: :roll:
ъъх 30лири .. много :? някой да проявява интерес :roll:
Изображение
georgiperov
В началото бе словото

Мнение от georgiperov »

Веднъж си купих маратонки от нета. Обаче повече не повтарям, защото по снимката не може да се познае дали са от кожа или пластмасова имитация на кожа. Така се прецаках с един модел на Kappa, които по принцип са от изкуствена кожа, ама като око не видяло и ръка не е пипнала, така става.
splash
В началото бе словото
Специалност: ПНУП
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от splash »

С обувките е малко рисково, защото можеш и номера да не си уцелиш. Макарче има сайтове, които предлагат шаблон за всяка марка обувки, които продават и човек може да си го принтира да види до къде му стига крака и така да е сигурен, че ще си поръча неговия номер.

Иначе, факт - като има само две снимки на някой продукт можеш да се подлъжеш. Пример от опита ми : чисто черен суичър, на единия ръкав гигантски надпис със златни букви, който го нямаше на снимките.

Пример 2: бели кецове - явно единия е седял на някоя витрина повече от година, защото беше жълт!!
schatz_
В началото бе словото
Специалност: Предучилищна педагогика с чужд език

Мнение от schatz_ »

Ооо пазарувам и още как,главно козметика,дрехи досега съм поръчвала 2-3 пъти и изобщо не съм очарована,не го ли пипна и видя как стои евентуално не признавам.
За козметика
http://www.feelunique.com/
Преди и http://bg.strawberrynet.com/main.aspx ,но откакто започнаха да минават през митница,да им се начисляват мита и ддс не го използвам
Парфюми поръчвам от http://www.parfumi-market.com/ в Бюти зоновете зареждат от същия склад
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

за пазаруващите от UK
току що изтествах 1 фирма доставяща стоки поръчани от Англия на мн добри цени /~2лв/кг/
http://www.gabco.org/ това е сайта .. правите си регистрация
при поръчка на нещото давате адреса на фирмата в Лондон съответно плащате няколкото паунда за доставка до там след това фирмата ги носи до БГ на цена 2 и нещо / кг .. като пристигнат ви пращат мейл да ходите да си ги вземете ..
с/у доплащане предлагат и доставка с куриер .. та с първата ми поръчка съм с 30 паунда, спестени от доставка, напред :JC_hurrah:
поръчката от ебай я направих на 6ти днес са в бг :)
пп минусът е че ти съобщават едва като дойдат в бг но се преживява някак си :party:s
Изображение
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Че това си е много яка далавера :) Тенкюве за споделяне на инфото!
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

invisible написа:за пазаруващите от UK
току що изтествах 1 фирма доставяща стоки поръчани от Англия на мн добри цени /~2лв/кг/
http://www.gabco.org/ това е сайта .. правите си регистрация
при поръчка на нещото давате адреса на фирмата в Лондон съответно плащате няколкото паунда за доставка до там след това фирмата ги носи до БГ на цена 2 и нещо / кг .. като пристигнат ви пращат мейл да ходите да си ги вземете ..
с/у доплащане предлагат и доставка с куриер .. та с първата ми поръчка съм с 30 паунда, спестени от доставка, напред :JC_hurrah:
поръчката от ебай я направих на 6ти днес са в бг :)
пп минусът е че ти съобщават едва като дойдат в бг но се преживява някак си :party:s
Габко до ся са най-точните, които съм ползвала. Аз бях от първите им клиенти :roll: .
За съжаление ми затриха една книга ..........................
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
goblinwfi
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от goblinwfi »

Аз съм пазарувал няколко пъти . Един единствен път бях прецакан с едни гривни от Aukro.bg . От там не поръчвайте !
Аватар
people_know
Да живей словото
Специалност: GGF
Курс: кандидат-студент

Мнение от people_know »

Не съм пробвала, може и да видя ако си харесам нещо от гореспоменатия сайт ...
Do The Creep xD
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”