да, особено пазите другите, когато седнете зад волана на по 2-3 големи...една жена трудно би се навила да седне да кара, ако е пила...просто защото е по-отговорна някакси в това отношение
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
nrggirl написа:нищо, така че туиги, въобще не ги слушай. дразня се, че хем ми надуват главата, как жените за нищо не стават, хем бягат от мен като от огън, да не би случайно да се почувстват по-глупави... ходи че разбери мъжката логика ...
аз не ги слушам, отбелязвам кое ме дразни. а за мъжката логика - мен ако питаш няма последователна такава променят мнението според каквото е най-удобно в конкретната ситуация
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
а и вие спекулирате много....в мсиъсл като имате да хванете приятелка/жена за канарче да ви кара като се напиете като талпи няма проблем обаче иначе сме ду долу на тема шофиране
everyday_ написа:да, особено пазите другите, когато седнете зад волана на по 2-3 големи...една жена трудно би се навила да седне да кара, ако е пила...просто защото е по-отговорна някакси в това отношение
НЕ КАРАМ ПИЛ! НЯМАТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА! Плюс това дори мъртво пиян ще си карам прекрасно, за разлиса от някоя жена, която като стане нещо пуска волана и си дига краката!
ХАхаха, прав си.Така правят.Така един съученик даде колата си
да я кара една девойка...и какво мислиш, че стана...Ми точно така -
през канавката в дървото
ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА бившия на най-добарата ми приятелка редовно караше на по 3-4 големи...да не говорим, че карате и напушени + екстра пияни на мотика...и гледайки назад викате:"Що не виждам нищо напред?"
Не е вярно, просто първия завой го взимаме малко външно,
но после всичко си е наред.За разлика от вас...Вие още като
вземете ключовете за колата нещо се обърква
това, че вие двамата сте добри шофьори (за което не съм много сигурна) не означава, че всички сте такива...и при нас е същото...има жени, които могат дса ви скрият шапката как шофират
Автомобилите са ми много скъпи...обожавам ги! Карам кола от края на 10 клас и те уверявам, че го правя много добре! Паган е прав- взимаме завоя малко външно, но волана не пускаме никога и не си трошим колите по дървета! Така че момичета по добре си замълчете!