За мъже: От кой град са най-красивите жени?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ниски в смисъл?
под 1 и 60?щото аз с моите 1.62 се имам за среден ръст,не се чувствам дребна
но пък покрай гаджето с неговите 1.88 ако съм с ниски обувки получавам комплекси
а иначе за най-хубавите жени-бих казала Перник,но ще съм пристрастна,както повечето тук
но в интерес на истината не може да се каже,навсякъде има и по-хубави,и не чак толкова ослепителни
смешна е мисълта че красавиците са се събрали в един град,а във всички други градове са останали все грозни
пък и нали няма грозни жени,а неподдържани такива....или недостатъчно пияни мъже
отплеснах се 
а иначе за най-хубавите жени-бих казала Перник,но ще съм пристрастна,както повечето тук
- Joyride
- Пишеща машина
имам наблюдения за момичетата от Пловдив -всяка втора е наистина хубава
много са готини
иначе навсякъде си има хубави.. относно височината - 165 съм, бившият е 198 - мога да кажа ,че размерът няма значение -
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не, и на око добре преценявам
Естествено, че не обръщам чак такова внимание на ръста. Просто исках да отбележа, че въпреки, че повечето високи момичета харесват по-високи мъже, за високите мъже не винаги важи същото. Примерно един от най-добрите ми приятели е около 1.98м (играеше баскет в ЦСКА докато беше ученик, после се отказа), а приятелката му няма и 1.60
А по темата - навсякъде има и красиви и грозни жени. Да не говорим, че всеки си има различни критерии. От тази гледна точка е доста хубаво да си мъж в България, защото има голямо разнообразие от гени
Естествено, че не обръщам чак такова внимание на ръста. Просто исках да отбележа, че въпреки, че повечето високи момичета харесват по-високи мъже, за високите мъже не винаги важи същото. Примерно един от най-добрите ми приятели е около 1.98м (играеше баскет в ЦСКА докато беше ученик, после се отказа), а приятелката му няма и 1.60
А по темата - навсякъде има и красиви и грозни жени. Да не говорим, че всеки си има различни критерии. От тази гледна точка е доста хубаво да си мъж в България, защото има голямо разнообразие от гени
Life is killing me...