[КСК 2011] Българска филология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Българска филология
За какъв изпит говориш? За литературата или за специалността? И за двете ще ти кажа, че се учи много и си трябват усилия, за да се постигне необходимия резултат
Научи си темите, ако имаш развити по литература и ще те приемат! Успех! 
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За изпита говоряIcebreakerR написа:За какъв изпит говориш? За литературата или за специалността? И за двете ще ти кажа, че се учи много и си трябват усилия, за да се постигне необходимия резултатНаучи си темите, ако имаш развити по литература и ще те приемат! Успех!
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Лошото е , че нямам развити теми по литература . Възможно ли е да се подготвям от линка с критики , даден в някъде в миналите страници ? Като цяло училищното ниво би ли могло да ме подготви за този изпит ?IcebreakerR написа:За какъв изпит говориш? За литературата или за специалността? И за двете ще ти кажа, че се учи много и си трябват усилия, за да се постигне необходимия резултатНаучи си темите, ако имаш развити по литература и ще те приемат! Успех!
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мм, според мен надали. Ако си имал добър учител по литература, който да ви е преподавал качествено, сигурно може би, но не разчитай. А за линка с критиките, не мога да ти кажа
Не съм ги ползвал, за да имам някакви наблюдения, тъй като съм си развивал теми за кандидатстването 
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ами смятам , че учителката ми по литература е на ниво , но единствените писмени работи , които съм правил при нея са така наречените ''класни работи'' , които обикновено са върху една творба , а не върху цялото творчество на даден автор . Все пак не знаеш ли от къде мога адекватно да се подготвя ? Въпросът се отнася до всички , не само до тебBestcho написа:Лошото е , че нямам развити теми по литература . Възможно ли е да се подготвям от линка с критики , даден в някъде в миналите страници ? Като цяло училищното ниво би ли могло да ме подготви за този изпит ?IcebreakerR написа:За какъв изпит говориш? За литературата или за специалността? И за двете ще ти кажа, че се учи много и си трябват усилия, за да се постигне необходимия резултатНаучи си темите, ако имаш развити по литература и ще те приемат! Успех!
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
За тази специалност не се притеснявай за влизането.Една тройка ти върши работа при много добри балообразуващи оценки от дипломата.
- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
- Курс: кандидат-студент
Bestcho - пич,защо не си потърсиш инфо някъде из сайта ? Въпросите ти са супер глупави и елементарни,всеки кандидат-студент като теб вече би трябвало да е наясно първо какво представлява самия изпит и второ-какво се изисква от теб на него!Накъде си тръгнал след като някак си елементарни неща не знаеш?!?
Сега вярно,че тук хората са супер мили и ти отговарят,ама ти пък не злоупотребявай с това.Хайде поразрови се и ще видиш,че можеш и сам
Peace

Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
На мен ми е ясно , че мога да го намеря , просто е друго да го чуеш от човек , минал през товаVictoria Dragieva написа:Bestcho - пич,защо не си потърсиш инфо някъде из сайта ? Въпросите ти са супер глупави и елементарни,всеки кандидат-студент като теб вече би трябвало да е наясно първо какво представлява самия изпит и второ-какво се изисква от теб на него!Накъде си тръгнал след като някак си елементарни неща не знаеш?!?Сега вярно,че тук хората са супер мили и ти отговарят,ама ти пък не злоупотребявай с това.Хайде поразрови се и ще видиш,че можеш и сам
Peace
![]()
![]()
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Въпросът е , че и тази тройка трябва да се изкара ..Philip написа:За тази специалност не се притеснявай за влизането.Една тройка ти върши работа при много добри балообразуващи оценки от дипломата.
-
Philip
- Пишете, о, братя
Да,между другото тройката се изкарва най-трудно в университета.
- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
- Курс: кандидат-студент
Bestcho написа:На мен ми е ясно , че мога да го намеря , просто е друго да го чуеш от човек , минал през товаVictoria Dragieva написа:Bestcho - пич,защо не си потърсиш инфо някъде из сайта ? Въпросите ти са супер глупави и елементарни,всеки кандидат-студент като теб вече би трябвало да е наясно първо какво представлява самия изпит и второ-какво се изисква от теб на него!Накъде си тръгнал след като някак си елементарни неща не знаеш?!?Сега вярно,че тук хората са супер мили и ти отговарят,ама ти пък не злоупотребявай с това.Хайде поразрови се и ще видиш,че можеш и сам
Peace
![]()
![]()
Бе то ти е ясно,ама нещо логиката ми куца.Ще минеш през същото,което прочетеш.Нищо по-различно не те чака,нито си първият,нито последният
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Айде стига, то няма лошо да се обяснява на човек, ако се интересува! Но дори, че се влиза с 3, после какво го чака студента в специалността. Не си мислете, че като е Българска филология и всичко супер елементарно звучи! На практика може би е така, но после като видите ще разберете!
И освен това, на изпита по литература е възможно по-високи резултати да се изкарат, стига човек да учи и после да може да предаде това, което е научил с разбираеми и емоционални думи!
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
^ Подкрепям. Мислих си, че не е така, но средновековната л-ра ме пречупи последните два дни
:D:D
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
Philip
- Пишете, о, братя
Не съм казал,че в специалността е лесно,казал съм,че се влиза лесно,особено момчетата. И пак за да изкараш 3 си изисква учене.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
По случай Великден почистих малко темата