[КСК 2011] Българска филология

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Българска филология

Мнение от Кристиян »

За какъв изпит говориш? За литературата или за специалността? И за двете ще ти кажа, че се учи много и си трябват усилия, за да се постигне необходимия резултат ;) Научи си темите, ако имаш развити по литература и ще те приемат! Успех! :)
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

IcebreakerR написа:За какъв изпит говориш? За литературата или за специалността? И за двете ще ти кажа, че се учи много и си трябват усилия, за да се постигне необходимия резултат ;) Научи си темите, ако имаш развити по литература и ще те приемат! Успех! :)
За изпита говоря :)
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

IcebreakerR написа:За какъв изпит говориш? За литературата или за специалността? И за двете ще ти кажа, че се учи много и си трябват усилия, за да се постигне необходимия резултат ;) Научи си темите, ако имаш развити по литература и ще те приемат! Успех! :)
Лошото е , че нямам развити теми по литература . Възможно ли е да се подготвям от линка с критики , даден в някъде в миналите страници ? Като цяло училищното ниво би ли могло да ме подготви за този изпит ?
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Мм, според мен надали. Ако си имал добър учител по литература, който да ви е преподавал качествено, сигурно може би, но не разчитай. А за линка с критиките, не мога да ти кажа :) Не съм ги ползвал, за да имам някакви наблюдения, тъй като съм си развивал теми за кандидатстването ;)
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Bestcho написа:
Лошото е , че нямам развити теми по литература . Възможно ли е да се подготвям от линка с критики , даден в някъде в миналите страници ? Като цяло училищното ниво би ли могло да ме подготви за този изпит ?
Ами смятам , че учителката ми по литература е на ниво , но единствените писмени работи , които съм правил при нея са така наречените ''класни работи'' , които обикновено са върху една творба , а не върху цялото творчество на даден автор . Все пак не знаеш ли от къде мога адекватно да се подготвя ? Въпросът се отнася до всички , не само до теб :)
Philip
Пишете, о, братя
Специалност: Книгоиздаване
Курс: първи

Мнение от Philip »

За тази специалност не се притеснявай за влизането.Една тройка ти върши работа при много добри балообразуващи оценки от дипломата.
Аватар
Victoria Dragieva
В началото бе словото
Специалност: Френска филология
Курс: кандидат-студент

Мнение от Victoria Dragieva »

Bestcho - пич,защо не си потърсиш инфо някъде из сайта ? Въпросите ти са супер глупави и елементарни,всеки кандидат-студент като теб вече би трябвало да е наясно първо какво представлява самия изпит и второ-какво се изисква от теб на него!Накъде си тръгнал след като някак си елементарни неща не знаеш?!? :roll: Сега вярно,че тук хората са супер мили и ти отговарят,ама ти пък не злоупотребявай с това.Хайде поразрови се и ще видиш,че можеш и сам ;) Peace :alien: :alien: :alien:
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Victoria Dragieva написа:Bestcho - пич,защо не си потърсиш инфо някъде из сайта ? Въпросите ти са супер глупави и елементарни,всеки кандидат-студент като теб вече би трябвало да е наясно първо какво представлява самия изпит и второ-какво се изисква от теб на него!Накъде си тръгнал след като някак си елементарни неща не знаеш?!? :roll: Сега вярно,че тук хората са супер мили и ти отговарят,ама ти пък не злоупотребявай с това.Хайде поразрови се и ще видиш,че можеш и сам ;) Peace :alien: :alien: :alien:
На мен ми е ясно , че мога да го намеря , просто е друго да го чуеш от човек , минал през това :)
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Philip написа:За тази специалност не се притеснявай за влизането.Една тройка ти върши работа при много добри балообразуващи оценки от дипломата.
Въпросът е , че и тази тройка трябва да се изкара .. :)
Philip
Пишете, о, братя

Мнение от Philip »

Да,между другото тройката се изкарва най-трудно в университета.
Аватар
Victoria Dragieva
В началото бе словото
Специалност: Френска филология
Курс: кандидат-студент

Мнение от Victoria Dragieva »

Bestcho написа:
Victoria Dragieva написа:Bestcho - пич,защо не си потърсиш инфо някъде из сайта ? Въпросите ти са супер глупави и елементарни,всеки кандидат-студент като теб вече би трябвало да е наясно първо какво представлява самия изпит и второ-какво се изисква от теб на него!Накъде си тръгнал след като някак си елементарни неща не знаеш?!? :roll: Сега вярно,че тук хората са супер мили и ти отговарят,ама ти пък не злоупотребявай с това.Хайде поразрови се и ще видиш,че можеш и сам ;) Peace :alien: :alien: :alien:
На мен ми е ясно , че мога да го намеря , просто е друго да го чуеш от човек , минал през това :)

Бе то ти е ясно,ама нещо логиката ми куца.Ще минеш през същото,което прочетеш.Нищо по-различно не те чака,нито си първият,нито последният ;) Не винаги ще има кой да ти разяснява,но пък си е твоя работа както се казва :) Усмивки...
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Айде стига, то няма лошо да се обяснява на човек, ако се интересува! Но дори, че се влиза с 3, после какво го чака студента в специалността. Не си мислете, че като е Българска филология и всичко супер елементарно звучи! На практика може би е така, но после като видите ще разберете! ;) И освен това, на изпита по литература е възможно по-високи резултати да се изкарат, стига човек да учи и после да може да предаде това, което е научил с разбираеми и емоционални думи!
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

^ Подкрепям. Мислих си, че не е така, но средновековната л-ра ме пречупи последните два дни :D:D:D
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Philip
Пишете, о, братя

Мнение от Philip »

Не съм казал,че в специалността е лесно,казал съм,че се влиза лесно,особено момчетата. И пак за да изкараш 3 си изисква учене.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от svetlio.varna »

По случай Великден почистих малко темата :)
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”