[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
BTW
Драскач
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Мнение от BTW »

Моята рецензия.
"Темата е развита обстойно.Допуснати са правописни и пунктуационни грешки."4.25
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

andi.borisova написа:И аз имам невероятното2.00, а темата ми беше хубава, поне по мое мнение и на всички,които съм я разказвала и на г-жата ми. Беше под формата на разказ и беше доста интересна и провокативна. Но уви..Днес отивам..Имах едно единствено изречение - ПОДХОДА НА АВТОРА КЪМ ТЕМАТА НЕ ПОЗВОЛЯВА АНАЛИТИЧНА СПОСОБНОСТ ! И нито една поправена,дума,запетайка и. т.н. С ЕДНА ДУМА, МАЙ НЕ Е ИМАЛО КОЙ ДА ПРОЧЕТЕ ТЕМАТА МИ.Няма таква подигравка с нас,няма я никъде по света.
Затова после ще се питат защо децата ни отиват в чужбина,защото тук се гаврят с нас............
Judas май сме в едно положение..
Не ми се иска да оставям нещата така.
Напълно те подкрепям . Аз също имам двойка , но моята е резултат на извънредно скучното ми есе . И аз се усъмних дали работата ми е цялостно прегледана , понеже на някой места при прочитането откривах грешки , които не бяха маркирани . Само с едно нещо не съм съгласен . Не мисля , че в тази специалност има такова нещо , като правилно или грешно есе . За теб и за учителката ти може и да е било правилно , от вашата гледна точка , но от гледната точка на проверяващия да не е :)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Един въпрос към всички, които днес са ходили на идентификацията, че и мен ме чака това утре:
Виждам, че някои пишат като че буквално рецензиите си - означава ли това, че дават да се снимат с телефон например, или просто сте ги наизустили?
Аватар
victoriamars
В началото бе словото

Мнение от victoriamars »

aman написа:Един въпрос към всички, които днес са ходили на идентификацията, че и мен ме чака това утре:
Виждам, че някои пишат като че буквално рецензиите си - означава ли това, че дават да се снимат с телефон например, или просто сте ги наизустили?
Ще ти е две изречение макс така,че можеш да си ги препишеш без проблем.Да почнеш да си снимаш с телефон работата не мисля,че ще е много удачно :roll:
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Можеш да я препишеш ако си носиш лист и химикалка :) Нея, както и вс останало от есето, което искаш (но имай предвид, че мн хора чакат и нямаш време да си преписваш есето цялото). А снимането е забранено :) Бтв моята рецензия беше малко по-дълга - около 4-5 изречения, предимно хубави неща. Като цяло на хората с 3 и повече тенденцията от днес поне беше да се показват по-хубавите неща и с 2 думи грешките. До колкото това е добре ^^

Към другите "пациенти" - до колкото знам има журналистика в НБУ, УНСС и ВТУ. Убеден съм, че на едно от трите места ще ви оценят далеч по-обективно от СУ. Живеем в демокрация все пак :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Абе и аз си мислех, че не е много красиво да щракаш с телефона докато проверителят седи срещу теб и те гледа, но това, че разрешават да си препишеш, също е много полезна информация, благодаря
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

aman написа:Абе и аз си мислех, че не е много красиво да щракаш с телефона докато проверителят седи срещу теб и те гледа, но това, че разрешават да си препишеш, също е много полезна информация, благодаря
Въпроса не е до красота а до това, че просто не е позволено. Иначе май не беше от проверяващите жената, която днес ни ги раздаваше. По-скоро някаква канцеларска служителка, защото не ми изглеждаше мн уверена в разясненията, които даваше.
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

тя може да не е уверена и заради това, че просто не е проверявала вашите работи и е предпазлива как ще изтълкува аргументите на другите проверяващи, защото кандидатстудентите попиват всичко като чиста монета. Иначе, ако си забелязал, в сайта на университета към обясненията какво се позволява при идентификацията, изрично пише ,че в залата може да са само кандидатите и представител на проверяващите, но не и трети лица - напр. загрижени майки. Което пък ме подсеща да питам дали нямаше и такива случаи днес и как процедираха при тях?
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

aman написа:тя може да не е уверена и заради това, че просто не е проверявала вашите работи и е предпазлива как ще изтълкува аргументите на другите проверяващи, защото кандидатстудентите попиват всичко като чиста монета. Иначе, ако си забелязал, в сайта на университета към обясненията какво се позволява при идентификацията, изрично пише ,че в залата може да са само кандидатите и представител на проверяващите, но не и трети лица - напр. загрижени майки. Което пък ме подсеща да питам дали нямаше и такива случаи днес и как процедираха при тях?
Нямаше такива случаи, но пък се влизаше по-двама(кандидати).
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Майки имаше :) Но те си чакат чинно отвън :)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

хаха, не сте случили на майки, значи! :colors:
А много ли народ имаше? Кога почна да се разрежда?
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

G.Gerasimov написа:Майки имаше :) Но те си чакат чинно отвън :)
То оставаше и вътре да влизаха.Тогава 1 час чакане не ти мърда. :lol:
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

aman написа:хаха, не сте случили на майки, значи! :colors:
А много ли народ имаше? Кога почна да се разрежда?
А отвънка се чуваха разни неща от майки,"не е възможно да има 2-ка, те не са му проверили работата..."и някакви такива...Е то не може и без това, нали сме българи все пак.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

G.Gerasimov написа:Можеш да я препишеш ако си носиш лист и химикалка :) Нея, както и вс останало от есето, което искаш (но имай предвид, че мн хора чакат и нямаш време да си преписваш есето цялото). А снимането е забранено :) Бтв моята рецензия беше малко по-дълга - около 4-5 изречения, предимно хубави неща. Като цяло на хората с 3 и повече тенденцията от днес поне беше да се показват по-хубавите неща и с 2 думи грешките. До колкото това е добре ^^

Към другите "пациенти" - до колкото знам има журналистика в НБУ, УНСС и ВТУ. Убеден съм, че на едно от трите места ще ви оценят далеч по-обективно от СУ. Живеем в демокрация все пак :)

Казах да не ми се правиш на интересен.Дразниш ме.
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Eй, какво се заформя тук, какви са тия агресивни "Дразниш ме"?! Я по-кротко, тук сме, за да обменяме информация, а не да си разтоварваме комплексите!
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”