Резултати Литература - 2011/2012
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- kingaryg
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Резултати Литература - 2011/2012
ясно
мерси
Здравейте, чува ли ли сте за случаи на грешно нанесени в електронната справка оценки от кандидатстудентски изпит?
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Принципно от невнимание може да се случат такива грешки, но са рядкост. Ако все пак имаш несъответствие, отиди при проверяващите на темата и ги попитай 
- FlaMe_DarKneSS
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Зависи много от оценката ти по история. Аз имах 4.25 на предварителния по БЕЛ на редовния изкарах 5, но се оказа, че и първата оценка ми стига за Право.seduction написа:хмм, сега разбирам, че едно момиче не е успяло да влезе право /миналата година/ с 5.43 български и 5 история
и започвам да се замислям, че моето 5.13 няма да ми стигне като оценка по литература
повечето ми казват, че би ми стигнало 5.25 по история. лошото е, че в училище искат да ми оставят 5 по история, което означава, че бала автоматически ми спада с една единица. и най-тъпото е, че госпожата е казала, че ще пише по-ниска оценка именно защото ще кандидатствам право.. просто нямам думи, а уж беше свестен човек... дайте някакви съвети как да действам...
Don't walk as if u rule the world. Walk as if u don't care who rules the world...!
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Обратна връзка:
И аз така мисля за себе си, просто... все още не мога да проумея, че оценката ми е толкова ниска...vnrajkova написа:Здравейте, чува ли ли сте за случаи на грешно нанесени в електронната справка оценки от кандидатстудентски изпит?
Задължително ще отида да видя работата си, и ако оценката ми е сбъркана, ще ги съдя за причинена психическа травма!
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
-
BlagovestHristov
- Драскач
Не се надявайте.Darina_Yavorova написа:И аз така мисля за себе си, просто... все още не мога да проумея, че оценката ми е толкова ниска...vnrajkova написа:Здравейте, чува ли ли сте за случаи на грешно нанесени в електронната справка оценки от кандидатстудентски изпит?
Задължително ще отида да видя работата си, и ако оценката ми е сбъркана, ще ги съдя за причинена психическа травма!![]()
![]()
![]()
И аз миналата година,когато разбрах,че имам 4,25 по история не можах да повярвам дори след като си видях работата,но това е факт.Всичко е супер субективно при оценяването.Зависи при кого ще попаднеш,а и критериите в СУ са не големи,а огромни,и ако за вас сте се справили направо отлично за тях може да е средна работа.Особено ако кандидаствате за първа година е нормално да сте изненадани.Аз за това вече не очаквам нищо.Пиша и си чакам оценката без да си правя никакви планове колко ще имам.
- what_is_love
- Драскач
- Курс: трети
@seduction, защо не си явиш на матура по история, ако мислиш, че ще изкараш над 5 ? 
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Благо, не ми убивай надеждата, моля те!
На всички други изпити, на които се явих, съм изкарала много добри оценки... и не мога да си обясня защо е толкова слабо оценена работата ми по БЕЛ... Но ще разбера тези дни, че не ме свърта вече! 
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
такъв автогол никога не бих си вкарала.what_is_love написа:@seduction, защо не си явиш на матура по история, ако мислиш, че ще изкараш над 5 ?
- what_is_love
- Драскач
- Курс: трети
е, тогава ще учиш усилено, за да компенсираш 5-цата от дипломатаseduction написа:такъв автогол никога не бих си вкарала.what_is_love написа:@seduction, защо не си явиш на матура по история, ако мислиш, че ще изкараш над 5 ?
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
-
BlagovestHristov
- Драскач
На какви други изпити си била в су ?Darina_Yavorova написа:Благо, не ми убивай надеждата, моля те!На всички други изпити, на които се явих, съм изкарала много добри оценки... и не мога да си обясня защо е толкова слабо оценена работата ми по БЕЛ... Но ще разбера тези дни, че не ме свърта вече!
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Може би не си направила хубава теза, анализ на произведението, стилистични и правописни грешки. Това са неща, за които много се държи от проверяващите!
Иначе, както казваш, че са ти хубави оценките от други изпити, няма от какво да се притесняваш! 
seduction, реално при една 5тица и две 6-тици оценката от диплпомата ти ще е 5,67, което наистина не е 6.00, но не е фатално.
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
В отговор на Благо- по Журналистика(5.00) и География на България(още не е излязъл резултатът,но 100% ще е добър!)...
А, IcebreakerR, грешки от какъвто и да е било тип... не допускам (поне що се отнася до писането на ръка-предполагам знаеш,че когато се пише на клавиатура (в бързината) е възможно да се получат грешки, по-точно инверсии на буквите...)!
Мисля, че си личи-грамотен човек съм...
Относно притеснението... това е относително, тъй като да разбереш ниската си оценка по БЕЛ -предмет, който ми е любим и на който държа адски много, си оказва голямо влияние, когато те чака друг изпит часове по-късно, повярвай ми!
А, IcebreakerR, грешки от какъвто и да е било тип... не допускам (поне що се отнася до писането на ръка-предполагам знаеш,че когато се пише на клавиатура (в бързината) е възможно да се получат грешки, по-точно инверсии на буквите...)!
- jaklinnn
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
какви са изискванията за 2 вариант
пак ли като при 1 трябва да се обхване цялото творчество.. малко съм объркана , тъй като на изпита за първи път правих съпоставка на два цитата.. и при положение , че конкретизират точно две произведения ( в случая на Ботев "На прощаване " и Дебелянов " Сиротна песен " ) защо трябва да се спираме върху цяло творчество ..
не знам , не го разбирам това нещо .. предполагам има хора , които са наясно , нека обяснят
пак ли като при 1 трябва да се обхване цялото творчество.. малко съм объркана , тъй като на изпита за първи път правих съпоставка на два цитата.. и при положение , че конкретизират точно две произведения ( в случая на Ботев "На прощаване " и Дебелянов " Сиротна песен " ) защо трябва да се спираме върху цяло творчество ..
не знам , не го разбирам това нещо .. предполагам има хора , които са наясно , нека обяснят
Или съм ти всичко , или съм ти нищо ;]