[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Сега се прибирам. Рецензията ми е точно това,което и очаквах. Оценката ми е 4.00
"Много грамотно написана тема,ясно изведена и защитена теза,но на места наивно и разпиляно" ,което в превод означава " Пишеш много грамотно,добре си конструирала темата си,но идеята ти е стандартна и не оригинална" Нищо,на редовния ще заложа на нещо много нестандартно и интересно. Дано да вържа 5
"Много грамотно написана тема,ясно изведена и защитена теза,но на места наивно и разпиляно" ,което в превод означава " Пишеш много грамотно,добре си конструирала темата си,но идеята ти е стандартна и не оригинална" Нищо,на редовния ще заложа на нещо много нестандартно и интересно. Дано да вържа 5
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Не знам , не искам да се успокоявам с това , че са ни орязали , за да се явим на редовен , но според мен се подиграват с голяма част от работите и труда на кандидатите .. Не може грамотни хора , интересуващи се от събитията , които се случват в страната, да получават такива ниски оценки ! Просто не е за коментиране ! Преподавателите се гаврят с нас ( Най-голямата гавра беше публикуването във Фейсбук на бисери ) и това едва ли скоро ще бъде променено..Остава да се молим да попаднем на свестен проверяващ , иначе горко ни !
(
Public relations and Advertising..
- victoriamars
- В началото бе словото
Един час чаках да си видя работата
...сега като се замисля нямаше смисъл.Нямах нищо поправено или подчертано (то нямаше и какво - беше 1 лист).Рецензията ми беше "Невероятно новаторска идея,но има стилов дисбаланс".Еми за 5.13 толкова...
- Christopher
- Пишете, о, братя
Каква ти е била идеята ? Би ли споделила малко повече .. 
- victoriamars
- В началото бе словото
Честно казано не беше кой знае кво.Даже като видях,че имам 5.13 супер мнг се очудих кви простотии ли са писали останалите хора,че аз да имам 5.Сравнявах мола с джунгла ама някво плоско си беше...описвах мацките като хищни хиени,а на по-слабите им остава да гледат как по-силните си отиват с плячката дори и тя да е ботушки на намаление.Срявнявах food court-a с оазиса,около който се събират животните,за пенсионерите,които не могат да си позволят живота в мола и за тва са изчезващ вид. Единствената разлика,която писах беше,че в мола жените си търсят мъж,а не обратното...абе тъпо беше направо ме е срам да го напиша.Явно са им ниски критериите на проверяващите.
- Christopher
- Пишете, о, братя
Случила си на проверяващ..
victoriamars написа:Честно казано не беше кой знае кво.Даже като видях,че имам 5.13 супер мнг се очудих кви простотии ли са писали останалите хора,че аз да имам 5.Сравнявах мола с джунгла ама някво плоско си беше...описвах мацките като хищни хиени,а на по-слабите им остава да гледат как по-силните си отиват с плячката дори и тя да е ботушки на намаление.Срявнявах food court-a с оазиса,около който се събират животните,за пенсионерите,които не могат да си позволят живота в мола и за тва са изчезващ вид. Единствената разлика,която писах беше,че в мола жените си търсят мъж,а не обратното...абе тъпо беше направо ме е срам да го напиша.Явно са им ниски критериите на проверяващите.
Идеята ти не е лоша, защо я подценяваш?Тези от факултета явно това търсят - да напишеш нещо шантаво и различно.Но наистина си е гавра за останалите, които пишат грамотно или пък са запознати със събитията, да имат 2.00.Пълно неуважение и гавра.
- sovichka
- В началото бе словото
- Специалност: -
Judas, ти няма ли да идеш да си видиш работата?,
- andi.borisova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И аз имам невероятното2.00, а темата ми беше хубава, поне по мое мнение и на всички,които съм я разказвала и на г-жата ми. Беше под формата на разказ и беше доста интересна и провокативна. Но уви..Днес отивам..Имах едно единствено изречение - ПОДХОДА НА АВТОРА КЪМ ТЕМАТА НЕ ПОЗВОЛЯВА АНАЛИТИЧНА СПОСОБНОСТ ! И нито една поправена,дума,запетайка и. т.н. С ЕДНА ДУМА, МАЙ НЕ Е ИМАЛО КОЙ ДА ПРОЧЕТЕ ТЕМАТА МИ.Няма таква подигравка с нас,няма я никъде по света.
Затова после ще се питат защо децата ни отиват в чужбина,защото тук се гаврят с нас............
Judas май сме в едно положение..
Не ми се иска да оставям нещата така.
Затова после ще се питат защо децата ни отиват в чужбина,защото тук се гаврят с нас............
"Life isn't about finding yourself.
Life is about creating yourself" - George Bernard Shaw
sovichka написа:Judas, ти няма ли да идеш да си видиш работата?,
И за какво да пътувам 300км?За да ми кажат две думи и да ме ядосат ли?
- lips_of_angel
- В началото бе словото
Аз също мисля, че темата ми не е прочетена... Утре ще ходя да видя, но за 3,00 не съм очаквала да бъде...andi.borisova написа:И аз имам невероятното2.00, а темата ми беше хубава, поне по мое мнение и на всички,които съм я разказвала и на г-жата ми. Беше под формата на разказ и беше доста интересна и провокативна. Но уви..Днес отивам..Имах едно единствено изречение - ПОДХОДА НА АВТОРА КЪМ ТЕМАТА НЕ ПОЗВОЛЯВА АНАЛИТИЧНА СПОСОБНОСТ ! И нито една поправена,дума,запетайка и. т.н. С ЕДНА ДУМА, МАЙ НЕ Е ИМАЛО КОЙ ДА ПРОЧЕТЕ ТЕМАТА МИ.Няма таква подигравка с нас,няма я никъде по света.
"След тебе злото диша като хрътка.
(Доброто е обществено понятие.)
Разтвориш ли ръцете за прегръдка,
ти вече си удобен за разпятие." Добромир Тонев
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Само слушам как не ви уважават и се гаврят с вас. Свиквайте - живота е една голяма гавра и никой специално няма да спре, да ви каже колко сте "голУеми" ! Специалностите ще се напълнят, с или без вас...
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- lips_of_angel
- В началото бе словото
Тук не става въпрос за това някой да ни каже колко сме "голУеми", а за някакво адекватно оценяване. Да не говорим за тези, които си плащат и влизат, без да имат представа от български език или каквото и да било...Става въпрос, че когато човек се старае, не очаква плюнка от нищото,нито пък магически прах, та да стане по- по- за проверяващите, а капка реалност.G.Gerasimov написа:Само слушам как не ви уважават и се гаврят с вас. Свиквайте - живота е една голяма гавра и никой специално няма да спре, да ви каже колко сте "голУеми" ! Специалностите ще се напълнят, с или без вас...![]()
"След тебе злото диша като хрътка.
G.Gerasimov написа:Само слушам как не ви уважават и се гаврят с вас. Свиквайте - живота е една голяма гавра и никой специално няма да спре, да ви каже колко сте "голУеми" ! Специалностите ще се напълнят, с или без вас...![]()
Никой не те кара да "слушаш".Изкарал си хубава оценка, оди си гледай работата, не ми се прави на интересен.Ако беше изкарал 2.00, нямаше да ти си толкова спокоен и да правиш жалки опити за оригиналничене.
- andi.borisova
- В началото бе словото
Герасимов не ти прави чест да говориш така, толкова съм ядосана, че ама хич не ми се занимава да споря с теб.
Никой не иска да му кажат колко е 'голУем' , а просто да се оцени труда му.
И да спокойно знам, че специалностите ще се запълнят. Половината ще си платят, а другите на късмет....
Никой не иска да му кажат колко е 'голУем' , а просто да се оцени труда му.
И да спокойно знам, че специалностите ще се запълнят. Половината ще си платят, а другите на късмет....
"Life isn't about finding yourself.