КСК 2011 Връзки с обществеността

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
wgbg
В началото бе словото
Специалност: asddsdasds
Курс: друг

КСК 2011 Връзки с обществеността

Мнение от wgbg »

Здрасти ! Другата година ми предстои да кандидатствам и наскоро се реших,че ше е връзки с обществеността,но не намирам никва прясна информация за изпити,такси и т.н Все някви теми от преди сумати години,някой може ли да ми разясни как стоят нещата в момента,или пък да ме насочите от къде да се информирам?
Данке шон!

Заглавието е променено от модератор
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Малко насоки ако може

Мнение от Георги Герасимов »

Здравей! Аз кандидатствам тази година и също ме влекат Връзките с обществеността :) Изпитът е журналистическо есе по актуална за ежедневието тема. На предварителния, който беше на 27.03 тази година темата беше "Ах, този мол!" - имам 4.75 :cheers: Принципно таксата за едно явяване на един изпит е 30 лв. (т.е. по 30 лв на изпит), като имаш две сесии (или 3 ако решат да ви пуснат пак до година) - април и юли. Участваш равностойно и с 2те оценки, като се взима по-високата. Като изкараш някаква оценка ти пише колко момчета (момичета респективно ако си момиче) има пред теб и колко със същата оценка - така добиваш до някаква степен представа дали ще влезеш, изхождайки от отворените за специалността места (при PR са 20 момчета и май 40 момичета). Балообразуването можеш да си го видиш на сайта, за PR и журналистика то е: 3 x оценката от журналистическото есе + оценката от дипломата по история (ако държиш матура по история се взима оценката от матурата) + оценката от дипломата по БЕЛ (понеже матурата по БЕЛ е задължителна се взима направо тя) :)-

А сега един въпрос и от мен към настоящите студенти специалност PR - доволни ли сте? Виждате ли реализацията си в бъдеще (или настояще) ? Знам, че за PR не е нужно е да имаш точно диплома PR, както и знам, че надали ще науча нещо в СУ - главната причина да вляза тук е името на университета и ренюмето, което смятам, че все още пази... Е, разочаровайте ме :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
wgbg
В началото бе словото

Мнение от wgbg »

Оценката за история от 12 клас,така ли?Или се сумират всичките от 9-ти клас?(уча в езикова за това от 9-ти казвам)
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Взима се оценката от целия ти етап на обучение - от 9 до който клас учиш (аз я учех до 11, ти ако учиш и 12 - също влиза). Ако имаш мн слаб общ успех през годините да се явиш на матура по история също е опция :)
wgbg
В началото бе словото

Re: КСК 2011 Връзки с обществеността

Мнение от wgbg »

A горе доло какви трябва да са ми оценките и от дипломата по история и то матурата по БЕЛ,и от изпита за да имам реален шанс?
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Когато се разберат минималните балове от тази година ще бъде най-точно. По миналогодишния бал от 2ро класиране за момчета PR редовно 23.51 и ориентировъчно 5.50 по БЕЛ и история (общо 11) + може би 4.25 на изпита и си вътре :)

Аватар
victoriamars
В началото бе словото

Мнение от victoriamars »

Случайно някой да има анотации на дисциплините на ВО? :roll: Кво се учи демек?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Освен УЧЕБЕН ПЛАН, друго не успях да намеря :roll:
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Има вече тема за ВО: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=19472 Тази се заключва.
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”