Аз изобщо не съм писала за мола, като сграда. Обвързах си тезата с мола, мерителна единица в химията, като вниманието беше насочено към пресищането на човешкото и природното търпение и това какво предизвиква.lips_of_angel написа:Bestcho написа:Каква по-точно ?evinka написа:Аз пък писах за всичко, което беше актуално тогава: Арабски свят, Япония, стачки в България, обира на банката и имам доста добра оценкаG.Gerasimov написа:До колкото знам и чета, това което пише - там където ще сверяват работите ще има човек, който е от комисията и дава разяснения. Ако успееш да му привлечеш качествено вниманието може и да получиш добро обяснение защо имаш такава оценка. Добрата грамотност и т.н. вдигат оценката но с 2 единици няма как... А за актуалните събития - супер, и аз ги познавах но темата си беше доста неочаквана и доста неактуална ако се съди само по публикациите в медиите. Така че има по-важни неща, които може да не си изпълнила - но най-важното е субективния фактор, за който, за съжаление, нищо не можем да направим ...lips_of_angel написа:Хора, знаете ли дали има някакви случаи на грешно внесени оценкиИмам 3, 00 на изпита, а очаквах много повече... Все мислех, че поне 4 ще имам- най-малкото заради правопис и пунктуация, и познаване на всички актуални събития...
И може ли след проверка на писмената работа кандидат-студентът да иска преглеждане наново на работата му?
Сигурно тъпи въпроси задавам, но, нали надеждата последна умира
И аз писах тези неща.... Общо взето темата ми беше за това, че мол-ът е мястото, в което хората се спасяват от външния свят, в който- изредих-някои ги друсат хормони, в Либия сменят режими, в Япония ги люлее, а у нас вдигат червени картони( точно предния ден беше стачката срещу правителството, а два- три дни преди това стана обирът, едно 15-годишно момиче беше убито от своя 22- год. приятелка, друго 19-год. момче беше намерено, обесено на стълб, а трето 16-год. момиче от дом за сираци- залято с киселина).Писах, че молът има свой живот, в който пролетта на нашето недоволство няма да се усети, защото в небето му няма и помен от облаче, или намек за дъжд...
Предлолагам обаче, че е доста банално... и затова оценката ми е такава... А и всички казват, че трябва да имаме хубава теза. А моята не знам дали я докарах до "хубава"...
[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
evinka
- В началото бе словото
- Специалност: ВО
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Утре къде и от колко можем да си проверим работите?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Имам среща с още 2 момичета да ходим до ФЖМК да си гледаме работите в 14 без 15 пред Ректората на СУ. Желаещи за компания? 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Мерсиthegirl написа:http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovatelno_kvalifikacionna_stepen_bakalav_r_i_magist_r_sled_sredno_obrazovanie/kandidatstudentska_kampaniya_2011/identificirane_na_pismenite_raboti
До evinka:
Ето това ми е много интересно, когато се пише нещо съвсем различно като твоето, колко се пише - и каква оценка получи?
Ето това ми е много интересно, когато се пише нещо съвсем различно като твоето, колко се пише - и каква оценка получи?
- Rados
- В началото бе словото
ще помоля, някой от тези, които ще си видят рецензиите да пусне тук някое коментарче за какво иде реч
Аз нямам възможност да патувам
Благодаря предварително

Живота е рисуване, без гума за триене! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
Ако пишеш пАтувам,не се учудвай да имаш слаба оценка.

-
evinka
- В началото бе словото
Аз имам 5.13, но може и да съм имала някоя грешка, а обема не ми беше голям. Един лист, но като се има предвид много дребното ми писанеaman написа:До evinka:
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
И аз написах 1 лист,без поле и сбито писане,но оценката ми е доста под твоята.
-
evinka
- В началото бе словото
Явно не обема играе роля, аз имам и други съмнения, но мисля, че не им е точно тук мястото.Philip написа:И аз написах 1 лист,без поле и сбито писане,но оценката ми е доста под твоята.
- Rados
- В началото бе словото
към Philip написах го на бързо и с тези малките буквички на клавиатурата не съм свикнала още
и съм направила грешка, попринцип пиша на кирилица, но ти благодаря за поправката все пак, прав си 
Живота е рисуване, без гума за триене! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Току що се прибрах от идентифицирането на работата ми . Главните обяснения за слабата ми оценка бяха , че в есето ми има прекалено много клишета , както и че не съм се аргументирал добре . Вие как избегнахте тези два проблема ? Как се аргументирахте ?
Ако си писал грамотно, няма как да получиш по-малко от 3.00.Каквито и клишета да сме ползвали, колкото и зле да сме се аргументирали, не е морално да ни се подиграват така.За мен, 2.00 се пише, ако си абсолютен неграмотник.Бе, само онея си знаят защо го правят.
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Единствените ми правописни грешки са , че на две места съм сбъркал пълен с кратък членJudas написа:Ако си писал грамотно, няма как да получиш по-малко от 3.00.Каквито и клишета да сме ползвали, колкото и зле да сме се аргументирали, не е морално да ни се подиграват така.За мен, 2.00 се пише, ако си абсолютен неграмотник.Бе, само онея си знаят защо го правят.