Самоубийствена толерантност - 6 април/Ст. Националисти/
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Самоубийствена толерантност - 6 април/Ст. Националисти/
Аргументацията на youarescum дотук може да се обобщи в "на България и трябва национализъм", а какво точно разбира под това понятие и кой ще го наложи - все още не знаем. Но надали и ще разберем всъщност, щом като според самия него хората тук са "маймунизирани" и "неспособни да идентифицират своя враг", "тежко увредени мозъци", а сега и "палячовци".
Strength and honor.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Bagatur написа:Аргументацията на youarescum дотук може да се обобщи в "на България и трябва национализъм", а какво точно разбира под това понятие и кой ще го наложи - все още не знаем. Но надали и ще разберем всъщност, щом като според самия него хората тук са "маймунизирани" и "неспособни да идентифицират своя враг", "тежко увредени мозъци", а сега и "палячовци".
Само искам да вметна, че човек с никнейм "вие сте измет" се води за индивид, който обича този народ.
Последно промяна от Zahariev на 17 Май 2011, 17:51, променено общо 1 път.
The names of the future are stamping of impatience.
Не само само "Атака", така е. Ето тези също са "националисти" и "патриоти"youarescum написа:Конкретни субекти... какво значение имат, ясно е, че само олигофрените свързват национализма с "атака" примерно.
Не, мерси.

За мен тези не са националисти, а най-обикновени побойници търсещи предтекст или повод да избият комплексите си. Всеки може да си лепне етикет националист или някакъв друг, но това не означава, че той е такъв. Много хора се кръстят нали, но съвсем не означава, че са вярващи.
Национализмът трябва да се очисти от неагитвите, с които го свързват, но няма как да стане докато хора като тези от клипа се представят за националисти. Ако имаше колективно мислене в България, тази секта преспокойно можеше просто да бъде забранена и да не се стига до тези ексцесии.
- youarescum
- В началото бе словото
- Специалност: Идиотология
- Курс: семестриално завършил
Baggins написа:Не само само "Атака", така е. Ето тези също са "националисти" и "патриоти"youarescum написа:Конкретни субекти... какво значение имат, ясно е, че само олигофрените свързват национализма с "атака" примерно.
Не, мерси.Предпочитам да съм с "антибългарските" елементи.
Да, тези момчета са националисти. Едно голямо браво за акцията срещу мръсните сектанти!
Вие какво сте тръгнали да ги критикувате, що не се сетихте така да злобеете срещу сектите, които от години разрушават българското общество и семейство! Момчетата от клипа ако не са патриоти и националисти, кой е? Вие ли? На това нормалните хора му викат "робска психика" . Всички нормални хора по света отстояват интересите си, ако е нужно с юмруци и дърве, ама вие излязохте по-сивилизовани от Сивилизакцията. По-добре вижте как се протестира в Англия, Франция и т.н. и тогава ми говорете, че тия момчета са хулигани и еди кво си. Еми аз предпочитам хулигани пред лигльовци, дето пет пари не дават за родината си и се подлагат на цялата чуждоземна сволоч, която ни залива чрез секти и тем подобна помия.
Понеже форумните лумпени се бъзикат с " митичните юдео-масони" , да вземат да разучат какво представляват основателите и спонсорите на "Свидетели на Йехова" примерно. До един са юдео-масони!
Много е лесно да се правиш на готиния пич, дето се присмива на "конспиративните теории" и заклеймява момчетата, на които им стиска да излязат срещу враговете на България - в случая изметта, наречена "йеховисти" . Тия момчета са готови да се бият, защото обичат родината си, а не просто щото искат да се сбият. Ако искат просто да се сбият, ще ходат по кварталите където няма куки.
Хайде сега, с тая престорена възмутеност, вместо срещу националистите, се нахвърлете срещу сектите.
Или и те не са врагове, и те са "измишльотина на крайно-десните" като юдео-масонството?
Всеки един нормален и мислещ християнин ще знае, че не това са методите на християнството за разрешаване на проблеми. С това което демонстираха срещу сектантите с нищо не показаха, че са по-добри от тях. Една безкрайно хуманна религия като християнството не защитава принципите си така първосигнално. Има поне милион начина да се разреши този проблем преди да се прибегне до употреба на сила. Понякога силата е необходима, но не непременно, преди да се потърсят други начини,а такива винаги има.
- youarescum
- В началото бе словото
Zahariev написа:Bagatur написа:Аргументацията на youarescum дотук може да се обобщи в "на България и трябва национализъм", а какво точно разбира под това понятие и кой ще го наложи - все още не знаем. Но надали и ще разберем всъщност, щом като според самия него хората тук са "маймунизирани" и "неспособни да идентифицират своя враг", "тежко увредени мозъци", а сега и "палячовци".
И знаем враговете! Това са юдео-масоните! Те сигурно дебнат зад всеки ъгъл и гонят гордите български националисти.![]()
Само искам да вметна, че човек с никнейм "вие сте измет" се води за индивид, който обича този народ.
Всъщност обичам българите, космополитите не ми допадат.
Този народ! Хора със заличено българско самосъзнание отдавна не са от "този народ" , а пречка у нас да има народ, гр.общество и т.н. ------ Изтрито: лични нападки ------ Bagatur
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Искам да обобщя информацията дадена от нашия верен приятел "вие сте измет" :
- Юдео-масоните заговорничат срещу България от хилядолетия.
- Голяма част от българският народ всъщност ... не е български народ. Защото на "вие сте измет" не му харесва как мислят тези хора.
- Модерното общество е само в главите на приматите.
- Българските националисти не трябва да зачитат конституцията и законите на държавата, за която "милеят".
- "Робска психика" значи да не искаш да пребиеш хора, които са направили своя житейски избор.
Всеки трезвомислещ човек с поне средно образование би повярвал в изказаните теории.
- Юдео-масоните заговорничат срещу България от хилядолетия.
- Голяма част от българският народ всъщност ... не е български народ. Защото на "вие сте измет" не му харесва как мислят тези хора.
- Модерното общество е само в главите на приматите.
- Българските националисти не трябва да зачитат конституцията и законите на държавата, за която "милеят".
- "Робска психика" значи да не искаш да пребиеш хора, които са направили своя житейски избор.
Всеки трезвомислещ човек с поне средно образование би повярвал в изказаните теории.
The names of the future are stamping of impatience.
- youarescum
- В началото бе словото
wizard написа:Всеки един нормален и мислещ християнин ще знае, че не това са методите на християнството за разрешаване на проблеми. С това което демонстираха срещу сектантите с нищо не показаха, че са по-добри от тях. Една безкрайно хуманна религия като християнството не защитава принципите си така първосигнално. Има поне милион начина да се разреши този проблем преди да се прибегне до употреба на сила. Понякога силата е необходима, но не непременно, преди да се потърсят други начини,а такива винаги има.
Еми айде, понеже религията ни е хуманна, да се оставим да ни смачкат всички секти, мафиотски структури, енергодружества и т.н. !
Ако имахме държава, аз съм съгласен, че има други начини - със закони, със съдебна и изпълнителна власт и т.н. , обаче нямаме! Държавата е техен съюзник - т.е. до стената сме. А когато човек е до стената, не му остават много варианти.
Християнството е смирение към Всевишния, но не и към сектите и убийците. Сам Христос отиде и разби сергиите на спекулантите и лихварите, та ние ще се правим на големи миряни... не върви.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Лошото име на българския националист, идва най-вече от изцепки като от клипчето и таквиз теми п форумите - що все примерът за националист се оказва човек, който е достатъчно недорасъл да:
- вярва в световен заговор срещу нас
- не зачита законите
- приема насилието като решение
- поставя българите над другите етноси
- мисли "Свидетелите на Йехова" за секта
- параноично вижда антибългарщина във всяко изказване в полза на здравия разум
- се опитва да отвори очите на невиждащите
- се плете толкова забавно като доказва тия горните неща
?
Не ми отговаряйте, въпросът е реторичен....
- вярва в световен заговор срещу нас
- не зачита законите
- приема насилието като решение
- поставя българите над другите етноси
- мисли "Свидетелите на Йехова" за секта
- параноично вижда антибългарщина във всяко изказване в полза на здравия разум
- се опитва да отвори очите на невиждащите
- се плете толкова забавно като доказва тия горните неща
?
Не ми отговаряйте, въпросът е реторичен....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
"Свидетелите на Йехова" са нещо по-лошо от секта. Те са чума, гнус, ерес, раково образувание. Те са черно петно върху западната култура, нахални и тъпоумни глашатаи, демагози и промити мозъци. Трябва да се забранят и преследват със закон не по-малко строг от този срещу, примерно, убийци и серийни изнасилвачи.
Също така поставянето на българите над другите етноси не е нещо лошо, никак даже.
По другите точки няма да коментирам, но тия двете ми направиха впечатление.
Също така поставянето на българите над другите етноси не е нещо лошо, никак даже.
По другите точки няма да коментирам, но тия двете ми направиха впечатление.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Май освен да обяснявам какво значи "Реторичен", ще трябва да обясня и за "самонадеян" -
Ако си от етноса Х, и твърдиш, че всички други етноси са под неговото ниво (културно, историческо, социално и т.н.), и нямаш НИТО ЕДНО доказателство, що етноса Х е над тях, но понеже си от този етнос, СИ ДЛЪЖЕН да го твърдиш и вярваш сляпо, то ти си
САМОНАДЕЯН...
Никой у тази мазна-долна тема не отдели и 1 ред да каже, що българите сме толкоз як народ и трябва да се поставяме законово и морално над другите? А знам отговора - няма такова нещо - няма нито 1 причина, която някой да измисли. И тук следва нещо шокиращо (моля "патриотите" да не четат) - национализмът ни идва не от тва че сме изключителен народ, а като следствие на тва, че сме напълно рандъм народ, и хората тва ги обижда и са създали своя свръх-национализъм с идеята да компенсират. Ще го кажа с термин - КОМПЛЕКСАРЩИНА.
Ако си богат, но нямаш качества, ти си купуваш Бентли за да компенсираш - ОТ КОМПЛЕКСИ.
Ако си от рандъм народ, които няма некви качества, ти ставаш националист и издигаш народа си в култ - ОТ КОМПЛЕКСИ.
Примери виждаме в темата, хора избиващи комплексите си по такъв начин.
Ако си от етноса Х, и твърдиш, че всички други етноси са под неговото ниво (културно, историческо, социално и т.н.), и нямаш НИТО ЕДНО доказателство, що етноса Х е над тях, но понеже си от този етнос, СИ ДЛЪЖЕН да го твърдиш и вярваш сляпо, то ти си
САМОНАДЕЯН...
Никой у тази мазна-долна тема не отдели и 1 ред да каже, що българите сме толкоз як народ и трябва да се поставяме законово и морално над другите? А знам отговора - няма такова нещо - няма нито 1 причина, която някой да измисли. И тук следва нещо шокиращо (моля "патриотите" да не четат) - национализмът ни идва не от тва че сме изключителен народ, а като следствие на тва, че сме напълно рандъм народ, и хората тва ги обижда и са създали своя свръх-национализъм с идеята да компенсират. Ще го кажа с термин - КОМПЛЕКСАРЩИНА.
Ако си богат, но нямаш качества, ти си купуваш Бентли за да компенсираш - ОТ КОМПЛЕКСИ.
Ако си от рандъм народ, които няма некви качества, ти ставаш националист и издигаш народа си в култ - ОТ КОМПЛЕКСИ.
Примери виждаме в темата, хора избиващи комплексите си по такъв начин.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
На теб пък трябва да ти се обясни какво значи "коментар". Троленето ти във всяка тема не е "коментар". Моят пост върху двете точки от твоя е.
Аз не ти отговарям на реторичния въпрос - хайде почни най-после и да четеш постовете, успели да се промъкнат от време на време между троленето ти
Аз не ти отговарям на реторичния въпрос - хайде почни най-после и да четеш постовете, успели да се промъкнат от време на време между троленето ти

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Кристо, не смятах да пиша, но просто нямаше как да се сдържа. "Свидетелите на Йехова" Е секта (ти знаеш ли що е то "секта", като толкова се палиш?). И то опасна секта, а не поредните протестантски църкви (деноминации), които наистина дразнят ревностните последователи на съответната официална религия в страната, но не представляват пряка заплаха за физическото благосъстояние на хората. А тия хубавци, наред с промиването на мозъци и вербуването на хора в своите редици (айде, да речем, че имаш право да избереш коя религия да изповядваш и в какво да вярваш), отричат кръвопреливането (което ме подсеща, че ако родителите ми бяха йеховисти, с вас нямаше да се познаваме, защото щях да съм мъртва от около 25 години и малко) и присаждането на органи. Това Е опасно и такива организации не трябва да се оставят да шетат свободно и безнаказано - нито у нас, нито другаде.
Дали е трябвало да ги бият... хм, аз не съм привърженик на насилието и не мисля, че имам право да съдя. Но твърдо вярвам, че е крайно нередно да бъдат регистрирани и дейността им да се допуска у нас. А сега какво стана? Изкараха ги невинни жертви и мъченици (то май това ми е единственият аргумент против случилото се - иначе наистина са си за бой, наред с муунистите и прочее сволоч).
Дали е трябвало да ги бият... хм, аз не съм привърженик на насилието и не мисля, че имам право да съдя. Но твърдо вярвам, че е крайно нередно да бъдат регистрирани и дейността им да се допуска у нас. А сега какво стана? Изкараха ги невинни жертви и мъченици (то май това ми е единственият аргумент против случилото се - иначе наистина са си за бой, наред с муунистите и прочее сволоч).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Не хранете трола!
Това и аз на себе си си го повтарях... И затова изрично упоменах, че е само коментар на само две точки.
Тролът обаче не иска повече - и при най-малкия намек за внимание към трола той започва наново с глупостите. А е трудно да игнорираш трола, защото той действително пише непрекъснато и навсякъде.
И все пак - НЕ ХРАНЕТЕ ТРОЛА!!!
Това и аз на себе си си го повтарях... И затова изрично упоменах, че е само коментар на само две точки.
Тролът обаче не иска повече - и при най-малкия намек за внимание към трола той започва наново с глупостите. А е трудно да игнорираш трола, защото той действително пише непрекъснато и навсякъде.
И все пак - НЕ ХРАНЕТЕ ТРОЛА!!!