При мен за очилаOXeli написа:боже боже края на май....аз остаях докато ги дадат тия стипендии....сичките пари за ново чене ще отидат
Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
RSPAB
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни системи и технологии
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален ф
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А ако все пак се проточи догодина, тези, които междувременно завършим, ще си изгубим ли стипендиите?
Защото ако стане нещо такова, просто ще ги разкатая тия хорица от МОМН, светът ще им се види тесничък...
Защото ако стане нещо такова, просто ще ги разкатая тия хорица от МОМН, светът ще им се види тесничък...
~ Кътчето ~
Колко пъти ще питаш едно и също? Вече ти писах, че нищо не губиш.

- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Виктория, ти в Студентски съвет или в МОМН си?
Ако си в едно от двете места, ще приема отговора ти за компетентен и ще спра да питам.
Ако не си в никое от двете места, не мисля, че си по-компетентна от мен да отговориш на въпроса.
Ако си в едно от двете места, ще приема отговора ти за компетентен и ще спра да питам.
Ако не си в никое от двете места, не мисля, че си по-компетентна от мен да отговориш на въпроса.
~ Кътчето ~
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Щом приемаш отговор само от МОМН, защо питаш на сайта на СУ, не съм чул Игнатов да пише тук
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Светльо, какъв ти е проблемът?
~ Кътчето ~
- OXeli
- В началото бе словото
- Специалност: Химия
ами щом пък толкоз искаш - да ще си загубиш стипендията !
Всичко е химия и химията е всичко.
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Да, направо изгарям от желание, това ми е детската мечта...
Егати и шантавите хора, човешки задавам въпрос, защото има човек от СС, който 1) разбира нещата 2) е учтив, нормален и отговаря, при което се нарояват разни хора да ми дават акъл и да ми се правят на отворени.
Намерете си някакво друго забавление, ок?
Егати и шантавите хора, човешки задавам въпрос, защото има човек от СС, който 1) разбира нещата 2) е учтив, нормален и отговаря, при което се нарояват разни хора да ми дават акъл и да ми се правят на отворени.
Намерете си някакво друго забавление, ок?
~ Кътчето ~
Шепот,
И аз си мисля ,че като искаш компетентен отговор трябва да се обадиш на съответната комисия по Европейски стипендии ,не да разчиташ на форума.
Също форума не е да се обиждаме и да спамиме.Тук си помагаме колкото е възможно
И аз си мисля ,че като искаш компетентен отговор трябва да се обадиш на съответната комисия по Европейски стипендии ,не да разчиташ на форума.
Също форума не е да се обиждаме и да спамиме.Тук си помагаме колкото е възможно
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Христо Севов е секретар на СС. Отговаря подробно, редовно и съвсем компетентно на въпроси в тази тема от месеци. Реших, че е логично при това положение първо да попитам тук и вече ако и той не знае да звъня в комисия. Ако не беше правилно мястото, и Христо нямаше да влиза да отговаря тук. Неправилно го правят заядливците.
~ Кътчето ~
Не съм, но първата година, когато пак се подаваше със задна дата, имаше сходна ситуация (както има и тази) с хора, които бяха завършили и не бяха лишени от стипендии.Шепот написа:Виктория, ти в Студентски съвет или в МОМН си?
Относно последните коментари - да, няма лошо да питаш, но не го прави по сто пъти на едно и също място.

- OXeli
- В началото бе словото
- Специалност: Химия
Певели са държавните стипендии. И, Шепот, ако беше обръщала внимание на това което пише в форума, щеше да знаеш, че когато някой зададе въпрос, без значение кой от нас "непросветлените" ти отговори, накрая agenta отговаря повече от подробно на всички съществени и несъществени запитвания. Така че бъди търпелива и го почакай, вместо да питаш едно и също нещо по 30 пъти, особено когато хората във форума проверяват дали има ново инфо за стипендиите.
Всичко е химия и химията е всичко.
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Уважаеми колеги,
Мисля, че доста сте поспамели по темата за европейските стипендии и то излишно.
Относно въпроса дали ще се изгуби правото на човек 4-ти курс, ако процедурата по кандидатстване се проточи във времетои тръгне чак догодина, мисля че няма да има подобни положения, защото нещата ще се правят със задна дата - кандидатстване на изминал семестър, а не за този, за които трябва и права на студента към онзи момент.
П.С. Бъдете спокойни, според нас МОМН ще направят всичко възможно преди лятната сесия да минат двете кампании за европейските стипендии.
Също така видях, че колегата malinka пише за комисия по европейски стипендии, не знам какво точно има предвид, но мога да и кажа, че Комисия по европейски стипендии и награди има във всяко висше училище, както има Комисия по стипендии на Универсета. Ако си мислите, че това е нещо в МОМН се лъжете, там са само служители от различните дирекции на министерството и има един наблюдаващ орган, който е съставен от експрти от всички зайнитересовани министерства, които управлявът ОП "Развитие на човешките ресурси", към която е и проекта "Студентски стипендии и награди".
А в Комисията по европейските стипендии и награди влизат 5-ма студенти и 5-ма човека от администрацията, все още няма нова заповед за нова комисия, а в старата заповед все още сме старите членове, включително и аз.
Мисля, че доста сте поспамели по темата за европейските стипендии и то излишно.
Относно въпроса дали ще се изгуби правото на човек 4-ти курс, ако процедурата по кандидатстване се проточи във времетои тръгне чак догодина, мисля че няма да има подобни положения, защото нещата ще се правят със задна дата - кандидатстване на изминал семестър, а не за този, за които трябва и права на студента към онзи момент.
П.С. Бъдете спокойни, според нас МОМН ще направят всичко възможно преди лятната сесия да минат двете кампании за европейските стипендии.
Също така видях, че колегата malinka пише за комисия по европейски стипендии, не знам какво точно има предвид, но мога да и кажа, че Комисия по европейски стипендии и награди има във всяко висше училище, както има Комисия по стипендии на Универсета. Ако си мислите, че това е нещо в МОМН се лъжете, там са само служители от различните дирекции на министерството и има един наблюдаващ орган, който е съставен от експрти от всички зайнитересовани министерства, които управлявът ОП "Развитие на човешките ресурси", към която е и проекта "Студентски стипендии и награди".
А в Комисията по европейските стипендии и награди влизат 5-ма студенти и 5-ма човека от администрацията, все още няма нова заповед за нова комисия, а в старата заповед все още сме старите членове, включително и аз.
Агента не знаех,че участваш и в тази комисия.Идеята ми беше колегата Шепот да пита вас или някой друг компетентен и да не се спами кой колко се заяждал и т.н
Дано скоро да чуем новини за стипендиите!
Дано скоро да чуем новини за стипендиите!
Аз имам следният въпрос. Надявам се да ми отговорите, предполагам, че и преди е писано по въпроса, но може да има някаква нова информация, та аз да си питам. 
Имам написана курсова работа за тази учебна година 2010/2011-та и възможно ли е да подам молба за европейска награда на базата на тази курсова работа, или въобще да не си правя труда?
Имам написана курсова работа за тази учебна година 2010/2011-та и възможно ли е да подам молба за европейска награда на базата на тази курсова работа, или въобще да не си правя труда?