Bestcho написа:evinka написа:G.Gerasimov написа:lips_of_angel написа:Хора, знаете ли дали има някакви случаи на грешно внесени оценки

Имам 3, 00 на изпита, а очаквах много повече... Все мислех, че поне 4 ще имам- най-малкото заради правопис и пунктуация, и познаване на всички актуални събития...
И може ли след проверка на писмената работа кандидат-студентът да иска преглеждане наново на работата му?
Сигурно тъпи въпроси задавам, но, нали надеждата последна умира

До колкото знам и чета, това което пише - там където ще сверяват работите ще има човек, който е от комисията и дава разяснения. Ако успееш да му привлечеш качествено вниманието може и да получиш добро обяснение защо имаш такава оценка. Добрата грамотност и т.н. вдигат оценката но с 2 единици няма как... А за актуалните събития - супер, и аз ги познавах но темата си беше доста неочаквана и доста неактуална ако се съди само по публикациите в медиите. Така че има по-важни неща, които може да не си изпълнила - но най-важното е субективния фактор, за който, за съжаление, нищо не можем да направим ...
Аз пък писах за всичко, което беше актуално тогава: Арабски свят, Япония, стачки в България, обира на банката и имам доста добра оценка
Каква по-точно ?
И аз писах тези неща.... Общо взето темата ми беше за това, че мол-ът е мястото, в което хората се спасяват от външния свят, в който- изредих-някои ги друсат хормони, в Либия сменят режими, в Япония ги люлее, а у нас вдигат червени картони( точно предния ден беше стачката срещу правителството, а два- три дни преди това стана обирът, едно 15-годишно момиче беше убито от своя 22- год. приятелка, друго 19-год. момче беше намерено, обесено на стълб, а трето 16-год. момиче от дом за сираци- залято с киселина).Писах, че молът има свой живот, в който пролетта на нашето недоволство няма да се усети, защото в небето му няма и помен от облаче, или намек за дъжд...
Предлолагам обаче, че е доста банално... и затова оценката ми е такава... А и всички казват, че трябва да имаме хубава теза. А моята не знам дали я докарах до "хубава"...