Самоубийствена толерантност - 6 април/Ст. Националисти/

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Заключено
Аватар
youarescum
В началото бе словото
Специалност: Идиотология
Курс: семестриално завършил

Re: Самоубийствена толерантност - 6 април/Ст. Националисти/

Мнение от youarescum »

Казвам ясно и точно за 10-и път - Хелзинкският комитет е антибългарски фактор. Фондация "Отворено общество" е антибългарски фактор, "Хюман райтс уоч" също; и много техни "братя" , всички партии към момента/ най-очевидно ДПС/ .

Искаш точно и ясно антибългарски фактор - юдео-масонството например. Ха сега, някои да внимават да не се разпинявят много, че ще си повредят компютрите.

Все пак - най-голямата напаст са предателите и дебилите.
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

youarescum написа:Казвам ясно и точно за 10-и път - Хелзинкският комитет е антибългарски фактор. Фондация "Отворено общество" е антибългарски фактор, "Хюман райтс уоч" също; и много техни "братя" , всички партии към момента/ най-очевидно ДПС/ .

Искаш точно и ясно антибългарски фактор - юдео-масонството например. Ха сега, някои да внимават да не се разпинявят много, че ще си повредят компютрите.

OK...а кой е ПРО-българския фактор ?
По-точно: Съществува ли организация или съвкупност от хора, които защитават нещото, наречено български интерес ?
:JC_spliff:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

youarescum написа:Казвам ясно и точно за 10-и път - Хелзинкският комитет е антибългарски фактор. Фондация "Отворено общество" е антибългарски фактор, "Хюман райтс уоч" също; и много техни "братя" , всички партии към момента/ най-очевидно ДПС/ .

Human rights watch е антибългарски фактор? Как ти хрумна па точно тва? Все едно да кажеш, че Майка Тереза и Далай Лама са антибългарски фактори! Или всъщност тази организация има пъклени идеи да ни затрие? Както и Хелзинкския комитет? И кви са ти доказателствата всъщност? Че те се грижат за правата на разни хора и тва ни затрива нас? Стига глупости, вече е смешно тва... Дори да беше казал Марсианците, пак щеше да е 1 идея по-правдоподобно...

И като чуя "юдео-масонството" направо си представям как некви хора мозъкопромиват теб и хора като теб, да вярват в такива неща и идеи. Ще го кажа директно - хората, вярващи в анти-български световен заговор са промити мозъци, които някои биха нарекли "лош човешки материал". И що им промиват мозъците - ест, за да ги контролират по-лесно. Моля ви хора - бъдете скептични към всичко, което четете в книги, интернет, филмите които гледате, изказванията на "мъдри" хора и прочее. Да не ставате за та^ак по форомите.

Знам, че идеята че сме в кофти ситуация и затва са виновни некви пъклени зли сили, е доста по-примамлива от тва, че сме си виновни ние, ама не се връзвайте толкоз лесно. Лесните хора никой не ги обича...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
youarescum
В началото бе словото

Мнение от youarescum »

WeeDichou написа:

OK...а кой е ПРО-българския фактор ?
По-точно: Съществува ли организация или съвкупност от хора, които защитават нещото, наречено български интерес ?
Други хора, освен националисти, защитаващи българския интерес, нито съм виждал, нито мога да си представя.

Факт е, че към момента няма успешна организация, която да обърне процеса на затриване и самозатриване у нас.

Обаче - нали това е смисълът и идеята на движения като Студенти Националисти - да се обединяват хора, които биха могли да изменят обстоятелствата в полза на България, а не на някаква партия, не за някакъв чужд интерес, не за някакви въшливи фондации, не за някакви класови измишльотини. България да се управлява по български и за българите.
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

youarescum написа: Други хора, освен националисти, защитаващи българския интерес, нито съм виждал, нито мога да си представя.
Тва ясно...
Въпросът ми искаше да провокира изкарването на конкретни субекти. Кои националисти ?
Знам поне 20 организации, смятащи себе си за националистически. Имат доста различни виждания една от друга и се мразят до дупка, пречат си...чат-пат дори се попердашват...мятат си буркани с фекалки по щабовете и прочие...
Ако имаш някои конкретни имена...Иван, Минчо, Севдалин...сподели ги...иначе всичко е празни приказки.

И защото по-рано не съм го казал, но:
Искам да ти кажа, че подкрепям с две ръце правото на всеки да се сдружава, да демонстрира виждания и да повдига теми за дискусия...включително националисти, онанисти, преносители на венерически болести, транссексуални марсианци...
Аватар
youarescum
В началото бе словото

Мнение от youarescum »

WeeDichou написа:
youarescum написа: Други хора, освен националисти, защитаващи българския интерес, нито съм виждал, нито мога да си представя.
Тва ясно...
Въпросът ми искаше да провокира изкарването на конкретни субекти. Кои националисти ?
Знам поне 20 организации, смятащи себе си за националистически. Имат доста различни виждания една от друга и се мразят до дупка, пречат си...чат-пат дори се попердашват...мятат си буркани с фекалки по щабовете и прочие...
Ако имаш някои конкретни имена...Иван, Минчо, Севдалин...сподели ги...иначе всичко е празни приказки.

И защото по-рано не съм го казал, но:
Искам да ти кажа, че подкрепям с две ръце правото на всеки да се сдружава, да демонстрира виждания и да повдига теми за дискусия...включително националисти, онанисти, преносители на венерически болести, транссексуални марсианци...

Конкретни субекти... какво значение имат, ясно е, че само олигофрените свързват национализма с "атака" примерно.

Както казах, нужно е нещо ново, затова има и Студенти Националисти.
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Има значение.
Не може да заявяваш, че национализмът е доброто, всички други са зли...да имаш конкретни субекти, които да сложиш в графата "зло", "враг" и т.н., а да не си способен да облечеш с конкретика и да персонализираш, доброто, в което вярваш.
Сега звучиш така: "Всички са лоши...ама има едни добри, дето не ги знам кои са".
А...като не ги знаеш, от къде знаеш, че наистина са добри ?!
Аватар
youarescum
В началото бе словото

Мнение от youarescum »

WeeDichou написа:Има значение.
Не може да заявяваш, че национализмът е доброто, всички други са зли...да имаш конкретни субекти, които да сложиш в графата "зло", "враг" и т.н., а да не си способен да облечеш с конкретика и да персонализираш, доброто, в което вярваш.
Сега звучиш така: "Всички са лоши...ама има едни добри, дето не ги знам кои са".
А...като не ги знаеш, от къде знаеш, че наистина са добри ?!

Не "всички други" са зли, някои са просто наивни, трети по една или друга причина нямат информация и т.н.

"Сега звучиш така: "Всички са лоши...ама има едни добри, дето не ги знам кои са". - Кои са "те" ? Не говоря в защита на тази или онази организация, партия и т.н. , а в защита на национализма като единствената сила, способна да съживи страната ни.

Ако ти нямаш ясна представа какво е национализъм, това вече е друг въпрос.
Аватар
youarescum
В началото бе словото

Мнение от youarescum »

Ако очакваш да се идентифицирам с някоя партия или организация от сегашните, няма как да стане; както казах, нужно е нещо ново.
Последно промяна от youarescum на 18 Апр 2011, 16:42, променено общо 2 пъти.
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

ОК. А ти правиш ли разлика между националиЗЪМ и националиСТИ ?
НационализМЪТ не може да е "сила" сам по себе си....както християнството нямаше да е сила ако нямаше хора, които вярват в него.
За това те питам...кои са националиСТИТЕ ? Кои са тези хора, дето разполагат с тая "сила", способна да съживи страната ни ?
Ти ? Някой друг ?

ЕДИТ:
youarescum написа:Ако очакваш да се идентифицирам с някоя партия или организация от сегашните, няма как да стане; както казах, нужно е нещо ново.
Аз не очаквам нищо. ТИ си създал тая тема с някакви очаквания.
Аватар
youarescum
В началото бе словото

Мнение от youarescum »

Хора, достойни за пример има, но сега няма да обяснявам "Иван е добър, Петкан не става" и т.н. , най-малко защото не ги познаваш. Казах, че като цяло в момента няма работеща организация, но има хора с потенциал. Та затова и подчертах, че е нужно нещо ново.

Да, качил съм темата, за да могат съпричастните да обърнат внимание, а останалите да отворят очи, по възможност.

Като искаш пример за човек-националист - Николай Хайтов, да речем, в случай, че знаеш кой е и какво проповядваше.
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Да разбирам, че ще борим юдео-масонството с....Хайтов ?! :scratch:
Относно хората, които не познавам -> Ми запознай ме...вместо да пишеш 12 страници тука...кой какъв е...ми хвани ни ги покажи тия хора, де... да ги видим...да ги опознаем, че да ги харесаме, че да ги подкрепим. Нали очи тука трябва да се отварят, по възможност...
Това, което ми се иска да видя от теб (за да ми отвориш очите...та и не само моите, а на целокупния народ) е конкретика, а не демагогия...

И...да оставим тая тема...
Кажи сега...от къде си сигурен, че национализмът е единствената сила, способна да съживи страната ни...без да има работеща организация и без да си го виждал да се случва на практика ?
Аватар
youarescum
В началото бе словото

Мнение от youarescum »

Ти от Хайтов би извадил само това, което ти отърва, но очевидно не знаеш за какво става въпрос.

Откъде знам, че национализмът е единствената ни надежда? Ако нямаше националисти, България нямаше да съществува.

Ако ти харесва какво се случва със страната ни под комунистическо и демократическо управление, бъди комунист или демократ.

Искаш да се запознаеш с хора-националисти? Ела на следващата дискусия или ако си нетърпелив/а , ще си уговорим среща.
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Ще ти отговоря кратко за да не те разсейвам:
youarescum написа: Ако нямаше националисти, България нямаше да съществува.
ЗАЩО ?
youarescum написа: Ако ти харесва какво се случва със страната ни под комунистическо и демократическо управление, бъди комунист или демократ.
Това ли са единствените алтернативи ?
Ако две неща не работят, това означава ли автоматично, че третото става ?
Заключено

Обратно към “Новини”