Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
яворов написа:20 момчета ;х тия са феминисти сто на сто !
Да има повече за професорите.
E, това респективно означава повече и за студентите (дай боже за "нас")...
Смятам, че съдбата си знае работата и в крайна сметка всеки ще учи това, което трябва да учи...
Просто е потресаващо какви нелогични запитвания има в тази тема (и при това всичките тез- с повтарящ се характер, хехе). Та, като се замисли човек, че бъдещите журналисти сами не могат да си отговарят на най-елементарни въпроси, не могат да си прочетат указанията и съответно сами да ги асимилират, не могат да боравят и с търсачки очевидно (!), за да не задават по, кх, 8293828 пъти **** въпросчета, ам чи то ситуацията е направо - ПХАХАХАХАХ!! ;Д;Д
Мнението е редактирано от модератор. Писането на обиди и квалификации по отношение на трети лица не е спада към свободата на словото и противоречи на Правилата за ползване на форума на СУ, които с регистрацията си ти се задължи да спазваш. Следващите подобни мнения ще бъдат трити без предупреждение.
svetlio.varna
Бе, ай сиктир, бе Тръгнало да ми иронизира и да ми се прави на интересно.Дори специално, за да пусне този коментар, си се регистрирала.То направо няма смисъл от форуми по тази логика.Няма лошо да питаш някого, за да си още по-сигурен, а и да си попишеш за спорта.
Общо явилите се са 1062.
От момичетата двойки имат 173 момичета или 20.4 % . Останалите 669 имат по-висока оценка или общо 79.6 %.
Това прави общо момчета явили се около 220. От тях от 4.75 нагоре имат общо 14 момчета или 5.8 %.
Извод - представяне над средното за момичетата и доста ниско за момчетата.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Скоро чух мнение , че жените журналистки са по-добри от мъжете журналисти,това било както мъжете готвачи и коафьори,които са по-добри от жените ,работещи същото !? Докъде според вас това в плоска и неаргументираща се мисъл,и докъде действителен факт?
Глупости на търкалета .Въпросът е доколко въобще имаме добри журналисти.То има, но колко са ... Аз лично уважавам много малко журналисти и те са спортни, понеже политиката не я следя толкова внимателно.Другите са измет.
G.Gerasimov написа:4.75 по Журналистика и 3.50 по БЕЛ
Мн съм доволен от себе си за есето (и без материално-отговорни лица го докарах до само 7 човека по-добре от мен )а за БЕЛ-а вече се чудя защо ходих - насочих се към Политология, където само историята от неделя ще ми трябва... В общи линии е мн приятно да знам че съм приет вече нещо което исках и е с име (PR), успех на вс останали!
И аз имам същите оценки . До сега само воайорствах, но вече и аз се включвам в дискусиите . Оценката по журналистика добре, но аз искам повече право и тази по литература е много зле, много съм разочарован. А по история, в неделя, още повече се изложих
Асен Спиридонов, хората от Диема, които предават английските мачове работят доста професионално, имаше и едно грамотно коментаторче от ТВ+, но не мога да се сетя как се казваше сега.
G.Gerasimov написа:4.75 по Журналистика и 3.50 по БЕЛ
Мн съм доволен от себе си за есето (и без материално-отговорни лица го докарах до само 7 човека по-добре от мен )а за БЕЛ-а вече се чудя защо ходих - насочих се към Политология, където само историята от неделя ще ми трябва... В общи линии е мн приятно да знам че съм приет вече нещо което исках и е с име (PR), успех на вс останали!
И аз имам същите оценки . До сега само воайорствах, но вече и аз се включвам в дискусиите . Оценката по журналистика добре, но аз искам повече право и тази по литература е много зле, много съм разочарован. А по история, в неделя, още повече се изложих
Стягай се да учиш, ей.Освободи едно място за всеки случай, че на редовния може и да не ме отрежат така ...