Когато писах на тази тема имах грешки и очаквах ниска оценка, но накрая резултатът беше друг.
Явих се на редовния и писах за Иван Асен. Проверих си- всичко беше ок и излизам щастлива с мисълта за една хубава оценка, а накрая бях много разочарована.
Това, че сте написали по 24 страници, 707080 листа и т.н. е формално, защото:
1. всеки пише с различен почерк, а проверяващите не са вчерашни и са наясно, че тези, които пишат с размер 6777 и оставят по 5 пръста място между редовете, се стремят само към обема. (наприер във Велико Търново една пред мен се спука да пише, само прелистваше листи и си мисля тази колко много пише... като се измести гледам,че и тя е до там, докъдето съм и аз.Почерка и беше СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРСКО ОГРОМЕН)
2. вярно е, че като предадеш тема с приемлив обем над 5 листа е друго срванение с тази от 2 листа. Но най-важното е какво сте писали вътре, защото може да изпишете 5 листа само за биографията на някой и нищо съществено по темата.
Сега сте превъзбудени от изпита (всички сме били така) и за това се успокойте и се отдайте на Великденски празници и не мислете за евентуални грешки или оценки.След 10 дни всичко ще знаете ...