[КСК 2011] История

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
goblinwfi
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] История

Мнение от goblinwfi »

victoriamars написа:Неочаквах точно тези теми,но добре,че не се падна нова история поне =)
Има ли някой,който беше в химическия?
Аз бях в 210 квестора ни беше много сладък приличаше на един от "Развитие в застой"

Аз бях в химическия на последния етаж 604 стая и също квесторите и тримата бяха прекрасни :) обикаляха постоянно и създаваха условия за писане :lol:
Аватар
FlaMe_DarKneSS
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от FlaMe_DarKneSS »

goblinwfi написа:Пуст касмет :) Бях учил за Аспарух и Асеневци много . Крум не го бях преговорил по добре затова и дойде и грешката . Според вас по компетентните ако не съм написал добре за управлението на Пресиян колко може да ми се отнеме :lol: :roll:
Не е фатално. Миналата година писах страница и малко за Маламир и Пресиан и имам 5.75. Зависи от цялостното съдържание на темата.
Don't walk as if u rule the world. Walk as if u don't care who rules the world...!
Аватар
lips_of_angel
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от lips_of_angel »

goblinwfi написа:
victoriamars написа:Неочаквах точно тези теми,но добре,че не се падна нова история поне =)
Има ли някой,който беше в химическия?
Аз бях в 210 квестора ни беше много сладък приличаше на един от "Развитие в застой"

Аз бях в химическия на последния етаж 604 стая и също квесторите и тримата бяха прекрасни :) обикаляха постоянно и създаваха условия за писане :lol:

И аз бях в тази стая :) Още 9 и 30 си излязох обаче :?
"След тебе злото диша като хрътка.
(Доброто е обществено понятие.)
Разтвориш ли ръцете за прегръдка,
ти вече си удобен за разпятие."
Добромир Тонев
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Never »

И аз бях в Химическия, ама 601ва, която не знам как я намерих. xD
При нас само една девойка си тръгна веднага, в продължение на 3 часа се изнизаха полека лека 15тина човека, аз си тръгнах на третия, останалите останаха да пишат геройски.

Иначе за темата, бих предпочела да се бяха паднали Аспарух и Тервел, за които разбрах, че са били контролна, а най-много се надявах за Асеневци, но пък какво да се прави. Гризеше ме нещо за Омуртаг, но не го погледнах, заради принципа, че не трябва да се учи сутринта на изпита, така че си останах с преговореното от последните седмици.
Писах всичко много сбито, само нещата за които бях сигурна, така че съм пропуснала доста. И все пак имам Борис в заключението. :P
Ще се видим юли месец. ^^
It's never too late
for a twist of
fate.
Deadwing
В началото бе словото
Специалност: Право,Дай боже!

Мнение от Deadwing »

Аз май трябва да кажа,че съм доволен :Д. Написах 24 страници,нямам фактологични грешки..всички оценки и изводи,нямам пропуснато събитие,а в заключението(3/4 страничка) вметнах и Борис..и така.В увода писах малко за политическата криза.

Малко драсках повече...надявам се да не е проблем,защото ще трябва да взривя университета ако ме орежат като по литература!
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Deadwing написа:Малко драсках повече...надявам се да не е проблем,защото ще трябва да взривя университета ако ме орежат като по литература!
Същото при мен. Много добре издържана тема от към фактология и анализи, но мааалко повече поправки (просто имах време :mrgreen: )
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Deadwing
В началото бе словото

Мнение от Deadwing »

дам..изречение по изречение от учебника..направо плаши :Д... харесах си много темата..ама я написах ззза 3 часа и 1 я проверявах.Ако не искат да не се драска да направят устен..
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Голям ташак. :lol: Доволен съм, квото можах, написах.Друг е въпросът, дали няма да ни орежат масово с оглед на елементарната тема.Като цяло бях съгласен на всичко от Средновековие и Възраждане, определено щеше да е по-сигурно с оглед на евентуално повечето провалили се, но да се надяваме, че всичко ще е наред. :)
Deadwing
В началото бе словото

Мнение от Deadwing »

Да не ми анулират работата :Д..иначе нз за какво могат да се захапят.Няма от какво да режат
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Момче, което миналата година влезе Право ми каза, че има тенденция, който е писал Средновековие да го режат с една идея малко повече от Възраждане (в случая респективно Ново време). Надали ще режат масово но критерия ще е завишен за да отсеят наистина добрите работи. А който е писал за Стамболов и се е постарал - адмирации! :salute:
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Deadwing
В началото бе словото

Мнение от Deadwing »

Дам..ще видим какво ще става.Това не е правилно.Да теглят,които искат тема..аз бях готов два раздела от конспекта и не могат да ме режат,защото съм преценил да пиша едната от двете теми, които знам.

СУ ми пада супер много в очите..
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Една идея да режат, ще е супер.Надявам се да не са поне 3-4, щото си мисля, че 95% от кандидатите са писали за Крум. :lol:
Аватар
ashvalkyrie
В началото бе словото

Мнение от ashvalkyrie »

А някой знае ли колко души са се явили на изпит днеска?
wunderlicher Alter, soll ich mit dir geh'n ?
willst zu meinen Liedern deine Leier dreh'n ?
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Мнение от La_Contessa »

" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
jane__eyre
В началото бе словото

Мнение от jane__eyre »

Аз също съм доволна от темата, Стамболов въобще не го бях и чела, отидох с с Средновековие, Вазраждане и ВРУ ..
Имам въпрос - написала съм 16 страници, повечето извори, с хубави увод и заключение и анализи почти като по учебник, нямам пропуснати събития, обаче вместо на 26 съм писала, че битката при Върбишкия проход е на 25 юли, смъртта на Крум - на 14 вместо на 13 април. Имам още 2 грешки в годините - бунтът на Тома Славянина и маджарските нападения на хранените хора.. да очаквам ли въобще над 4.50 :(
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”