Вече стана въпрос, че е пълен абсурд, че жените не мислели за секс колкото мъжете, но все пак и мъжете не били маниаци, които само за това мислели - това като отправна точка. Оттук нататък сте вие
За клишетата...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
За клишетата...
От известно време се каня да пусна тази тема, тъй като по другите теми постоянно се намесва като елемент, а според мен заслужава повече самостоятелно място. Та идеята е - най-разпространените клишета за мъжете и жените и каква е истината в тях, кои намирате за пълна глупост, дразнят ви и искате да ги опровергаете...
Вече стана въпрос, че е пълен абсурд, че жените не мислели за секс колкото мъжете, но все пак и мъжете не били маниаци, които само за това мислели - това като отправна точка. Оттук нататък сте вие
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
мен много ме дразни това всички хора да се турят под общ знаменател, щото не трябба така- всеки си има свой характер...
дразни ме битуващото мнение за мъжете , че нищо не правят, 4е са търтеи и винаги жените им /приятелките им/майките им ги перат , гладят , готвят им и т.н.... не е вярно, аз познавам няколко живи примера за това, които подреждат и чистят по-старателно и от мене
вярно е-готвим и перем и т.н. защото някакси по-добре го правим, не че те нямат хабер от това.
също ме дразнят новите клишета, че любовта не е била това ,което е била- че не е нужно да се подаряват цветя на девойката , не е нужно мъжа да й кавалерства- не е, АМА Е!!!!!!!!!!!!!!!1
И ДРУГИ МЕЩА МЕ ДРАЗНЯТ-всъщност както винаги всичко ме дразни, но толкова по темата -като се сетя после пак
дразни ме битуващото мнение за мъжете , че нищо не правят, 4е са търтеи и винаги жените им /приятелките им/майките им ги перат , гладят , готвят им и т.н.... не е вярно, аз познавам няколко живи примера за това, които подреждат и чистят по-старателно и от мене
също ме дразнят новите клишета, че любовта не е била това ,което е била- че не е нужно да се подаряват цветя на девойката , не е нужно мъжа да й кавалерства- не е, АМА Е!!!!!!!!!!!!!!!1
И ДРУГИ МЕЩА МЕ ДРАЗНЯТ-всъщност както винаги всичко ме дразни, но толкова по темата -като се сетя после пак
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ам , и също ме дразни досадното клише, 4е пове4ето жени са склонни да " вържат " мъжа до себе си и да го направят мъж под 4ехъл...никой мъж не може да стане под 4ехъл, ако сам не легне....
пак съм много бясна тая ве4ер
пак съм много бясна тая ве4ер
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да, и аз намирам за много невярно това за мъжете - имам приятели, които са страхотни готвачи и супер подредени хора и т.н., и честно казано, не намирам, че аз съм по-добра от тях в готвене, чистене, гладене и подобни. срещат се даже мъже, които са кавалери и не се притесняват да са искрени в отношенията си, но това все още ми е рядко явление...
дразни ме да слагат всички жени под един знаменател - че сме лигли, които само обичат да се мотат по магазините и на маникюр, че не ни бива за шофьорки и мястото ни е зад печката. имам приятели-момчета, които губят десет пъти повече време от мен в пазаруван, мразя да готвя и възнамерявам да докажа, че мога да съм не по-лош шофьор от всеки друг човек... и че съм достатъчно умна и способна, за да не разчитам мъжът ми да ме издържа. в тази връзка - мразя когато се сблъскам с консерватизма и комплексите на (някои) млади български мъже относно преуспялите и амбициозни жени
... ама това не е баш по темата...
дразни ме да слагат всички жени под един знаменател - че сме лигли, които само обичат да се мотат по магазините и на маникюр, че не ни бива за шофьорки и мястото ни е зад печката. имам приятели-момчета, които губят десет пъти повече време от мен в пазаруван, мразя да готвя и възнамерявам да докажа, че мога да съм не по-лош шофьор от всеки друг човек... и че съм достатъчно умна и способна, за да не разчитам мъжът ми да ме издържа. в тази връзка - мразя когато се сблъскам с консерватизма и комплексите на (някои) млади български мъже относно преуспялите и амбициозни жени
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
и мен ме дразни това 4е ни смятат за долни лигли,които за друго не стават освен за секс...а ме е яд, защото винаги в най-неподходящите монети някои хора се сещат ...да отидат да гледат мач или нещо подобно...

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
nrggirl i kokteil-a са прави...и за съжаление клишетата не се изчерпват с горепосочените
бившият ми беше на мнение, че само жената трябва да чисти, готви, пере и т.н. демек мъжът да не пипа, а само пари да носи и да издържа...все едно е братче Средновековието - жената си стои вкъщи, а мъжът носи....определено си има жени, които им харесва професията домакиня, но средностатистическата жена си има много други интереси и влечения...клишето за жените шофьори направо се обривам от него...особено от любимата реплика на брат ми - "Жена шофьор и негър скиор - НЯМА"...пак някви тъпи митове и легенди от праисторията
а това, че мъжете не можели да готвят си е пълна глупост...като се сетя тати колко вкусно готви
а едно от нещата, на което най-много ме е яд, че една жена като спи с повече от 3-4 в един малък град като моя, където всеки знае нещо за другия и "добрите" вести идват и се разпространяват със скоростта на светлината едва ли не (даже имаме тук едни такива лафове за това), и е лепнато веднага прозвището КУРВА и се гледа на нея с едно такова противно пренебрежение от гледна точка на останалата женска част, а мъжете освен за секс за друго не могат да говорят...а един мъж пак в същия малък, прогресивно затъпяващ град като изч*ка 3-4 и е вече на върха...PLAYBOY и на него се гледа като на нещо недостижимо
аман...ядосах се... 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
уф това разграничение курва-Плейбой и мен страшно ме дразни, за съжаление то не е клише, ами си е битуващ предразсъдък, наложен по мое лично мнение най-вече от въжете с техните мачовщини и тем подобни глупости.
за мен лично няма значение - мъж или жена - ако си ляга с който му падне, това си е к**воляк и точка
!
за мен лично няма значение - мъж или жена - ако си ляга с който му падне, това си е к**воляк и точка
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хмх...май се въртим в един порочен кръг.
НЯкой казва нещо, някой друг го опровергава по един начин.
После се намесва трети и казва, че вторият не е прав.След това
идва четвърти, който защитава втория.Петият пък опровргава
четвъртия с думи, подобни на думите на първия...
И...се започва отначало.Мненията еднакви - само хората различни.
НЯкой казва нещо, някой друг го опровергава по един начин.
После се намесва трети и казва, че вторият не е прав.След това
идва четвърти, който защитава втория.Петият пък опровргава
четвъртия с думи, подобни на думите на първия...
И...се започва отначало.Мненията еднакви - само хората различни.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!