Класическа музика
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Класическа музика
Струва ми се, че такава тема няма във форума, а все пак е интересно, слуша ли се класическата музика, по какви поводи и при какви обстоятелства...
Всъщност няма начин някой да не е слушал "нещо", така че, ако някой се сети за нещо любимо, дори да не е сигурен в заглавието му, да напише.
Какво смятате за класическата музика?
Всъщност няма начин някой да не е слушал "нещо", така че, ако някой се сети за нещо любимо, дори да не е сигурен в заглавието му, да напише.
Какво смятате за класическата музика?
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
и аз се зачудих, затова се опитах да го пиша по-условно, но все пак е опера и го писах...
общо взето никога няма да си сваля специално да си слушам класика, но ми харесват отделни арии от оперите на Моцарт, Верди, на Росини, от Кармен повечето арии, и разбира се За Елиза на бетовен - все пак за мен го е писал човека
...
определено обаче най-много ми харесват произведенията на Моцарт, може би защото съм ги слушала най-много, най-пускани са, а и са най-леки и приятни за слешане...
общо взето никога няма да си сваля специално да си слушам класика, но ми харесват отделни арии от оперите на Моцарт, Верди, на Росини, от Кармен повечето арии, и разбира се За Елиза на бетовен - все пак за мен го е писал човека
определено обаче най-много ми харесват произведенията на Моцарт, може би защото съм ги слушала най-много, най-пускани са, а и са най-леки и приятни за слешане...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
хаха, мисля, че не минава за класикаpora_e_priqtel написа:То е малко твърде ново, за да мине в категорията "класика" - някъде от 40-те години ако не се лъжа
Иначе добър избор
А да питам - мелодийката на Супер Марио минава ли за класика?
само информативно - за "класическа музика" се считат произведения не само от и до Класицизма, но и от всички следващи периоди, които продължават традициите на това изкуство - примерно Шостакович е композитор от 20 век, но музиката му се счита за класика...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
на Моцарт съм слушала почти всичко, единствената класическа музика, която имам на аудио носител е една касета с негови произведения (кратки)... а Лунната соната също е готина, но като цяло Бетовен ми е тежък и депресиращ, та не съм му голям фен. но Героичната симфония и лунната соната са страхотни (ейй, ама какъв специалист се извъдих не е истина простоpora_e_priqtel написа:Чуй Реквиема на Моцарт! Това нещо е убийствено велико!
...
Препоръчвам ти и Лунната соната от Бетовен - можеш да я чуеш и в "Опасен чар"
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: