Резултати Литература - 2011/2012
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Резултати Литература - 2011/2012
Отиваш на поправка и си готова.То ще е смешно да изкараш над 5.00 по история в СУ и да не можеш да изкараш 6 в училище. 
сега не вярвам,че ще изкарам повече от 5. просто започнах доста по-късно да се готвя и отивам с едно голо средновековие. тя откакто разбра, че ще кандидатсвам това стана много по-строга в оценяването.assault написа:Отиваш на поправка и си готова.То ще е смешно да изкараш над 5.00 по история в СУ и да не можеш да изкараш 6 в училище.
иначе, тъпото е, че дори да не успея сега, има редовен. а тя веднъж като ми провали дипломата, после няма да мога да я променя...
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ех, такива учители как ги обичам... Винаги ми е било интересно от какъв зор решават, че трябва да се месят в чуждото бъдеще. Що не я излъжеш,че си се отказал от правото, а оценката ти трябва за друга специалност? 
she'd started smoking poetry
Е материалът в училище е супер лек, не вярвам да не можеш да си изкараш 6, колкото и късно да си започнала.seduction написа:сега не вярвам,че ще изкарам повече от 5. просто започнах доста по-късно да се готвя и отивам с едно голо средновековие. тя откакто разбра, че ще кандидатсвам това стана много по-строга в оценяването.assault написа:Отиваш на поправка и си готова.То ще е смешно да изкараш над 5.00 по история в СУ и да не можеш да изкараш 6 в училище.
иначе, тъпото е, че дори да не успея сега, има редовен. а тя веднъж като ми провали дипломата, после няма да мога да я променя...
- what_is_love
- Драскач
- Курс: трети
seduction написа:Знаеш ли, все ми се иска това момиче, което ми сподели да е попресилило нещата, но лошото е, че въпросната учителка прави всичко възможно за да ми покаже, че е против това да се учи право. На нашите от миналата година е заразправяла как нямам достатъчно историческа мисъл и как нямало да ме приемат в СУ право, но коя е тя да решава, егати.. Както и да е. Тъпото е, че госпожата беше пич едно време, но явно годините си казват думата.
Ооо, любимите ми учителки!!!
Моята по история, която даже ми беше и класна, ми каза, че няма да ме приемат Право в СУ, т.к там приемат богоизбрани. Тогава аз и рекох, че съм богоизбрана и тя млъкна. После ми каза, че и на националната няма да се класирам, но отидох- даже бях на 1-во място в Старазагорска област, а съм от малко градче
След като ме приеха и взе да ми вика колко се гордее с мен и никога не се е съмнявала в мен, че ще успея. Другата кулминация беше и когато излезнаха и резултатите в УНСС и там бях приета право. Госпожата ми нямаше на къде да мърда ... освен да си признае грешката ... хихихих
За това не се оставяй на някакви личности, независимо, че са ти учители да ти снижават самочувствието, защото "пилетата се броят на есен" И МОЖЕ ТИ ДА СИ ЕДНО ОТ ТЕЗИ ПИЛЕТА В СУ
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
Не, имах предвид, че късно започнах да се готвя за изпита по История в СУ.assault написа:Е материалът в училище е супер лек, не вярвам да не можеш да си изкараш 6, колкото и късно да си започнала.seduction написа:сега не вярвам,че ще изкарам повече от 5. просто започнах доста по-късно да се готвя и отивам с едно голо средновековие. тя откакто разбра, че ще кандидатсвам това стана много по-строга в оценяването.assault написа:Отиваш на поправка и си готова.То ще е смешно да изкараш над 5.00 по история в СУ и да не можеш да изкараш 6 в училище.
-
stefanidka
- В началото бе словото
- Курс: първи
Аз имам 5.Ще се чете повече за юли...
stefanidka написа:Аз имам 5.Ще се чете повече за юли...
защо. тази оценка е окей. май няма нужда от редовен. ти каква специалност искаш?
-
stefanidka
- В началото бе словото
Ами към право съм се насочила...
stefanidka написа:Ами към право съм се насочила...
супер. иначе каква оценка гониш по литература?
-
stefanidka
- В началото бе словото
Поне 5,50...Единствено Елин Пелин и Алеко не бях учила за този изпит,а то точно Пелин се падна...Но-късмет...Юли повече 
- Legolassss
- В началото бе словото
- Курс: втори
Важно е и какво ще направим утре по истЕрия... :Д
Да не спамя - 4.50 - епик фейл -.-
Успех на правистите от тая тема! ^^
(и на мен си успех
)
Да не спамя - 4.50 - епик фейл -.-
Успех на правистите от тая тема! ^^
(и на мен си успех
Where now the horse and the rider? where is the horn that was blowing?...
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.
- goblinwfi
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: goblinwfi
Мииналата година си е за миналата , ако не се лъжа '08 бала за момчетата е бил 23,9... а '10 е 25,25 , така че всяка година си е за неяstefanidka написа:Поне 5,50...Единствено Елин Пелин и Алеко не бях учила за този изпит,а то точно Пелин се падна...Но-късмет...Юли повече
- kingaryg
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Знаете ли дали,ако оценката от матурата ми по бг е по-висока от предварителния и от редовния,дали не мога да се запиша с матура след това,или желанията се пишат преди редовния?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Желанията се пишат преди редовния, но можеш да кандидатстваш едновременно и с оценката от ДЗИ, и с оценките от предварителния и редовния. При класирането се взема оценката, която формира по-висок бал за желаната от теб специалност